אני צריכה עזרה בדחיפות!!!!!

רוול

New member
אני צריכה עזרה בדחיפות!!!!!

יש לי משהו לספר לכם, על החברה שמתעללים בה מינית ... זה שמתעללים מינית בחברה שלי .. אז תקשיבו הגברים האלה אז הם אמרו לה ולי שעם היא תספר משהו למישהו אז הם ידקרו אותנו .. אז אמרתי להם שאני אלך למשטרה .. ההיתעללות שהם מתעללים בה היא : הם דוחפים את הזין שלהם לתוך הפה שלה ואז הם גומרים לה בפה ודורשים שהיא תיבלע ... אני לא יוכלה לראות את חברה שלי ככה יותר זה כבר נמעס מה אני עושה שלומי וכולם תעזרו לי זה דחוף!!!!!

הזדעזעתי!!!

תפני למשטרה מיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייד! אם את לא אז אני כן!!! הם גורמים לה נזק נפשי וגם הם יכולים להדביק אותה באיידס ומי יודע עוד איזה מחלות??? אני לא מקנא בבחורים האלה... הייתי מסרסת אותם אחד אחד!!! בני כמה הם בכלל? מה היא עושה איתם?

אנשים בלי כבוד

ללכת להורים שלה ואחר כך ישר למשטרה ! ! ! אין אפשרות אחרת, זה מקרה קלאסי. בכל אונס מאיימים על הילדה שאם היא תפתח את הפה יהרגו אותה ואת המשפחה שלה, המשטרה אמורה לתת את ההגנה מפני האיומים האלה. אם היא באמת חשובה לך אז תלכי להורים שלה ולא משנה אם היא יודעת מזה או לא . . . . DJ made in israel

kobi-f

New member
תלכי למשטרה

אם את מפחדת שהם ידקרו אותך אם תספרי אז תלכי למשטרה תגידי להם את מה שקרה ותבקשי מהם שלא יאמרו מי אמר שיצנזרו אותך שאת לא תהי מעורבת בזה אבל באמת את חייבת ללכת למשטרה אחרת את תצטערי על זה יותר מאוחר מקווה שעזרתי קובי.... (בת כמה היא והם?)

kobi-f

New member
עוד עצה.

תשלחי דואר אנונימי למשטרה שבדואר הזה תספרי להם בדיוק מה קרה ותני להם את הכתובת. ככה הם לא ידעו מי את אם את מעוניינת לשלוח דואר אנונימי ואת לא יודעת מאיפה תצרי איתי קשר ואני יסביר לך ביי קובי

עדן*

New member
דחוף

דחוף בלי לחשוב הרבה לכי להורים שלה ולמשטרה . אסור לשמור זאת בסוד, זו בעיה חמורה ולא כדאי לך לקחת את זה על מצפונך...

Lady_Voldemort

New member
ממ...מה?

בחיי שבא לי לבוא ולסרסר אותם בעצמי הרב היה צריך לעשות להם בר מצווה עד הסוף... תפני למישהו להורים שלך,שלה ,למשטרה את לא יכולה לתת לזה להימשך.

nok0952

New member
לכי למשטרה דחוף!

אחותי לכי למשטרה דחוף הם יתפסו אותם מהר ולא יקרה כלום לך ולחברה

NICOLE MOORE

New member
first of all im really sorry

ur describing a really sad story here but i think that instead of telling those guys that ur going to go and tell on them in the police you should do it and as soon as u can cause if u dont do it it would never stop and may even lead to a scarier situation good luck on that one nicole

דחוף למשטרה!!!!! מתוך ניסיון!!!!!!

את צריכה מהר מאוד ללכת למשטרה כדאי שזה לא יגיע לדברים אחרים שזה לא יהפוף לאונס תאמיני לי גם לי קרה מקרה שאהבתי ילד אחד מאוד מאוד והוא ניצל אותי מינית כי הוא ידע שאני אוהבת אותו ואני לא יעשה לו כלום בסוף כולם אמרו לי ללכת למשטרה כי הוא הגזים כבר לא יכולתי יותר והיה עלי לחץ כדאי ללכת למשטרה, ההורים שלי לא ידעו מכלום ובסוף הלכתי למשטרה ופתחו לו תיק גם ההורים שלי באו והיה מאוד לא נעים אחרי זה, הלכתי לחקירות וזה כל כך קשה לעבור את זה כל הזמן... אז מה שאני אומרת זה שתלכי למשטרה ותיקחי איתך את החברה הזאת ובמשטרה ישמרו עליכם ולא יעשו לכם שם כלום!!! בהצלחה!!!!!

אני ממש מזדעזעת ממה קראתי

תראי... אני יושבת וקוראת את זה ואני ממש בשוק!!! אבל מצד שני...אני לא! אני לא בשוק!!! כי בתור אחת ששמה לב למה בני נוער בגילנו מסוגלים לעשות...או יותר נכון חוותה את זה על בשרה...אני לא ממש בשוק! וחבל שאני לא בשוק! זה לא מקרה שאמור להיות ביום יום...אבל לצערי בחברה שלנו כל המעשים האלה הפכו ליום יום...ועוד אנס יוצא לחופשי...
זה לא אמור להיות ככה! את צריכה להבין שאץ צריכה לפנות למשטרה גם כדי לעזור לחברה שלך ושהמעשים האלה יפסקו מיד! גם כדי שאת תעזרי לה, כי בסך הכל את חברה שלה ובישביל זה יש חברות. ודבר אחרון והכי חשוב באותה המידה של ה1 - שיפתחו להם תיק במשטרה ושיועמדו לדין! אם כל אחד שיאנוס או יתקוף לא ישלים על מה שהוא עושה אז הוא ימשיך לעשות את זה גם לבנות אחרות. ככה כשאת פונה למשטרה את גם עוזרת לחברה שלך, גם הבנים האלה ישלמו על מעשהים, וגם לא יהיו עוד בנות שיסבלו ממהתנהגות שלהם. בתור אחת שחוותה משהו דומה על בשרה אני אגיד לך שחברה שלך תצטרך אותך עכשיו יותר מתמיד! שתגני עליה! שתאהבי אותה! שתעזרי לה! שתגידי לה שהיא לא אשמה! אני גם מציעה לך להפנות אותה למרכז לנפיגעות תקיפה מינית..האנשים שם יודעים איך להתמודד עם מצבים כאלה. מעבר לזה - חברה שלך תצטרך עכשיו המון חום ואהבה...ורק לידע כללי - יהיה לה עכשיו מאודדדדדדדדדדדדדדד קשה לה לבטוח בבנים ככל! מאודדדד מאודדד קשה! ו...אם יש לך עוד שאלות באיך לעזור לה להתמודד עם זה אני פה. אני מאוד רוצה לך לעזור לה , ואני יכולה בתור אחת שחוותה דבר כזה ויודעת מה היא רוצה יותר מכל עכשיו. מעבר לזה - אני מאוד רוצה שתעדכני אותי מה נהיה עם המשטרה. אני.

מהר!!!

New member
מהר למשטרה!

לכי למשטרה. אני מציעה לך לשתף את ההורים שלך. כדי שתפסק הפגיעה הזאת!! ושהיא תקבל את העזרה הנפשית המגיעה לה, את התמיכה מהמשפחה!! את חייבת לפנות למשטרה! הם יגנו עליכן, אל תדאגי! ותשתפי את ההורים שלך לדעתי.. קחי
, ואל תתיאשי!! תהיי חזקה! אנחנו כאן איתך.

למעלה