אני צריכה עזרה בבקשה...

רוי בת

New member
אני צריכה עזרה בבקשה...

שאלתי כבר בפורום אחר על החיבורים של האי פוד... אבל לא כל כך הבנתי! אז השאלה שלי היא האם אני חייבת USB2 במחשב שלי? נניח ואין לי ובאריזה לא נמצא שום חיבור של האי פוד למחשב אילו חיבורים אני צריכה כדי להתחיל להפעיל את האי פוד? ולאחר מכן, איך להתחיל להפעיל אותו? (כלומר בפעם הראשונה כולל התקנה) תודה רבה לכם ומזל טוב על הפורום!

בעיקרון הusb 1.1 יהיה בסדר

רק איטי מאוד איזה מחשב יש לך? אם תוכלי לבדוק כי זה יכול לשגע לפעמים כשתרצי להעביר מלא שירים זה יקח מלא זמן לא אמרת גם איזה איפוד יש לך או יהיה לך בדגמים ה20 ו40 גיגה והמיני מקבלים גם כבל לusb2 תבדקי מה יש לך שם לשמוש ראשון אחרי שאת חיברת למחשב תכניסי את הדיסק שקיבלת ותתקיני אותו תקבלי תוכנה שנקראת iTunes שהיא תכנת תיבת מוזיקה וחנות מוזיקה של אפל התוכנה הזאת עושה הכל ,ניגון השירים וסידור שלהם לפי סיגנון אלבום זמר/להקה כלי לההמרה של דיסקים לקבצים תוכנת צריבה פנימית לצריבה דיסקים למוזיקה והכי חשוב הסינכרון לאיפוד ברגע שתכניסי בפעם הראשונה התוכנה תוזנק ותשאל אותך לגבי הפעולות הראשונות שזה הכנת האיפוד לשימושך ולאחר מכן התוכנה תסנכרן את כל השירים שיש לך לאיפוד מזל טוב

רוי בת

New member
אז ככה...

יש לי 15 ג'יגה, והמחשב שלי הוא PRESARIO 2100 HP (נייד) את האייטונס יש לי כבר... לגבי הכבל- לא הגיע שום כבל יחד עם האי פוד. מה לדעתך אני צריכה לקנות???

mr redimmer

New member
נו נכון

הדגמים של ה-15 לא מגיעים לצערינו הרב עם כבר יו אס בי. נכון, זה מעצבן אבל אין ברירה- את צריכה להזמין אחד כזה מחברת ידע. וזה לא נורא שאין לך יו אס בי 2. יו אס בי 1 אומנם יהיה איטי יותר אבל לא נורא.

רוי בת

New member
תודה! יש לי בעיה עם האייטונס...

התקנתי את הדיסק שבא עם האי פוד וכשניסיתי להפעיל את האייטונס עצמו , עולה הפרעה וככה רשום: ... he itunes music library file cannot be read be cuase it was created by a newer version of itunes מה זה, ומה אני צריכה לעשות? אני לא מצליחה הפעיל את זה...

היה לך איטונז קודם על המחשב?

בכל מקרה כנראה את צריכה להוריד את הגרסה החדשה של איטונז באתר של אפל

Dood1000

New member
לי יש איפוד וחיבור USB 1 ו....

הכל עובד מצויין. הבעיות הם שלוקח בערך 20 שניות להעלאת כל שיר לאיפוד ולכן אני מוריד אותם כל פעם במנות של 20 שירים. למה??? לפי APPLE הסכנה שבשימוש בכרטיס USB1 הוא שהמכשיר יתחמם מדי מהעומס וייהרס. לכן צריך במנות מנות. בכל אופן בשידרוג הבא שלי יהייה לי כרטיס פיירוור....

רוי בת

New member
אוקיי הבנתי, ואם אני קונה את הכבל

לאן בדיוק אני מחברת אותו במכשיר? ואיפה אני מחברת אותו לצד של המחשב? מחיר הכבל הוא 200? ניתן לקנות אותו גם בבאג, בחנויות מחשבים? או רק בהזמנה?

בבאג מוכרים רק את הכרטיס firewire

מה שלא מתאים לך את יכולה לקנות את הכבל בידע לגבי איפה מחברים? בתחתית של האיפוד יש פלג את לא תתבלבלי בגלל שזה לא אותו גודל כמו usb אבל חשוב לשים לב שיש שם ציור קטן שאמור להיות מלפנים ולא מאחור אחרת את תפגעי באיפוד

רוי בת

New member
אלרונד, קראתי את המאמר על הקניה

של האי-פוד, וכתוב שם שהדור השלישי כולל גלגל בעוד בדור הרביעי יש גלגל לחיץ, זה נכון? לי יש גלגל לחיץ, אבל נראה לי שהוא מהדור השלישי, יכול היות?

רוי בת

New member
אוי, טעיתי. כרגע ראיתי את התמונה של

הלחצנים על הגלגל... תודה בכל אופן.

גלגל לחיץ היה בדור הראשון והשני

אם אני לא טועה ובשלישי היה רק גלגל וכפתורים יכול להיות שיש לך דור 2? או שאת מתבלבלת בקטע של הלחיץ יש גם 4 כפתורים מעל הגלגל מתחת למסך?

למעלה