אני צריכה מכתב המלצה

אביטלתל

New member
אני צריכה מכתב המלצה ../images/Emo98.gif

אני עוזבת את העבודה, יש כל מיני סיבות, ואחרונה שבהן היא שרוצים שאני אחזור למשרה מלאה וזה אומר 9-10 שעות לפחות בעבודה אז אני מקבלת מכתב פיטורין והבוס רוצה לתת לי מכתב המלצה, וכמובן שביקש שאני אכתוב אותו (קטע מעצבן של בוסים כנראה). יש לי (תודה בלינקה) התחלה: "העובדת *** עבדה בחברתנו בשנים ***. הגב' הינה עובדת חרוצה, אשר הפגינה ידע ובקיאות רבים בתחומי עבודתה, תוך הפגנת יחסי אנוש טובים וסיוע לחבריה לעבודה. אנו סמוכים ובטוחים כי הגב' *** תהיה נכס יקר לכל מעסיק." די לאקוני, ואני חושבת שצריך משהו נוסף. יש לכם רעיונות או מכתבי המלצה לדוגמא ? תודה מראש

לא עוזבים מקום עבודה בימנו

את רצינית שהוא נתן לך לרשום מכתב המלצה? אז כתבי את כל התכונות הטובות שיש לך כדי להפגין בעבודה הבאה כי ההמלצות שלך הם תפנית הדרך להתחלה חדשה. ברוכה הבאה למועדון שלנו.

אפשר לחיות גם שעובדים

זכרי רק דבר אחד עבודה זה שיקום אני הייתי עצמאית 16 שעות בעסק וגם חייתי זה רק שאלה איך בוחרים איך לחיות ? כיום אני ללא עבודה וזה לא פשוט לחיות עם הכנסה אחת ולהיות בבית כל הזמן זה לא טוב מזל שיש לי חברים רבים שאיתי כל הזמן אם לא זה מה הייתי עושה הולכת לשופינג כל הזמן או יושבת בבית קפה ומרכלת על העולם ואני לא כזו . אז אם תעזבי יהיה לך זמן פנוי לבקר אותי מתי נראה אתכם אהVההה?

אביטלתל

New member
להיות עצמאית זה משהו אחר

אני עוזבת עבודה של שכירה ואם אני נשארת בה אני צריכה להשקיע 9-10 שעות ביום רגיל לא מדברת על ימים לחוצים שהם לפחות פעם בחודש זה לא מסתדר טוב עם גידול תינוקת כמו שאני חושבת שצריך לגדל אותה בוחרים את סדרי העדיפויות שלנו והולכים איתם כן, בהחלט יכול להיות שיהיה לנו זמן פנוי

אז ככה.........

להיות עצמאי זה נכון שזה משהו אחר אבל זה לא טוב לגידול תינוקות שאני מנסה להיזכר איך עזבתי את שחף בגיל 3 חודשים שהייתי צריכה לחזור לעסק היה לי קשה אבל ידעתי שזה למטרה טובה שאצא לעבוד להרוויח להיפגש עם אנשים אני כיום לא עובדת כבר שנה וזה לא קל כי הכנסתו של בעלי נמוכה ורק נותר לנו להתמודד עם כל ההתחיבויות שהיו לפני שעזבתי מקווה למצוא מקום עבודה בקרוב כדי שהדברים הסתדרו לטובה . מקווה שתצליחי לגדל אותה בכיף למצוא מקום עבודה טוב יותר מזה ושיהיה לכם רק טוב אני מאחלת לך מכל הלב. לא יודעת אם שמת לב שאני אשת השבוע ולא שאלת שאלות אני לא מסקרנת אותך או שאת יודעת עלי הכל אהההההההההההה?

אביטלתל

New member
גם לעבוד 9-10 שעות

ולבוא בערב להגיד לילה טוב לבת שלי זה לא טוב לגידול ילדים ובקשר לשרשור - האמת היא שאני תמיד קוראת את השרשורים האלה אחרי שנגמר השבוע כי פשוט אין לי זמן לשבת ולקרוא אותם בנחת כמו שהייתי רוצה השאיפה היא למצוא משרה חלקית או ללמוד משהו שיאפשר לי את זה

סליחה שאני שואלת

שבאתי בערב להגיד לילה טוב יצא ממנה משהו רע רק תגידי ומי שמכיר אותה יודע שהיא סיגלה לעצמה תכונות מקסימות ושתראי זאת תיווכחי לדעת כמה היא מקסימה. למצוא משרה חלקית מקוה בשבילך כי אני במירוץ הזה כבר הרבה זמן שיהיה לך הצלחה. ללמוד זה טוב תמיד השאלה מה תמיד?

אביטלתל

New member
יקירתי

אני בטוחה שהיא מקסימה אין לי שום ספק בכך העובדה שאני בוחרת משהו אחר אינה מהווה ביקורת עלייך (או על אמא אחרת) אבל אני רוצה לגדל את הילדה שלי ולהנות ממנה ומכל פיפס שהיא עושה אני רוצה להחליף לה, לעשות לה אמבטיה, להניק אותה, לתת לה לאכול בכפית, לראות את הצעד הראשון שלה, לחבק אותה כשהיא חולה וכשיוצאות לה שיניים וכו' וכו' אני לא רוצה להגיד לה בוקר טוב, להיות איתה חצי שעה בבוקר, ללכת לעבודה, ולחזור הבייתה בתקווה שהיא עדיין ערה כדי להספיק להגיד לה לילה טוב אני בוחרת כי אני חושבת שזה טוב בשבילה וגם כי זה טוב בשבילי

טוב לאחר שיח דברים הבנתי

שנשחקת מעט בעבודה ומותר וזה בסדר אני יכולה להגיד לך שנהנתי מכל מה שאמרת כי עשיתי איתה המון דברים ואני גאה שהייתי איתה בכל שלב זה בחיים ומקווה שתהני להיות איתה בכיף וזה טוב לשניכם. ולסיום הגיע הזמן שניפגש לא?

nonaa

New member
אין לי רעיונות, אבל נראה לי שזה לא

כ"כ משנה ... בחיפושי העבודה שלי לא נתקלתי באף אחד שביקש מכתב המלצה, אם כבר, ביקשו שם וטלפון של ממליצים והתקשרו אליהם לשמוע רשמים ... נראה לי שאת יכולה להגיד שבמידה ותצטרכי - תיקחי ממנו בעתיד מכתב המלצה ... שיהיה המון
וכל הכבוד על האומץ !

galiaS

New member
אני לא היתי מבקשת מכתב המלצה

אלא מקבלת את הסכמתו של הבוס להפנות אליו מעסיקים פוטנציאליים להמלצה בע"פ. זה ממצב אותך כעובדת בכירה יותר בתוך הארגון. אני גם עוזבת את העבודה עכשיו וככה אני החלטתי לנהוג.

מעיןבר

New member
הנה בגדול הנוסח של המכתב שקיבלתי

השמטתי את המידע הרלוונטי לי
בסוגריים מרובעי הסבר מה צריך להיות התוכן שעלייך להשלים. ------------------------------------------------------------------ חברתנו פועלת ל [תיאור תחום הפעילות של החברה בקצרה ואת אופי פעילותה כמקומי/ארצי/בינ"ל]. מעין הועסקה בחברתנו כ****[תואר/תפקיד] ב**** [משך תקופת העבודה]. במסגרת תפקידה השוטף **** [תיאור פעילות שוטפת שנובעת מהגדרת התפקיד] מעבר לכך, **** [תיאור כל המטלות שביצעת שאינן נובעות מהגדרת התפקיד הישירה שלך, כל דבר שהוא הגדלת ראש, אצלי למשל זה היה טיפול במחשבים]. השילוב של תבונה, מקצועיות יוצאת דופן ב**** [תחומים בהם את מצטיינת] ואיכפתיות בכל אותן משימות בהן היה מקום לעשייה מיוחדת, מתוחכמת ומורכבת יותר (כגון ****) הניב תוצרים מעולים. יחסי האנוש הטובים תרמו את חלקם הן במערכת היחסים עמי והן עם גורמים מחוץ לחברה. ממליץ בחום לתפקידים המאפשרים השתלבות בביצוע משימות מהסוג הנ"ל. בברכה, *****[שם מלא] *****[תפקיד] ------------------------------------------------------------------ אם למישהי פה יש נוסח נוסף זה יהיה נחמד - נפתח קטגוריית מאמרים שבה נרכז במאמר אחד נוסחים מוצעים למכתבי המלצה

רות י

New member
תוסיפי גם "היינו שמחים לו אביטל

היתה נשארת עמנו וממשיכה לבצע את תפקידה לעילא, אך לצערנו היא בחרה לעזוב את העבודה מטעמים אישיים" או "אנו מצירים על כך כי אביטל בחרה לעזוב את העבודה".

Arfilit

New member
לא לא לא -

הרבה יותר חם ומשתפך כמובן. אם כבר את מנסחת - אז תהני מזה לפחות. אין לי מושג באיזה תחום את עובדת אבל הינה כמה רעיונות של התנסחויות מפרגנות: "בעונג ובחפץ לב אני מוצא להמליץ על גב' ______, אשר עבדה בחברתנו כ_______ בשנים ____. ______ גילתה מסירות רבה לאורך כל שנות עבודתה, ועבדה בחרריצות הראויה לציון. מעבר לידע ולבקיאות הרבים אשר גילתה בכל התחומים בהם עסקה, היא אף גילתה נכונות ללמוד נושאים חדשים, ואף הראתה יכולת להפנים את הדברים ולעשות בהם שימוש הלכה למעשה במהלך עבודתה היומיומית. ____ אינה חוששת מאתגרים ולא היססה לקחת חלק במשימות מורכבות, המצריכות השקעת מחשבה, ריכוז כמו גם יצירתיות בלתי מבוטלת. אל המשימות אשר נטלה על עצמה נרתמה ____ בכל לב, תוך שעבודתה נעשית בנעימות ובחיוך. לא למותר לציין, כי ____ היתה אהובה בחברתנו, ומקובלת מאוד על חבריה לעבודה, והיא ביצעה את עבודתה תמיד בשיתוף ובהבנה הן עם הממונים עליה והן עם הכפופים לה. אני בטוח כי כל מעסיק עתידי של ______ יפיק תועלת רבה הן מכישוריה, הן מחריצותה והן מנועם הליכותיה. אני מאחל לה הצלחה רבה ומאמין כי דרכה המקצועית תצלח בכל אשר תפנה."

רות י

New member
אני יודעת כבר למי לפנות כשאני אצטרך

לנסח מכתב המלצה. אין עלייך.

למעלה