זה לא בדיוק נכון
זה נכון שאני כותבת הרבה דברים אוף טופיקת אבל בדרך כלל הם לא מזיקים כל כך, אני כבר בהתחלה אמרתי שאני פה יותר בשביל לקבל כי אני לא כל כך בקיאה, מה שאני כן יודעת אני כן כותבת. בקשר לתגובות הפוגעניות: לא כל כך מדוייק, אני לא זוכרת שהיו לי תגובות פוגעניות עד כה. והסיבה שהגבתי היא שהבן אדם התחיל את השאלה ב: "אני צריכה חומר על...", לפחות שלום, משהו... בהודעה של הנהלת הפורום רשום שפורום זה בא לעזור לתלמידים להתכונן למבחן בהיסטוריה, אבל אני לא חושבת שזה התפקיד שלנו, זה התפקיד של המנהלים שבכלל לא מתפקדים, הם מודיעים הודעה כזו, ותלמידים מגיעים לפה ומצפים לקבל תשובות, אבל אין פה אף אחד מהנהלת הפורום שייתן להם אותם. אם מישהו יבוא ויגיד "שלום, אני ככה וככה אולי תוכלו לעזור לי..." אני אענה בשמחה אם אדע מה התשובה, אבל בצורה כזו, אני חושבת שזה מעליב. יש לנו פה אחלה חברה ואנחנו ממש מפעילים את הפורום יפה. אולי לא תמיד יש לי משהו חכם להגיד אבל כשיהיה לי אני מבטיחה שאני אגיד. מה לעשות, אני לא כזו חכמה ובקיאה, זה יבוא אבל. אין לי שום רצון לזלזל באף אחד, תאמין לי. אבל מי שמזלזל בפורום, אין שום סיבה שיקבל יחס יפה.