אני צריכה טובה ענקית!!!

backstreet girl

New member
אני צריכה טובה ענקית!!!

מישהו יכול לתרגם לי את פורטון פידד און מרקורי ואת סאק מיי קיס!!

lollapalooza

New member
המממ

אני יודעת ש Fortune Faded נמצא בשרשור תרגום שירים השני- בטאגליינס. לגבי השניים האחרים, כרגע אין לי זמן וכוח לתרגם (אבל לכי תדעי, הלילה עוד ארוך) יש מתנדבים

on mercury

על מרקיורי תפסתי את עצמי באחיזה מזוכיסטית למה את לא עוזבת צאי מזה רק כדי לכוון את הזרימה שלי מחדש קדימה, בואי נלך שבי ישר אני בדאבל דייט (לא התוכנית
-ש.ר) אני צריך למצוא את הדרך שלי לתוך המשקל הקל כבד בינוני אנחנו לא מפסקים להשתגע מסביב לשעון המנוע נכבה לפני כל מחסום דרכים ספרי לי שוב מה עובר עלייך כמו ילדה שרק ידעה שילדהּ עצוב זכרונות של הכל על עצי לימון על מרקיורי בואי אליי עם מרפא מהים החמישי או השישי משבעת הימים תמיד תפסת אותי עם חיוך כשהייתי בדיכאון זיכרונות של הכל שעפו להסתכל לתוך סחרחורת מהופכת איזה זרם (המושג עצמו הרבה יותר מסובך-ש.ר) היכנעי עוד עקרב (המזל, לא החיה-ש.ר) עקשן קדימה, בואי נלך שבי ישר אני בדאבל דייט אני צריך למצוא את הדרך שלי לתוך המשקל הקל כבד בינוני אנחנו לא מפסקים להשתגע מסביב לשעון המנוע נכבה לפני כל מחסום דרכים ספרי לי שוב מה עובר עלייך כמו ילדה שרק ידעה שהגיע רגע הלידה היא נתנה לירח עוד סקירה טובה הסתובבי והסתכלי עליי זו באמת באמת את זכרונות של הכל... שבי ישר... זכרונות של הכל...}x2 *בקרוב יגיע השני. **המורה שלי לתרגום הייתה הורגת אותי על התרגום המילולי הזה. לצערי, כדי לתרגם את השיר תוך כדי שמירה על אמצעים אומנותיים ידרש לי הרבה יותר זמן אז take it or leave it.

lollapalooza

New member
הו זה נחמד../images/Emo70.gif

נו, המורה לאנגלית אולי הייתה מתחרפנת, אבל אין מצב בעולם שיהיה אפשר לתרגם את זה בדיוק, יש דברים שפשוט לא עוברים כמו שצריך לעברית...

suck my kiss

שאבי את נשיקתי
הייתי צריך להיות, הייתי יכול להיות הייתי מת אם לא הייתי מקבל את המסר נכנס לראשי אני מה שאני רוב הבני זונות לא שמים זין (מה זו השפה הזאת
-ש.ר) או מותק, אני חושב שאת יכולה היי נערתי, אהיה אישֶך מישהי מלאה בכיף עשי אותי עד שאגמור (כן. במובן הזה
-ש.ר) בּוׁפיפ הקטן (
-ש.ר) גומר מאקדח ההלם שלי היזהרי... שמרי על עצמך לרוב הבני זונות יש מבט קר או מותק, בבקשה היי שם שאבי את נשיקתי וחתכי את חלקי הכי אותי, את לא יכולה לפגוע בי נשקי אותי בבקשה, עשי בי מעשים מגונים (זה מה שיצא... זה בלתי ניתן לתרגום-ש.ר) היצמדי לזה האם היא מדברת גסויות תני לי אושר עילאי מתוק וקדוש פיך נוצר כדי לשאוב את נשיקתי התסכלי עליי, את לא יכולה לראות? כמו מה שאני באמת רוצה להיות זה חופשי מעולם שפוגע בי אני צריך הקלה האם את רוצה אותי ילדה? להיות הגנב שלך או מותק, רק בשבילך אגנוב כל מה שתרצי מ-ת-נ-ש-ק-י-ם צ'יקה צ'יקה די עשי אותי כמו בנשי ראש גבעה נמוך, זה איך שוחה בתוך הקול של באוו וואו וואו או מותק, עשי אותי עכשיו עשי אותי פה, אני מרשה הכי אותי, את לא יכולה לפגוע בי נשקי אותי בבקשה, עשי בי מעשים מגונים היצמדי לזה האם היא עומדת לקוד תני לי אושר עילאי מתוק וקדוש פיך נוצר כדי... הייתי צריך להיות, הייתי יכול להיות הייתי מת אם לא הייתי מקבל את המסר נכנס לראשי אני מה שאני רוב הבני זונות לא שמים זין או מותק, אני חושב שאת יכולה היי נערתי, אהיה אישֶך מישהי מלאה בכיף עשי אותי עד שאגמור בּוׁפיפ הקטן גומר מאקדח ההלם שלי היזהרי... שמרי על עצמך לרוב הבני זונות יש מבט קר או מותק, בבקשה היי שם שאבי את נשיקתי וחתכי את חלקי הכי אותי, את לא יכולה לפגוע בי נשקי אותי בבקשה, עשי בי מעשים מגונים היצמדי לזה האם היא מדברת גסויות תני לי אושר עילאי מתוק וקדוש הפה הזה נוצר כדי לשאוב את נשיקתי *זה היה מוזר...

lollapalooza

New member
../images/Emo6.gif גדול../images/Emo70.gif

זה ממש משעשע לקרוא תרגומים לשירים, זה יוצא ממש דבילי בעברית
אולי אני אפתח לזה קטגוריית מאמרים, נראה לכם
(כשיהיה לי כוח)

למעלה