אני צריכה כמה עצות בהיותי טבעונית

אני צריכה כמה עצות בהיותי טבעונית

שבוע שעבר הגעתי להחלטה עם אמי לפיה אני אעבור לטבעונות, אבל עם כל הבדיקות. * חלב- במילא הפחתתי. אני יכולה להסתדר גם בלעדיו. *בשר- אני אוכל לוותר לחלוטין על בשר. הבשר מגעיל אותי לגמרי עכשיו וזה בסדר. בכל זאת אני צריכה מעט עזרה:
לצערי אני מ-ת-ה על ביצים. קשה לי לראות איש אוכל ביצה לפני ולא לקבל תאבון ולרצות גם.
עוגות- כ-ל העוגות שמביאים לבית הספר שלי עם ביצים ואני רעבה. מה לעשות?
נטע התרנגולת

מור ק

New member
תראי

אין לי כל כך מה להגיד לך בקשר לביצים ממש, אבל זאת לא בעיה לאפות עוגות בלי ביצים. ואם את רעבה בכיתה- תביאי עוד סנדוויץ´ או משו, או שתישארי רעבה ופשוט תצאי החוצה עד שייגמרו את העוגה. להיות כל היום בכיתה (ובמיוחד בקיץ) זה ממש לא הכרחי.ונכון, לפעמים נורא קשה (למשל כשאת בדיכאון היסטרי ויש בבית רק שוקולד חלב ואת מוצאת את עצמך בוהה בו ומדמיינת פרות מסכנות עד שאת עוד יותר בדיכאון... או שזאת רק אני בעצם?) אבל זה חשוב. כל הכבוד על הכוונה- גם זה משו אוהבת מור(צ´ו)

Coma White1

New member
אם את לא יכולה לוותר על ביצים

אני מציעה שתשמשי בינתיים ב"ביצי חופש"\"ביצים אורגניות" (אותו דבר), ביצים שמוטלות ע"י תרנגולות שמקבלות תנאים טובים בהרבה מהתרנגולות בלולי הסוללה, אם כי לא מספיק, לפי דעתי. בכל מקרה - עדיף לקנות ביצי חופש מאשר ביצי משק.

תודה לכולם, אבל את הרוב אני כבר עוש

את הרוב אני כבר עושה. אני צמחונית חצי שנה יחד עם הביצים האורגניות. אחלה רעיון- לא להישאר רעבה! אני אבל צריכה למצוא מה לאכול... לא ממש בעיה. תודה בכל אופן, נטע התרנגולת

lifegirl

New member
אם יש ביקוש-

אני אפרסם כמה מתכונים לעוגות ועוגיות טבעוניות. אבל זה לא יהיה עכשיו :) שני

gali1984

New member
הייתי ממליצה לך

קודם להיות צמחונית תקופה מסויימת. המעבר מאכילת בשר לטבעונות הוא קיצוני מידי (לטעמי לפחות) וכמו שזה נשמע נפשית את עדין לא מוכנה לזה. קחי לך את הזמן בשביל שלא יהיו תקלות ובשביל שזה יהיה תהליך תקין שגם לגוף יהיה זמן להתרגל. שיהיה בהצלחה!

למעלה