אני צריכה ככה

אני צריכה ככה

1. אם יש לי קובץ MP3 אחד שיש עליו אלבום שלם, איך אני יכולה להפוך את זה לכמה שירים? 2. אני לא מסתדרת עם האוזניות של האיריבר מבחינת נוחות. אני רוצה אוזניות אחרות. יש המלצות? [התציב הוא עד 150-160 ועדיף מתחת ל100]

בקשר לשאלה הראשונה...

את יכולה לחתוך את השירים בעזרת תוכנת עריכת מוסיקה אני ממליץ בחום על התוכנה Audacity. תחפשי אותה בגוגל ותורידי... היא בחינם והיא פשוטה. כשאת מסיימת לערוך שיר תצטרכי לשמור אותו לקובץ wav כי ה mp3 שם לא זמן משום מה... אבל שטויות תקודדי ל mp3 (ממליץ על התוכנה cdex). מקווה שלא דיברתי סינית בשבילך... בהצלחה

תודה רבה רבה

אבל אני לא בטוחה שיש לי עצבים להתעסק עם תוכנות עריכת מוזיקה [לא מסתדרת איתן] ואני גם לא יודעת בדיוק איפה כל שיר נגמר בשביל לחתוך את הדבר הזה :\ הוינאמפ הטיפש לא יודע לחתוך קבצים? :< לא היה איזה תקן על 2 שניות רווח בין כל שיר? מה הוא שווה אם אי אפשר לממש אותו?

איך בכלל הגעת למצב שיש לך

אלבום שלם בקובץ אחד??? והתוכנה שנתתי לא כזו מסובכת... אבל צריך סבלנות ועצבים... אם בא לך תורידי ותתעסקי קצת עד שתיכנסי לעניינים ויזרום לך.. או שפשוט תורידי את השירים רגיל.....

משום מה

הורדתי אותו ככה. לא יודעת מה חשבתי לעצמי =/ ויש עוד קובץ שהקלטתי מהדיסקמן בליין אין

stardust19

New member
אני לא רוצה להיכנס לכל הקטע של

ההורדות השירים מהרשת אבל בגדול עד כמה שאני מתמצא בענין כאשר מורידים קובץ מוסיקה גדול מגיע גם קובץ קטן בעל סיומת CUE. אם יש לך א התוכנה MUSICUTTER את יכולה לפצל את הקובץ הגדול לכל הקבצים שמהם הוא הורכב ועוד בפורמט MP3. שאר הפרטים למי שמעונין יכול לפנות אליי בפרטי כי אני ממש לא רוצה להיכנס לכל הקטע של ההורדות מהרשת-> הפורום לא נועד בשביל לדון בדברים אלה...עמכם הסליחה

יאיר B

New member
../images/Emo18.gif רק רציתי להזכיר שהורדת

מוזיקה (וגם סרטים, ספרים וכל יצירה אחרת שמוגנת בזכויות יוצרים) אסורה לפי החוק. תודה!

זה לא משנה כ"כ אם זה מהרשת

או לא. יש לי גם קובץ שהקלטתי מדיסק שהוא כזה. הקובץ הגדול הוא בפורמט MP3 ואני לא יודעת על קבצים שבאו איתו -_-"

למעלה