אני צריכה עזרה בבחירת מושבת קריסטל

eyalhila

New member
אני צריכה עזרה בבחירת מושבת קריסטל

שלום. פעם ראשונה שלי כאן באתר. אני זקוקה לעזרה בבחירת מושבת קריסטל לאדם בעל נטייה להתנתק,לדחות דברים,קושי בהתמדה,קושי להוציא דברים אל הפועל,יש לו פנטזיות לגבי החיים,לא מחובר אל הקרקע. תודה וערב טוב.

ברוכה הבאה

האם את רוצה מושבה שתהיה על שולחן לידו או אבן לנשיאה? מושבה:
ארגונייט - מושבה של אבן חומה יפיפיה - שאחד התפקידים המרכזיים שלה היא לעזור בהתארגנות והוצאת דברים לפועל. אבנים לנשיאה :
טייגר איי זהוב - הטייגר איי מאוד ממקדת ליעוד, לעשיה
אגת קריסוקולה - היא אבן של צאקרת הבסיס, מקרקעת, עוזרת במה שצריך על מנת להצליח. אולי אצלו מה שהוא צריך זה מיקוד וארגיה להתארגנות.
גאספר כתומה - אבן של יצירה, התמקדות בפרוייקט, הוצאה לפועל של תוכניות. בהצלחה
ענת

eyalhila

New member
תודה לך על המידע המפורט.

לשאלתך:אני מחפשת מושבת קריסטל שתמוקם ע"ג השידה. בשיטוטי אחר אבן מתאימה נתקלתי בשתי אבנים נוספות:אפידות וסמוקי קוורץ .האם אלו מושבות קריסטל? האם מתאימות לדעתך? תודה מראש

../images/Emo45.gifסמוקי קוורץ היא ממש מעולה

מאוד ממקדת ומקרעקעת. לדעתי יותר נדיר וקשה למצוא אותה כמושבה . את האפידות אני פחוות מכירה , ולכן לא יכולה למליץ לך. אני מציעה שתלכי לחנות קריסטלים , תקחי את הקריסטלים שהומלצו לך כאן ומקומות אחרים. ותעשי תהליך של בחירה חצי אינטואיטיבת לגבי איזו מושבה את בוחרת. תסדרי את הקריסטלים בשורה או בתוך סלסלה - תעצמי עיניים ותתרכזי באדם - מה שתבחרי זה מה שהוא צריך. בהצלחה, ותעדכני מה בחרת בסוף
ענת

eyalhila

New member
מה ההבדל בין מושבת קריסטל לאבן קריסטל?

האם אבן לא מומלץ למקם על שידה ,רק לנשיאה?היא פחות מושכת אנרגיה?

ההבדל היחידי הוא בגודל ובצורת העיבוד.

מושבה היא קריסטל, בד"כ גדול, לא מעובד. לדוגמא בתמונה של מושבת סיטרין. כשמים מושבה ליד השידה, היא עובדת חזק מאוד, אבל רק כנמצאים באיזור שלה. לעומת זאת , אבן (גולמית קטנה או חלוק נחל) - כאשר נושאים אותה, עובדת באופן רציף על ההאורה שלנו (ההילה האנרגטית), ומאזנת בין הצאקרות והרבדים השונים. כל מקרה לגופו ולמה שרוצים להשיג. כשאני רוצה להשיג יעדים או לאזן את עצמי אני נושאת קריסטל עלי , לעיתים למספר ימים ע"מ להגיע למקסימום אפקט. יחד עם זאת על שולחן הלימודים של בני הנחתי מושבת סיטרין , כדי שיהיה מרוכז בלימודים ויפיק את המקסימום מהם. בקניית מתנה, יש גם משמעות למי האדם , איזה אפקט את רוצה לקבל. לפעמים מושבה יותר מרשימה כמתנה מאבן קריסטלית קטנה. תחליטי לפי האדם שאת נותנת לו את המתנה - האם הוא ישא את הקריסטל ביום יום , או יניח ליד המיטה . ועוד משהוא קטנטן: לא לשכוח לטהר את האבן לפני השמוש מאנרגיות שונות שנגעו בה מהחציבה ועד לקניה (מספר שניות מתחת לברז מים או עדיף בגשם), ואח"כ להטעין אותה באור שמש וירח (3-24 שעות) כדי שתהיה עם אנרגיות חדשות וטובות.

למעלה