אני צריכה חומר בעברית על

• פותח הנושא 99
  • פורסם בתאריך

99

New member
אני צריכה חומר בעברית על

תוכנית בילטמור 1942 מניעים תוכן ויעדים איגרת מקדונלנד ויודנראט מטרות ודרכי ביצוע תודה

בבקשה!

מה נראה לך? מה אנחנו בנק תשובות לשאלות בגרות? בשביל זה יש את מנהלי הפורום - ישנוני, עצלני וקשקשני

orion111

New member
נעמי - הצעה לסדר

נעמי תסלחי לי כי אני לא אחראי פה ורק אחד מהחבר´ה אבל את באופן עקבי עונה תשובות לא קשורות במקרה הטוב או פוגעניות במקרה הפחות טוב. תראי בא/ה מישהו ושואל שאלה לבגרות (תרצי או לא תרצי זוהי אחת ממטרותיו המוצהרות של הפורום - אם זה ראוי או לא זה לא מעניינו כרגע) ואת כותבת תשובה פוגעת בשואל לעניות דעתי, שוב באמת אל תעלבי, זה לא לעניין! אנשים פותחים את תשובתך ומקווים למצוא תשובה או התייחסות עניינית ומקבלים הודעה כזאת. רק לידיעתך יש כאלה שוודאי גולשים לפורום זה לא משעמום אלא כדי להוסיף וללמוד ולדלות עובדות חדשות - חבל! שיהיה לך רק טוב.

זה לא בדיוק נכון

זה נכון שאני כותבת הרבה דברים אוף טופיקת אבל בדרך כלל הם לא מזיקים כל כך, אני כבר בהתחלה אמרתי שאני פה יותר בשביל לקבל כי אני לא כל כך בקיאה, מה שאני כן יודעת אני כן כותבת. בקשר לתגובות הפוגעניות: לא כל כך מדוייק, אני לא זוכרת שהיו לי תגובות פוגעניות עד כה. והסיבה שהגבתי היא שהבן אדם התחיל את השאלה ב: "אני צריכה חומר על...", לפחות שלום, משהו... בהודעה של הנהלת הפורום רשום שפורום זה בא לעזור לתלמידים להתכונן למבחן בהיסטוריה, אבל אני לא חושבת שזה התפקיד שלנו, זה התפקיד של המנהלים שבכלל לא מתפקדים, הם מודיעים הודעה כזו, ותלמידים מגיעים לפה ומצפים לקבל תשובות, אבל אין פה אף אחד מהנהלת הפורום שייתן להם אותם. אם מישהו יבוא ויגיד "שלום, אני ככה וככה אולי תוכלו לעזור לי..." אני אענה בשמחה אם אדע מה התשובה, אבל בצורה כזו, אני חושבת שזה מעליב. יש לנו פה אחלה חברה ואנחנו ממש מפעילים את הפורום יפה. אולי לא תמיד יש לי משהו חכם להגיד אבל כשיהיה לי אני מבטיחה שאני אגיד. מה לעשות, אני לא כזו חכמה ובקיאה, זה יבוא אבל. אין לי שום רצון לזלזל באף אחד, תאמין לי. אבל מי שמזלזל בפורום, אין שום סיבה שיקבל יחס יפה.

כוכה

New member
דווקא - כל הכבוד לך!

שמת משהו במקום - אנחנו לא פריירים והסיוע צריך להוות מראי מקום, לינקים וספרים היכן למצוא את החומר ולא להעלות להם גירה ולתת הכל במקום ביעבדו. בד"כ הקרציות (לא, לא כולם כמובן!) גם לא אומרים תודה לאחר קבלת מבוקשם....

99

New member
תודה רבה באמת

על כל העזרה שאתה נותן לי תודה מקרב לב

99

New member
אתה מכיר עוד אתרים כאלו

אני צריכה גם חומר על התפתחות הישוב היהודי בארץ בימי העלייה הראשונה

למעלה