אני צריכה סיבה טובה לחיות ! ! ! ! !

RoadKill

New member
מה זתומרת סיבה לחיות

קודם כל: איזה סיבה יש לך לא לחיות מה יכול להיות יותר טוב בלמות? עדיף לא להיות קיים? אני לא מאמין שלאף אחד (חוץ מאנשים שחולים מאד וגוססים) אין שום סיבה להצטער על כך שהם חיים אלא רק לשמוח על כך. מה שלא קרה לא שווה למות בגלל זה

את לא מתאהבת??????? אז למה את רוצה

למות אהבה זה רק כאב כמו ההיא שאהבתי ויש לה חבר הם נפרדו וחזרו ואני יושב בצד ומסתכל היא לא רואה אני כאן כל הלילה יושב בצד ומסתכל

kissa

New member
כמה שאת צודקת!

כבר נמאס מחיים! גם ככה רוב הזמן אנחנו רק סובלים ותמיד בבעיות... אין לנו רגע בחיים שבו אין לנו דאגות.... וגם ככה בסוף כולנו נמות!!! השאלה האמיתית האם החיים באמת שווים את כל הסבל הזה, הצרות האלו, הבעיות, הכאבים, המועקה.... למה לא "לקצר" את התהליך של החיים וישר למות? גם ככה זה מה שיקרה בסוף, לא?....

Ever~After

New member
מרוב תלונות

אתם מפספסים את הדברים שבאמת שם..שבאמת בשבילם אתם צריכים לחיות... ואגב- אם את רוצה לקצר את תהליך החיים וישר למות...אז יש הרבה דרכים יפות ומגוונות לעשות את זה, אם כל כך קשה לך בחיים כמובן... תפנו מקום לדברים שאתם אוהבים, לדברים היפות, התעלמו אך אל תחביאו את הבעיות מתחת לשטיח.. אם משהו כואב לכם ויש לכם משהו להגיד, תגידו! אף אחד אחר לא יעשה את זה במקומכם..זה העולם-הוא יכול להיות חרא, אבל אם נדחפים ולא מחכים ל"טובה"מימשהו...זה הולך טוב. אל תחכו לאף אחד, תדחפו בתור. תגידו מה שאתם רוצים, תעשו מה שאתם רוצים... בסך הכל תהיו מאושרים..

peace and love

New member
יש הרבה אנשים שלא מאוהבים עכשיו

והחיים שלהם נפלאים... אתם כל הזמן מרוכזים בנושא האהבה ויש עוד כמה נושאים שגורמי ם לחיים שלנו להיראות טוב

kissa

New member
אני לא דיברתי רק על אהבה!

החיים בכלל מלאים בכאב וזה כבר נמאס!!! בארץ היה לי כל כך טוב! היה לי חבר שנתיים שאהבתי בכל הלב שלי, ים של חברים, ציונים מדהימים, כל המשפחה.... ואז כאילו מישהו החליט שהיה לי מספיק טוב בחיים והגיע הזמן לרע...! בגלל זה אני נמצאת עכשיו בצד השני של הגלובוס.... מתלוננת על איך שאני רוצה למות!!!!

peace and love

New member
יש לי שני דברים להגיד לך

א. ההודעה שלי הייתה מיודעת למיכל - זאת הייתה התגובה שלי. תקראי שוב את מה שהיא אמרה ואז את שלי... ב. אני הגעתי לא מזמן למסקנה שמוות לא יפתור בעצם כלום כי כשאני ימות "ויפתרו " לי הבעיות אז להורים שלי ולאחיות שלי יהיה מאוד קשה ובגלל שאני לא אגואיסטית ואני מקווה שגם את לא, אז אני ממשיכה לחיות למרות שקשה בשבילם. את לא יודעת מה זה לאבד בן משפחה.... ואני מקווה שגם לא תדעי.

peace and love

New member
ועוד דבר קטנטן

הייתי נותנת הכל כדי לא להיות בארץ עכשיו... למרות שזה נוגד את העקרונות שלי, המצב מאוד קשה והייתי מתה להיות בצד השני של הגלובוס... תסתכלי על הצד החיובי .

kissa

New member
אני לא מתכוונת

לעשות משהו קיצוני....! בעיקר בגלל שאני מתארת לעצמי מה זה באמת יגרום להם. אבל.... זה עדיין כל כך קשה.... אני הייתי מביאה הכל כדי להיות מוקפת באנשים שבאמת אוהבים אותי, במרחק שני אוקיינוסים מפה. רוצה להתחלף?
)

אני אתן לך סיבה

לכל אדם ואיש יש תקופות פחות טובות וטובות מאוד ככה זה (הגלגל מסתובב לו....) אז תחשבי שהמצב ישתפר שיש לך למה לחכות ולמה לצפות. תתמקדי בדברים שאת אוהבת ותעשי רק דברים שעושים לך טוב בלב וכיף לך איתם!

מסכימה איתך kissa:(

אם אני יסתכל על החיים שלי לבינתיים כל מה שעברתי ...... אני יוכל להגיד לכם שהרוב היה רק סבל היו רגעים טובים אבל איו הרבה יותר לא טובים הסיבות שאני חייה עכשיו הן: המשפחה שלי הציפייה למשהו טוב....כמו שאמרו כאן והפחד ! ! ! ! ! ! ! ! ובלי קשר בכלל שאני לא מתאהבת. סתם רציתי לראות אם יש עוד סיבות:"(....... לבינתיים Love stinks ! ! ! ! ! לא מתאהבת וגם לא רוצה :( מיכל.. לא שווה את כל החרא

למעלה