אני צריכה סלון גדול יותר

אני צריכה סלון גדול יותר ../images/Emo10.gif

עשיתי עמידת ראש ושכחתי שהיה שולחן איזה 30 סנטימטר מאחוריי ואז נפלתי קצת אחורה ונתתי לעצמי ליפול וברגע שהיה מאוחר מדי לעצור את זה נזכרתי "שיט, יש שם שולחן"
ונפלתי עם התחת לתוך הפינה של השולחן (איקאה סטנדרטי, יש להם פינות אימתניות) ועכשיו יש לי פס אדום וכואב שיהפוך לכחול עצום על התחת

החלמה מהירה ../images/Emo101.gif ../images/Emo140.gif

אאוץ' ...מקווה שזה פחות כואב ממה שזה נשמע... פס אדום לעתיד כחול נשמע כואב אבל היה יכול להגמר יותר רע (מזל שלא קנית שולחן זכוכית), אצלי כל מה שקשור לראש ורצפה מוגדר כ'לא רצוי ועושה אם מוכרח' (שונא אאו ג'י קבסה) ... ולא עדיף דשא על רצפה אפילו אפילו עם שטיח ? ..השוודים האלה... החלמה מהירה

טפיוקה

New member
לכולם יש פציעות קפוארה

יש נוראות יותר ויש נוראות פחות... העדכנית שלי בצורת כחול גדול על הרגל...(מהסטרה, כניראה לא הכי נכונה) וכן גם לי היה כחול בתחת, לא מקפוארה (המהדרגות)... משתתפת בצערך, אני יודעת עד כמה זה כואב

ניסיתי לעשות עמידת ידיים

על הקיר של החדר שלי פעם, נפלתי(לייק דהההההההה) ושחכתי לי שיש מאורר, חטפתי סימן כחול בבטן. נו טוב, הכאב זמני. התהילה נצחית

PureTemptation

New member
רואים? רואים?!

זה למה אני לא עושה פלוריאו!!! טוב לא בדיוק בגלל זה אבל בעיקר, יש לי טראומה, מהפעם האחרונה שממש עשיתי עמידת ידיים (והצלחתי!) אבל נפלתי לא נכון וכמעט פרקתי את הכתף. מתוך כך, נו מור פלוריאו בשבילי..:S אני צריכה להעביר את הפחד הזה, זה דיי תוקע...:S

ToryMaster

New member
תחזרי לאוכף

כלומר, כדי להתגבר על זה, את חייבת לעשות את זה שוב. [שאספר שוב את סיפור הסלטה מהסוס?]

PureTemptation

New member
לאדעת מה הסיפור עם הסוס..:p

אבל אני עולה לאט לאט. אני עדיין פוחדת, למרות שיש דברים שאני עושה. קדה ג'י הין, האו למיניהם, אנד סו... אני בטוחה שאתגבר יום אחד..:)

ToryMaster

New member
ניסיתי לעשות משהו מאוד פשוט

AKA, להעלות את הסוס מטרוט לקאנטר [מריצה לדהרה קלה], ברחה לי הרגל מהארכובה, קפאתי רגע במקוום "ליפול או לא ליפול, זו השאלה", ואז שחררתי את המושכות, עשיתי סלטה נקייה יפה כזאת קדימה ונחתתי על הקרקע בפישוק הכי דבילי בעולם, ישר על התחת, כל החוליות לי עשו "קנאקנאקנאק". הסוס נעצר מאחורי ונשבעת לך שהוא נקרע מצחוק
. הדבר הראשון שהמאמנת שלי עשתה הייתה להחזיר אותי לאוכף, בלי שאלות, בלי רגע לנוח או לסיים לצחוק. ישר, לפני שהפחד יחדור

ToryMaster

New member
כמו ב"הו יעל האדירה, אעשה כמצוותך"?

או כמו ב"אני לא חושבת שאת צודקת, בכלל לא הבנתי מה את רוצה, לכי מפה"?

PureTemptation

New member
יותר בקטע של:

"אאוץ' איך לעזאזל הסכמת לעלות שוב על הסוס הזה?!" אני בנאדם שבמצבים מסויימים פשוט מוותר, למרות שזה לא אופייני לי, לעקשנות שלי יש גבול. אני גם מתה מפחד, באמת. פלוריאו שצמוד לקרקע אני עוד מוכנה לעשות, אבל כל השאר- אני מתרחקת ומשאירה את זה לאנשים עם יותר בטחון ומיומנות. (תמיד יש לי את הפחד הזה באחורי הראש, שאפצע/אפול/אשבור משהו כמו שקרה לדובי בהודעות מתחתי, לא מתאים לי לשבור רגל. אני אוהבת אותה כמו שהיא. -אולי בגלל שנכחתי באותו אירוע בו הוא נפצע יש לי טראומה? -את זה אשאיר לפורום פסיכולוגיה..:p ) עד כאן..:p

ToryMaster

New member
הוא לא עשה כלום

הוא היה מקסים דווקא, אחת הרכיבות היותר טובות שלי, הטעות הייתה כולה שלי, מכיוון שהטכניקה שלי הייתה בתחת. יש משהו ביזארי בזה שבקפיצות ובטיולים למיניהם לא הייתי קרובה אפילו לליפול ובמשהו מאוד פשוט כן, אבל מילא. טעות שלי, לא שלו, ואין מצב שהייתי עולה על אף אחד מהסוסים האחרים בחווה כי: א. הם זונות. ב. היחיד שלא זונה, הרבה יותר מדי קטן לי, זה יהיה כמו גוליבר רוכב על סוס ליליפוטיאני.

ailag

New member
פעם בעמידת ידיים

הכתף זזה מהמקום.. לא סגורה אם נפרקה או כמעט. כמה טוב שהיא חוזרת למקום מעצמה
אז קלטתי שאני בטוח נופלת והשתדלתי ליפול בסדר. שזה על המרפק. שכאב חמש דקות. נה נה בננה לכולם.

Ze Colmeia

New member
ניסיתי לעשות פעם מריפוסה

בדשא ושחכתי שיש שם חור קטן בדשא....הרגל נתקע בחור והגוף המשיך להסתובב...שברתי את הרגל...יש הנצחה אחחח זה היה כיף

Kalimac

New member
הו זה היה אחד המוצלחים

צליל הפיצוח חרוט לי בראש
זו הייתה נפילה מוכשרת מאוד. ...Good times, good times

למעלה