אני צריכה עזרה בבקשה..

אני צריכה עזרה בבקשה..

בס"ד שלום, כיום אני שוכרת דירה ממשכיר שרוצה למכור את הבית... ולכן אנשים רוצים לראות את הבית.. אני יודעת שיש חוק כזה שמותר למשכיר להביא אנשים לראות את הבית בתיאום איתנו. כמה פעמים בשבוע אני אמורה להשכים לפלישה הזו?! כבר ממש קשה לי עם זה שכל רגע אנשים דופקים לי בדלת {יש שלט בדירה ואנשים פשוט עולים ישר..} ושמתקשרים לתאם איתנו. אני סטודנטית בתקופת מבחנים מאוד לחוצה, ובעלי עובד משמרות. ביקשתי ממנו שיארגן את כולם פעם בשבוע, כי זה ממש מפריע כבר. הוא התחיל לצרוח שהוא חייב את הכסף, שהוא רוצה לקנות דירה וזה לחוץ לו... רציתי באמת לדעת מה החוק אומר אגב החוזה שלנו מסתיים במאי.

Silverdag

New member
עם כל הכבוד לו הכוח נמצא אצלך...

את תחליטי אם את רוצה להראות את הדירה ומתי. אם את לא מעונניינת אל תסכימי, מה הוא יכול לעשות כבר? אין לו שום זכות להכנס לדירה ללא רשותך ואם יעשה כך את יכולה להתלונן במשטרה. שייראה את הדירה לאחר שיסתיים החוזה שלך ותעזבי את הדירה.

עשית נכון-עכשיו זאת בעיה שלו

בתור משכירה שגם שוכרת אני מבינה את הנושא. הדייר ביקש ממני לרכז את הביקורים בשל הפרעה-וכמובן הסכמתי למרות שהדבר לא כי נוח ולעיתים "תוקע" אפשרויות. הכל נעשה ברוח טובה. בכל מקרה את מאפשרת לו להביא אנשים ובצדק מבקשת שזה יתבצע במרוכז-אולי תנסי להציע עוד יום ולהגדיר שעות?< במידה וימשיך כך פשוט אל תאפשרי לאף אחד להכנס. בהצלחה

personaaa

New member
תעשי את עצמך שאינך בבית..

כאשר הם באים. כבי את האורות.. שימי על הדלת שלט עם ימים ושעות לראיית הדירה. לא נראה לי שהוא יוכל לעשות משהו נגדך.. בהצלחה

למעלה