אני צריכה מידע אם מישהו יודע מה המספר של הפרק שיש עכשיו בטלוויזיה תאומרו לי בבקשה!
E eden1980 New member 15/2/07 #1 אני צריכה מידע אם מישהו יודע מה המספר של הפרק שיש עכשיו בטלוויזיה תאומרו לי בבקשה!
T the Girl of Love New member 15/2/07 #5 ../images/Emo214.gifכבר?../images/Emo132.gif לא רוצה שיגיע הסוף
מ מררריייננוושש New member 15/2/07 #6 יווווו כבר עבר כלכך הרבה.. איך אני אחיה בלי הסדרה? אני לא רוצה שזה יגמר..זה חלק מהחיים שלליי
T the Girl of Love New member 15/2/07 #7 ../images/Emo214.gifא ת ם ../images/Emo99.gif חלק מהחיים שלי
W white angels New member 15/2/07 #8 איזו מותק אתת../images/Emo24.gif את צודקת,הפורום והאנשים בפורום חלק מהחיים שלי אבל מה אתם ממהרים להספיד את הסדרה בכלל לא הגענו לחצי חח יש לנו עוד לפחות איזה 7 חודשים עד לסיום הסדרה...זה עוד הרבההה זמן
איזו מותק אתת../images/Emo24.gif את צודקת,הפורום והאנשים בפורום חלק מהחיים שלי אבל מה אתם ממהרים להספיד את הסדרה בכלל לא הגענו לחצי חח יש לנו עוד לפחות איזה 7 חודשים עד לסיום הסדרה...זה עוד הרבההה זמן
מ מררריייננוושש New member 15/2/07 #9 יאיאיאיאי../images/Emo13.gif איזו מתוקה את,אני אוווווווווווהבת אותך כלכך..... אני אוהבת אותך מלא..ואת כל הפורום הזה.. הפורום הזה כמו הבית שללי חיחיח ומתי שהסדרה תיגמר אז....עדיין תבקרו כאן לפעמים? חחחחחחחחח טוב נוו נסחפתי, יש עוד מלא זמןןןןןןןןןן אז נהנה מכל רגע ורגע
יאיאיאיאי../images/Emo13.gif איזו מתוקה את,אני אוווווווווווהבת אותך כלכך..... אני אוהבת אותך מלא..ואת כל הפורום הזה.. הפורום הזה כמו הבית שללי חיחיח ומתי שהסדרה תיגמר אז....עדיין תבקרו כאן לפעמים? חחחחחחחחח טוב נוו נסחפתי, יש עוד מלא זמןןןןןןןןןן אז נהנה מכל רגע ורגע
W white angels New member 15/2/07 #10 חח ברור../images/Emo9.gif אני אבקר פה.. גם אם הסדרה תיגמר זה לא אומר שאין יותר פורום אבל אין טעם לדבר על זה עכשיו,כמו שאמרת נהנה מכל רגע
חח ברור../images/Emo9.gif אני אבקר פה.. גם אם הסדרה תיגמר זה לא אומר שאין יותר פורום אבל אין טעם לדבר על זה עכשיו,כמו שאמרת נהנה מכל רגע