אני צריכה לתרגם את כל האישורים והתעודות

rachelc26

New member
אני צריכה לתרגם את כל האישורים והתעודות

מעברית לאנגלית. מה הדרך הכי קלה או הכי זולה? ( ואם אפשר הכי קלה והכי זולה... !?) תודה, רחלי

rachelc26

New member
אני חייבת עורך דין בשביל זה?

אין בשגרירות קנדה שירות כזה?

אין שירות כזה בשגרירות

ואם את צריכה או לא צריכה עו"ד (נוטריון?) זה תלוי לאיזה צורך את מתרגמת.

rachelc26

New member
הגשתי בקשה להגירה

וקיבלתי מכתב שאני צריכה להביא להם את התעודות השכלה, ומכתבי עבודה וכו'... אז אני מניחה שצריך להביא להם את זה באנגלית... שאלה שלא חשבתי עליה עד עכשיו, מה עם תלושי משכורת? את זה גם מתרגמים? (זה בטח נשמע שאלה ממש מטומטמת...)

בשגרירות בת"א?

אז יקבלו בעברית וגם בערבית. אין בעייה ולא צריך לתרגם. ולא יזיק לעלעל בפורום הזה אחורה, יש תשובות לכל השאלות במצבך.

rachelc26

New member
הגשתי את הבקשה בת"א, בתחילת אפריל

במסלול SKILLED WORKER

roz האחת

New member
אז התחילו לטפל בתיקים של אפריל ???

לאן נעלמו אלו שהגישו במרץ ??

rachelc26

New member
אל תבהלי:)

אף אחד לא התחיל לטפל בתיק שלי, הם רק אמרו לי להכין את האישורים, כדי שכשהם יבקשו יהיה לי אותם מוכנים. אני סתם החלטתי להתחיל לסדר את זה, כי לא בא לי לדחות את זה... בכלל חשבתי שהעבודה יותר מסובכת, כי חשבתי שצריך לתרגם את הכל...

MajorX

New member
לפי הבנתי

ברגע שהם מבקשים ממך את כל המסמכים אז יש לך 4 חודשים לארגן את הכל ואז אחרי זה הדרך קצרה ביותר לקבלת הויזה לא? רוב זמן ההמתנה בעצם בכל תהליך ההגירה נובע ממהמתנה למכתב שבו הם מבקשים את המסמכים אם אני מבין נכון, לא??? אפשר לשאול איזה NOC מילאת בסעיפים של העבודות? אייל.

הם לא ביקשו ממנה את המסמכים.

הם נתנו לה בעת פתיחת התיק רשימה של כל המסמכים שהיא צריכה לארגן, כדי שכשישלחו לה את מכתב הבקשה, היא תוכל להגיש מייד או תוך מקסימום 4 חודשים. את השנתיים המתנה אפשר לנצל ללימוד אנגלית, למבחן, וקבלת תוצאות ה IELTS , ולאיסוף הניירת.

MajorX

New member
איזה מהניירת

אפשר כבר לאגור בינתיים עד לקבלת המכתב מהשגרירות? חוץ ממבחן ה- IELTS מה אפשר לארגן לבינתיים שיהיה תקף גם לתקופה של עוד שנתיים? אייל.

תעודות השכלה ומכתבי מעסיקים.

ניתן להוציא כבר עכשיו. תעודות לידה ונישואין אפשר לארגן מעכשיו, מכתב אישור מביטוח לאומי כדאי להוציא ברגע האחרון.

למעלה