אני צריכה לכתוב

heaven is here

New member
אני צריכה לכתוב

כאן כנראה יהיה המקום היחיד שאני יכולה לכתוב בו כמו שצריך.. רע לי. פתאום נהיה ממש רע לי. אני לא מבינה למה שעתיים לפני היא נזכרת שהיא עייפה ולא רוצה ללכת? למה כל השבוע אני בונה על ההופעה ועכשיו זה כבר לא הולך לקרות? לרצות כנראה זה לא מספיק. היא ידעה שהתרגשתי,שרציתי כל כך,שבניתי על זה,אמרה לי שרוב הסיכויים שכן. אבל לא. היא לא יכלה לוותר. פתאום זה לא מתאים לה. לעזאזל, איפה אני אמצא עכשיו חברה הכי טובה אחרת כמוה? אחת ששם כשאני צריכה וגם כשאני לא צריכה. נראה לי שמאז שהתגייסה זה כבר לא אותו דבר. פתאום היא הולכת עם אחרות למקומות שהלכנו או עם החבר כנראה רוצה לבלות בלעדיי בלי לספר לי ולעשות את זה בעדינות ואח"כ לספר לי. אני לא צריכה להתבאס אני צריכה להבין שזאת היא וזאת לא פעם ראשונה. אבל איפה אמצא עכשיו חברה טובה שתחליף אותה ואז אולי יהיה לי גם טוב? זה פשוט לא פייר לפעמים. הייתי צריכה להוציא את זה..

De-Panther

New member
למה את צריכה חברה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

טובה שתחליף אותה?? אי אפשר סתם חבר או חברה?? זו חייבת להיות החברה הטובה?? אם הייתי מחכה לאיזשהו "חבר טוב" אז אפפעם לא הייתי יוצא מהבית לא צריך חבר טוב כדי לצאת ותמיד אפשר גם ללכת לבד להופעות מקווה שהסתדרת כבר עם ההופעה הזו ומצאת מישהו או מישהי ללכת איתם

heaven is here

New member
הסיפור הוא לא על ללכת להופעה

אלא עליה. היא תמיד עושה לי קטעים כאלה של הברזה שעתיים לפני. הפעם זה פשוט ממש עיצבן אותי שהיא לא רצתה פתאום ללכת כי זה היה חשוב לי והיא ידעה. אם לדוגמא היא היתה אומרת יום לפני עוד הייתי מוצאת עם מי ללכת אבל זה היה כולה שעתיים לפני..

De-Panther

New member
אז אולי הגיע הזמן..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שתפסיקי לסמוך עליה בקטע הזה תדעי שהיא מבריזה לך ותדאגי ללכת עם אנשים אחרים שלא יבריזו
דיברת איתה קצת על הנושא?? אמרת לה שכל הדברים האלה מפריעים לך??

אם את מגדירה

"הכי" טובה מישהי מבריזנית - הבעייה היא שאת הגדרת אותה כך. היא לא "הכי" אם היא לא קשובה לצרכים שלך אלא רק לשלה.

למעלה