אני צריכה יעוץ....

ShmupyGirl

New member
אני צריכה יעוץ.... ../images/Emo53.gif

אוקיי אז ככה... אני לאחרונה מקבלת תגובות מהסובבים אותי שרזית מאוד. אני יודעת שזה אמור לבוא כמחמאה אבל אני נורא נלחצת מזה... אני הייתי מלאה (לא מאוד) ותמיד רציתי להרזות... ועכשיו שזה קורה אני לחוצה, זה לא שאני לא מאושרת אבל יש משהו בי שמרגיש מוזר מאוד... אני לא יודעת מה לעשות, ואם אני אמורה להרגיש ככה... בבקשה תייעצו לי. תודה שמופי

wildflower!

New member
אמממממ... ../images/Emo78.gif

אני לא יודעת ממש מה לייעץ לך.... אני לא מתמצאת בדברים האלה... אבל... את אוכלת נכון?{ארוחות מסודרות?} אוהבת בר

ShmupyGirl

New member
אממ...

לא ארוחות מסודרות, אני אוכלת שאני רעבה, שזה לא קורה הרבה...

lady bug

New member
גם לי

טוב זאת הפעם ה-1 שאני נכנסת לפה... אבל רציתי להגיד לך שמופי זה קרה לי ב-ד-י-ו-ק אותו דבר

ShmupyGirl

New member
כן...

אבל אני מנסה למצוא פיתרון , כי אני לא נהנת ממנה בדיוק...

dominogrose

New member
אני אנסה לעזור לך.....

אבל אני צריכה להבין... למה את נלחצת...? מה בידיוק מלחיץ אותך? את מפחדת ממשהו? כאילו... את יודעת... שתמישכי להרזות ולא תצליחי לעלות במשקל אם תירצי... ***סיון***

ShmupyGirl

New member
יכול להיות...

זהו, זה מה שאני חשבתי... כי אני הרי מרזה בלי לנסות או משהו... זה פשוט ככה, זה לא כאילו אני לא אוכלת בכוונה או שאני עושה ספורט או משהו... אני פשוט מרזה... ואני באיזשהו מוזן מפחדת לרדת יותר מדי...

Black Cat15

New member
שמופי!!

חבל על הזמן קראתי את ההודעות שלך וזה נראה כאילו זה אני כתבתי... מרגישה בול כמוך אם יש לך אייסיקיו תדברי איתי, זה חשוב (מס´ 40998909 )

dominogrose

New member
אני מכירה את ההרגשה הזאת

היא הייתה לי פעם, אמנם לזמן קצר.... אבל זה קרה לי.... אני אישית לא עשיתי כלום אבל אני יכולה להציע לך לעשות ארוחות סדירות לעצמך כי לאכול ככה מפוזר כמו שאומרים "רק כשרעבים" זה לא הכי בריא ורק בגלל זה את מרזה אם תוכלי ארוחות סדירות את תשמרי על המשקל ולא תרזי. אולי זה נשמע לא אמין, אבל ככה את יכולה להראות לעצמך שאת יכולה לשלוט במשקל שלך. שההרזייה שלך היא לא בלתי נשלטת. מקווה שעזרתי.... ***סיון***

ShmupyGirl

New member
ניסיתי....

תראי אני לא יכולה לגרום לעצמי לאכול... בלתי אפשרי! אני ניסיתי לאכול סדיר אבל זה היה בלתי אפשרי באמת.

Vilia©

New member
אהמ...אני יכולה להמליץ על משהו....

גם אני )(כמו הרבה פה) עברתי ועדיין עוברת את זה עכשיו... אני פשוט לא אוכלת... אבל אני, לעומתך, לא הייתי מלאה או שמנה. מאז ומעולם הייתי רזה. אבל לפני שנה הפסקתי פשוט לאכול. לא כי רציתי להרזות. פשוט..סתם ככה פשוט לא הייתי רעבה יותר. וככה התחלתי לאכול פחות ופחות. וירדתי אהמ..שני ק"ג? ואני עדיין במצב כזה אבל..אין ממש מה לעשות... אני חושבת שאו שתפני לרופאה שלך לשאול אותה מה לעשות. סביר להניח שהיא תיתן לך ויטמינים. אבל אני חושבת שמה שיש לך זה יותר פסיכולוגי מאשר רפואי... אצלי זה פשוט בגלל שאני מנסה להכאיב לי ולסבול.. הרבה אמרו לי שאני מתקרבת לאנורקטיות...אבל מי מקשיב להם?! מקווה שעזרתי... טלי

ShmupyGirl

New member
א,ב,ג....

א. ויטמינים אני לוקחת. ב. יכול להיות שזה פסיכולוגי באמת... למרות שאף פעם לא ניסיתי לעשות משהו בנוגע להרזיה... ג. למה את רוצה להכאיב לעצמך? !?!? מה כל כך נורא?????????

Vilia©

New member
אהמ..טוב..אם את חייבת לדעת...

אני לא אוהבת את עצמי או את החיים שלי. אני רק סובלת בהם.. אז ני פשוט סופגת הנאה מזה שאני מכאיבה לעצמי..על זה שיש לי חיים כאלה דוחים... קאפיש? טלי

ShmupyGirl

New member
קאפיש אבל חבל

יש לי תקופות ארוכות שגם אני ככה... אבל אסור לך לפגוע בעצמך!!!! זה לא בסדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יודעת מה להגיד, אני מפחדת להגיד משהו לא נכון... ולכן אני אשתוק בנושא

Master Boo

New member
כמה זמן את מרגישה ככה ?

(אני יודע שאני לא אמור להיות בפורום הזה, אבל בכל-זאת ...) יכל להיות שזה בעיה רפואית... הלכת כבר לרופא או משהו ?

למעלה