אני צריכה טובה

אני צריכה טובה

אני רוצה תמונה שווה של קולין יחד עם הבס שלו (לכרטיס האישי שלי). מה שיש פה בגלריה ממש לא טוב. יש לכם תמונה שווה?

אולי זה?

את יכולה גם לנסות ללכת לאתרים שמופיעים בקישורים של הפורום, יש שם המון המון תמונות. np - massive attack - inertia creeps

New member
חייב לשבח את ה- np שלך... ../images/Emo13.gif

שאלת טריוויה קטנה- יש לך מושג מי מיקסס להם את הטראק הנ"ל? בין הזוכים תוגרל
מהחבית!

manic street preachers?

את האמת, לא ידעתי, ואין לי את העטיפה של הדיסק כרגע(...)(זה מיני דיסק, לא מה שאתם חושבים), הפכתי את הרשת בשביל למצוא את התשובה והתשובה היתה כרגיל במקום האחרון שחיפשתי. זה נכון? לזה התכוונת? אם כן, תזכור שאתה חייב, ובמיטאפ/מפגש פורום/ערב באידאה הבא שנבוא אתה תוכל לקיים...
אני עד אז אחשוב איזה בירה אני מעדיף.

רגע רגע

שלא יאשימו אותי בניימדרופינג, אתה מכיר את המניקס נכון? צריך שאני אספר לך עליהם קצת?

getsel

New member
תראה..תשמעע..תראההה...

תשמעעעע...אם אתה סתם זורק ניחוש לאויר (ונראה לי שאתה זורק) אני לא אעזור לך בכן ולא- המשך בחיפוש ידידי!
ולגבי עניין הבירה, אממ ובכן הבירה הייתה במובן הדירבון במסגרת הוירטואלית. לא ידעתי שזה ייצא מכלל שליטה ונאלץ לעשות מפגש פורום שלם רק כדי שאתה תשתה בירה..

New member
אופסי דייזי!

אני אצל ידידה ושכחתי להחליף יוזר..סורי, לא יקרה שנית!

getsel

New member
ולמה שיאשימו אותך בניימדרופינג?

מממ...מניקס? מה זה? נשמע כמו שם של מסטיק מרענן..

היי !

כל הקטע עם הניימדרופינג זה היה להתגרות בך על ההכרות שלך עם המניקס(אז אתה כן מכיר אותם נכון?
), אני לא זורק ניחוש סתם, בדקתי את זה, לזה התכוונת? לגבי הבירה, אני בכלל לא נואש לכאלו, בוא פשוט נגיד שלא צריך לעשות מפגש פורום רק בשביל שאני אשתה בירה, אבל אני בהחלט מוכן לשתות בירה בשביל שיהיה מפגש פורום... hey, i´ll drink to that...

New member
רגע, אז שאני אבין, זה לא מסטיק?

יכול להיות שהתבלבלתי וזה היה קרטיב?
ודרך אגב, גם אצלי לא צריך לעשות מפגש פורום רק בשביל שאני אשתה
..אז אולי ניפגש ל"לא מפגש פורום" ואולי עוד אנשים מהפורום יבואו כדי לשתות
וכולנו נעשה לעצמנו איזה "לא מפגש פורום" קטן?! סטארט-אפ?
ולגבי המניקס- ההרגשה שלי היא שאתה עדיין מנחש. תן הוכחה.

לא זה לא מסטיק!

זה עם שחי בצפון מערב קזחסבקיסטן התיכונה בשלהי המאה ה16, הם הטיפו לאכילת בוטנים, צלפים ונבטי אלפלפלא, וסטריטס בהקשר הזה זה לא רחובות אלא (עפ"י אבן בומן, מהדורה שלישית מתוקנת) סטריטס נ´ [מן סטרכירות] נלבס, עלמון: "ויאכל גיזה ושילתום, וכי נלבס ועלמון" (ברוך יא ל ו). למרבה הצער עם זה נכחד מתת תזונה והרעלת קיבה מספר שעות מאוחר יותר. בשביל ללעוס את הבדיחה עד הסוף - יש להקת רוק (ז´אנר כללי) על שם עם זה. ולעניין אחר: אני בעד "לא מפגש פורום", ולא חייבים לשתות דווקא אלכוהול לסוגיו. וכמעט שחכתי מכל השטויות שלי, ההוכחה, אני אצרף לינק של דף של אמזון, שם באמצע תחת הכותרת דיסק 11 תמצא את המידע המבוקש. אני חושב שאני אקח לף... np - megadeth - take no prisoners הנה שיר אחד שאני חושב שהמניקס לא יבצעו/יערבבו.

polyethylene

New member
בשבילי לף בלונד ../images/Emo68.gif

ומתי באמת מארגנים מפגשון? אני בעד המיטאפ הבא. פולי
חולה

Fish in the sea

New member
אין

לי ממש מה לתרום לשרשור הזה,אבל אני הרי חייב להידחף לכל מקום,אז רק אאחל לפולי רפואה שלמה,וללוינסון וקארמה שהם הזכירו לי את שי ודרור עם כל המסטיק מסטיק שלהם. ועכשיו הגי תורי ללכת לגמוע מעט מהחבית. לילה טוב.

New member
ממשיך להציף ../images/Emo144.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo19.gif

תגיד, איך בדיוק הזכרנו לך את שי ודרור? זה מעניין אותי!
the manics - Faster-live acoustic

Fish in the sea

New member
כי כל הזמן דיברתם על מסטיק../images/Emo70.gif

חברים מה אתם רוצים? מממממ...מסטיק מסטיק.
Blur-best days
נ.ב-חבל שלא עשו את ה-
ירוק...

למעלה