אני צריכה ייעוץ בבקשה...
קצת ארוך

פוניתה

New member
אני צריכה ייעוץ בבקשה... ../images/Emo18.gif קצת ארוך

היי אני לא יודעת אם זהו הפורום המתאים לסיפור שלי, זה הכי קרוב שמצאתי לסקסולוגיה (שגם זה אני לא בטוחה שמתאים אבל לא נורא). אני אתחיל בכך שאציין שתי עובדות: 1) החבר שלי מאוד מאוד אוהב שיורדים לו, בשבילו זה הדובדבן שבקצפת בכל הסקס... 2) אני אף פעם לא מתתי על האקט הזה - אני רואה את הסקס, מעבר למשהו שמאוד כיף פיזית, גם כמשהו מאוד רוחני ולדעתי באקט הזה של ירידה לגבר אין שום דבר שמראה על חיבור כלשהו בינינו או על קירבה כלשהי, האקט הזה בהרגשה שלי הוא פיזי בלבד.. מעבר לכך, בירידה אני נאלצת להתמודד גם עם זה שאני נחנקת לפעמים וגם עם השיערות שזה לא כל כך נעים. למרות כל זה, אני יורדת לו דיי הרבה (לרוב הוא מבקש אבל לפעמים אני גם יוזמת) לפעמים אני יורדת לו בסביבות ה 30-40 דקות! הוא מבחינתו תמיד ידע שאני לא מתה על זה... והיו כמה פעמים נדירות שהוא ביקש ולא הסכמתי לרדת לו כי לא היה לי חשק והוא דיי התבאס ועשה לי פרצופים... אז אני מעדיפה כבר לרדת לו כדי שיהיה מרוצה. אתמול בשיחת טלפון, זרקתי לו כבדרך אגב שמפריע לי קצת שהירידה זה דבר שכל כך "מאסט" אצלו, שאני מרגישה כאילו אם לא תהיה ירידה, כל הערב שלנו יהרס, שלא לדבר על הסקס... הוא אמר שזה באמת ישביז אותו אם אני לא ארצה לרדת לו, וזה דיי גורם לי להרגיש רע, כי הירידה נראית לי כדבר כל כך שולי, הרי העיקר שאנחנו ביחד, לא? למה הוא נותן לזה כל כך הרבה חשיבות??? השיחה התגלגלה לכך שדיברנו על זה שאני באופן כללי לא אוהבת את האקט הזה, וגם הסברתי לו למה. אמרתי לו שאף פעם לא מתתי על זה, שאני נחנקת מזה לפעמים ושקשה לי עם השיערות שם אבל ניסיתי להדגיש לו שלמרות כל אלה אני עושה לו את זה כי העיקר בשבילי שזה עושה לו טוב ושאני נהנית מכך שהוא נהנה מזה. הוא כל כך נפגע ואמר לי - איך את מצפה שאני איהנה מזה עכשיו אם את דואגת להגיד לי שאת כל כך סובלת מזה?? אני חשבתי שאת עושה לי את זה בכיף ומסתבר שאת סובלת! אל תרדי לי יותר את לא חייבת! לא משנה כמה פעמים חזרתי על עצמי ואמרתי לו שאני אף פעם לא אהבתי את זה וזה לא קשור אליו בכלל ואני בכל זאת עושה לו את זה כי העיקר בשבילי שהוא נהנה.. הוא פשוט לא הבין את זה. שלא לדבר על כך שזה בכלל לא הנושא שרציתי לדבר עליו! חחח הנושא שהפריע לי זה שהירידה זה כל כך חובה אצלו ואנחנו בכלל נתקענו בשלב או שניים לפני... דבר נוסף שמפריע לי בירידה וזה ספציפית איתו - הוא אמר לי שהוא נהנה יותר מהירידה מאשר מחדירה, וגם יש אצלו איזה סטיה שהוא אוהב לראות את הבחורה כאילו שהיא קצת מושפלת ואני לא הכי אוהבת את זה אבל מקבלת את זה, שוב בשבילו... אני יודעת שבפעם הבאה שנהיה ביחד ואני ארצה לרדת לו הוא לא יתן לי לעשות את זה ויגיד לי עזבי את סתם סובלת מזה לא צריך... ואני יודעת שהוא מאוד יתבאס מזה ואוטומטית גם אני. בבקשה תעזרו לי, אני לא יודעת מה לעשות...

bulb

New member
"אקט רוחני"? זה זיון שכל תרתי משמע

הסקס הוא בבסיסו אקט פיזי, כמו אכילה, שינה או חרבון (בתקווה שאת לא משלבת בין הארבעה). נתחיל מהסוף: בזוגיות עושים לפעמים דברים שלא בהכרח נעימים לנו (שוב פעם לבקר את הדודה עם השיער הסגול והכלב המפוחלץ?), אבל היות ואני יודעים כי זה עושה טוב לבן/בת הזוג אנו בולעים את הצפרדע ומבצעים. כתר השערות סביב החנית? זה מה שמפריע לך? אין בעיה. בקשי ממנו שיגלח. ההנאה של שניכם תגבר. באחריות (אם לא, פני לשירות הלקוחות שלנו בימים א' עד ה'). 40 דקות זה בהחלט פרק זמן ארוך והרוטינה בוודאי מייגעת אותך, גם אם אינך סובלת מקשיי נשימה. אני ממליץ על מינון של 10 דקות ביום, למשך שבוע. אם כבר הכנסת את הפורום למיטה שלך, האם הוא מענג אותך אוראלית?

זמשוש

New member
אני לא כל כך מסכימה איתך

לא צריך לעשות כל דבר שאנחנו יודעים שעושה טוב לבן זוג, במיוחד אם זה משפיל. ופוניתה, אני מצטרפת לשאלה של באלב... האם הוא יורד לך?

bulb

New member
זכותך, אבל לא טענתי שצריך לעשות כ-ל דבר

אלא לפעמים, כפוף לשיקולים כאלו ואחרים. בקשר להשפלה, השאלה היא האם לתחושתה יש ביסוס במציאות.

זמשוש

New member
זה ממש לא משנה אם יש או אין ביסוס במציאות

אם היא מרגישה מושפלת מפעולה מסוימת.. היא לא צריכה לבצע אותה. אפילו אם זה עושה לו טוב. אלא אם כן היא רוצה ומוכנה לנסות איתו דברים...

bulb

New member
זה כן משנה. ברשותך אפרט בקצרה:

אם מבחינה אוביקטיבית ונורמטיבית אין כל השפלה באקט, אולם היא רואה זאת כהשפלה - הרי שיש צורך לבצע בדק בית. הצד שלו לא שייך לענין. בקשר לניסוי דברים, ממש אין לי מושג. אני שומר על תומתי.

פוניתה

New member
הוא בעצמו אומר שהוא אוהב קצת לראות את הבחורה

מושפלת... אני מבינה שזאת פשוט איזושהי סטייה וכל עוד זה נשאר בין הסדינים בלבד זה בסדר מבחינתי כמובן עד לגבול מסויים.

bulb

New member
טוב, זה כבר משהו אחר. חוזר בי.

נראה לי שהבחור זקוק לסדנת חינוך. קבעתי לו תור אצל המלכה-דומינה המפורסמת "סבאטה". אני מבטיח לך שאחרי 4 שעות שהוא יזחל על ארבע עם בגדי עור צמודים, מחסום לפה והצלפות שוט מזדמנות, הוא ישנה את השקפת העולם שלו.

bulb

New member
איתי, ככה בינינו בלי שאף אחד שומע...

נכון שאתה האומר את זה כי נדלקת על הפוני?

פוניתה

New member
אני לא כל כך מסכימה איתך עכשיו כשאני חושבת על

זה... במיטה אנחנו מממשים כל מיני פנטזיות ולפעמים אנחנו אוהבים להעמיד פנים שאנחנו בסיטואציה מסויימת שמגרה אותנו... אז או שזה משחקי תפקידים כמו רופא&חולה מורה&תלמיד וענארף אני גם אוהבת לפעמים להרגיש שהשליטה היא בידיים שלי והוא "החלש" שמציית לכל פקודה שלי אבל זה רק במיטה זה לא אומר שככה זה במציאות זה משחק

פוניתה

New member
חחחח "זיון שכל תרתי משמע" אהבתי...

ועכשיו ברצינות ציינתי שזה אקט מאוד פיזי אבל בשבילי המשמעות שלו היא גם מעבר לכך! ברור שאם עושים את זה בסטוץ או בקשר לא ריגשי אז המשמעות הריגשית היא כמעט ואיננה אבל כשאני נמצאת בקשר זוגי ארןך עם בנאדם שיש לי איתו כל כך הרבה מעבר לסתם משיכה, יש גם אינטימיות ורומנטיקה ותשוקה ואכפתיות אז כל העניין של הרגש מאוד מתעצם ומבחינתי הסקס הוא עוד אמצעי מעולה בשביל להביא את הרגש הזה לידי ביטוי... בשבילי הסקס מחבר בינינו... כשאני עושה איתו סקס אני לא חושבת על שום דבר אחר אלא מתמקדת רק בנו וברגע המיוחד הזה... וזה הקסם שלו מבחינתי! יכול להיות שזאת תמימות אבל זה מה שכל כך מרגש אותי בכל העניין. לגבי הגילוח - אתה מתכוון ללגלח הכל?? אני בכל זאת אוהבת שיש שיער, זה יכול להרתיע אותי אם לא יהיה שם שיער בכלל.. חח אהבתי את ההמלצה שלך של 10 דק' ביום, זה היה יכול להיות מעולה אבל אנחנו מתראים רק איזה פעמיים בשבוע כי אנחנו גרים רחוק אחד מהשניה. הוא לא ירד לי אף פעם... הייתי שמחה אם היה עושה את זה אבל אני יודעת שזה מגעיל אותו אז אני יכולה לוותר על זה.

bulb

New member
אה, אותו זה מגעיל לרדת לך, אבל אין לו בעיה

שתדחפי את הראש שלך בין הרגליים שלו. יפה לו. יקירתי, נעשה את זה קצר ולענין: מהיום אין יותר מין אוראלי בשבילו. רוצה מציצה? תתחיל לעבוד על הגמישות. נאה דורש נאה מקיים.

magenta73

New member
תשמעי

30 40 דקות זה המון זמן. אני מבינה למה את לא כ"כ נהנית מזה, אבל כמו תמיד - אפשר למצוא את האמצע. לדוגמא - - 10 דקות - מספיק בהחלט, לדעתי. או כל מה שמתאים לך. ובכלל - אל תעשי דברים בגלל שאת מרגישה שאת חייבת... וירידה זה לא כזה שולי, זוגיות, או "אתם ביחד" בנויה על דברים שעושים טוב אחד לשני. בשבילו זה מן אורלי, בשבילך זה לא להיחנק. ולכן שוב, לא לרבוץ שם 40 דקות, מה את שואב אבק?... דחיל ראבק, וגם - אולי -- לנסות להפוך את המקום ליותר אסטתי, מספריים, תגלחת וכו' דבר שני - גם אני מעוניינת לדעת אם מדובר באקט חד-סיטרי, או שגם הוא "נותן לך עונג אורלי"...

פוניתה

New member
אוקיי נתת לי נקודות למחשבה...

"ירידה זה לא כזה שולי, זוגיות, או "אתם ביחד" בנויה על דברים שעושים טוב אחד לשני. בשבילו זה מן אורלי, בשבילך זה לא להיחנק" חשוב לי לספק אותו ולעשות לו טוב אבל אולי באמת אפשר יהיה לעשות דברים שיקלו עלי כמו לדלל שם קצת את השיערות וגם לא לרדת במשך כל כך הרבה דק כי זה באמת מתיש.. בנוסף אני גם אבקש שינסה לרדת לי גם (אני לא מבקשת ממנו אף פעם כי אני יודעת שהוא לא אוהב את זה ולא נוהג/רגיל לעשות את זה, זה גם לא בוער לי כעיקרון) אני יודעת שאם הוא ירד לי גם, אני כל כך אעריך את זה ואני ארד לו עוד יותר בכיף! אז אני אעלה את כל הדברים האלה לפניו ואני מקווה שהוא יקבל אותם בצורה חיובית.

magenta73

New member
הוא לא יורד לך?

גם לא יורד לך כי הוא לא אוהב לא נוהג לעשות את זה, וגם רוצה מין אורלי של 40-50 דקות? סליחה???????? תסלחי לי, אני משנה את דעתי ברגע זה ממש. מה זה זה???? זוגיות - שוב - בנויה על זה שאתם עושים טוב אחד לשני הדדיות. זה שם המשחק.

למעלה