אני צריכה עזרה אבל בדחיפות!!!

inbal m

New member
אני צריכה עזרה אבל בדחיפות!!!

קיבלנו פרויקט חדש מטעם המגמה קוראים לו "דוק ירוק" ובעיונת קטנטונת צצה לנו במהלך שיעור בימוי והפקה כל מה שהצענו לא מספיק כי חסר את הגיבור האצילי שנלחם למטרה המקודשת שלו ואת הסיפור שמאחוריו!!! אז למי שיש רעיונת/ מקיר מישהו שנלחם למען הטבע ובעלי החיים וזה שווה סיקור בבקשה אני אודה לו מאד!!! ניר זה יהיה נחמד אם תעזור לנו בזה כי אנחנו בברוך!!!

1L

New member
2 רעיונות

גרינפיס - ארגון כלל עולמי שפועל גם בישראל לשמירה על איכות הסביבה. הלינק שמצורף הוא לאתר הישראלי. למרות שהוא לא פועל, מצויים שם פרטי ההתקשרות איתם. חוגי סיירות של החברה להגנת הטבע - אמנם לא מדובר בגוף מאבק אך זוהי פעילות מעניינת של קבוצות נוער המטיילות ברחבי הארץ מזה למעלה מ- 30 שנה כבר. בהצלחה!

ליגי

New member
אולי זה יעזור

אם אתם צריכים גיבור מקומי אני הייתי ממליץ על מיקי רוזנטל הידוע בשם בולדוג הוא אמנם לא גיבור עולמי אבל כתבות התחקיר שלו הן מקיפות והוא לא עושה חשבון לאף אחד הלוואי שהיו עוד כמוהו בארץ כי כשהוא חושף משהו לא צודק הוא לא מוותר ומיידע את הציבור בעזרת התקשורת. אדם נוסף הוא מייקל מור שעשה את הסרט באולינג לקולומביין גם הוא אידיאליסט לא קטן. מקווה שעזרתי.

ליגי

New member
אני מצטער לא קראתי נכון את הנושא

בכל מקרה אלו אנשים שאפשר ללמוד מהם המון אז שוב מצטער.

inbal m

New member
תודה לשניכם על הרעיונות....

הצלחתי למצוא רעיון אני רק צריכה לחדד אותו קצת זה בעיקרון על חוות הגז שרוצים להעביר לראשון חשבתי לעשות סרט קצר על החיפוש אחרי השאלה האם יעבירו את חוות הגז לראשון או לא ולמה לא מספרים לתושבי העיר על ההחלטות שלהם?! תודה לליאורה מהחברה להגנת הטבע ופרויקט דוקו ירוק שהציעה את הרעיון ועזרה לי מאד!!!

מחר

אני אתלה על הלוח רשימה של יחידות איזוריות לאיכות הסביבה. שווה להתייעץ עם היחידה של ראשון, אילו מפגעים קיימים או במה כדאי להתמקד.

למעלה