אני צריכה עזרה בלנסח שאלה

אני צריכה עזרה בלנסח שאלה

אני רוצה לדעת מה צפוי לי מבחינה זוגית השנה. לאחר שנה של מערכות יחסים לא יציבות אני הייתי רוצה להתעניין במה יהיה בשנה הקרובה. אני בת 28 ורווקה. אשמח על ניסוח שאלה תודב

batgalim

New member
../images/Emo185.gifוונילה יקרה (וטעימה?...)

תוכלי לשאול - מה עלי לעשות על מנת לקדם מערכת זוגית בחיי בחצי שנה הקרובה? 6 קלפים + קלף סיכום

תוצאות הפריסה

אלו התוצאות: מה - השוטה עלי - מלך המטבעות לעשות - שמונה מטות על מנת לקדם - אביר הגביעים מערכת זוגית בחיי - חמישה גביעים בחצי שנה הקרובה - הקיסר קלף סיכום - שלוש חרבות היתי שמחה לקבל קצת תובנה לגבי הפריסה כי לי היא לא נראית מבסרת טובות, תודה

blackcat2

New member
הי צפיחית

הי נראה כי ההיסטוריה הזוגית שלך שהובילה לשברון לב אחד או יותר מעוררת בך אי נוחות וחרדה לגבי העתיד. לעיתים את חוששת מלקחת יוזמה מתוך התקווה כי זה מה שישמור עליך. (3 חרבות). כל התנהלותך בהקשר זה היא תחת אותו צל ענק. את צריכה להתנהל מתוך אופטימיות ואמונה (שוטה) כי דברים יסתדרו עבורך טוב יותר. את צריכה לקחת בחשבון כי לדברים יש נטייה להסתדר אולם לא בהינף מטה קסם. לדברים לוקח זמן להבשיל (מלך המטבעות) ועליך ללמוד להתאזר בסבלנות. עם הזמן את תזכי בתמורה לה את ראויה. השתדלי לצאת מהדכדוך (5 גביעים) ואי הנוחות שאופפים אותך ונסי לפתוח את הלב לאהבה (אביר הגביעים). אמרי יותר כן לאופציות שיופיעו בחייך או שתיזמי. עליך לקחת יוזמה ממשית. להחליט על הדרך בה את רוצה ללכת ולצאת אליה. בלי חשש ועם המון אמונה. (קיסר+ 8 מטות) בהצלחה.

batgalim

New member
הפירוש../images/Emo26.gif

מה - השוטה עלי - מלך המטבעות לעשות - שמונה מטות על מנת לקדם - אביר הגביעים מערכת זוגית בחיי - חמישה גביעים בחצי שנה הקרובה - הקיסר קלף סיכום - שלוש חרבות הרצון שלך להתקדם לעבר עתיד מבוסס וטוב מגיע מתוך בשלות של דברים שכבר היו ואיכזבו אותך. מה שאת צריכה לעשות זה לצאת מהקפאון שאת נמצאת בו, קפאון מחשבתי או התנהגותי, דבר שמקשה עליך להתקדם במערכות יחסים אל מעבר למה שמתרחש בפגישות הראשונות. חוסר מודעות עצמית שלך גורמת לקשיים בהתקדמות לעבר המטרה - קרי - מערכת יחסים שלמה וטובה עם בחיר ליבך. את צריכה להשתחרר קצת מהדיעה העצמית שלך על עצמך, גישה שגורמת לך להיות אדיבה ונחמדה כלפי בני זוגך אך השטחיות שבמערכות היחסים גורמת להם להסתיים עוד לפני שהחלו. נראה שאת קצת סגורה רגשית וקשה לך להפתח ולהיות גמישה, ללכת עם כל הלב. קלף השוטה לדעתי קורה לך לצאת מהמסגרת והמוגבלות, ללכת עם האינטואיציות, להיות מאושרת ולראות את עצמך באור חיובי יותר. את צריכה לשים את הכאב והאכזבות מאחור, וללכת קדימה מבלי להקשיב לקולות המזהירים מהעבר. תני לרגשות להוביל אותך ותהיי מודעת לעצמך ולנשיותך קצת יותר... משום מה קלפי מלך המטבעות והקיסר נותנים לי את התחושה שאת קצת מסתירה את נשיותך, כאילו פוחדת להשתמש במעט מניפולציות נשיות ומיניות על מנת להשיג את שלך... מה את אומרת?

צ ל י ל 8

New member
הפירוש שלי ../images/Emo13.gif

מה - השוטה עלי - מלך המטבעות לעשות - שמונה מטות על מנת לקדם - אביר הגביעים מערכת זוגית בחיי - חמישה גביעים בחצי שנה הקרובה - הקיסר קלף סיכום - שלוש חרבות את באה ממקום מאוד פתוח ואפטימי דווקא. את מאמינה ביכולתייך, אך אולי נוטה לא להקשיב לעצות של הסביבה.. מלך המטבעות והקיסר מראים לדעתי על הצורך שלך להתנהג כמו "גבר". האם הקריירה שלך חשובה לך מדיי? יש לך צורך מאוד חזק של זוגיות בחייך. אני חושבת שאם תיזמי את הקשרים עם גברים, תהיי את זאת הרומנטית, המחזרת - זה יכול לעזור לך מאוד. שוב, אם את שוביניסטית, אולי זה הזמן לוותר קצת על העקרונות שלך ולהתנהג כמו פמיניסטית אמיתית שאין לה בעיה להתחיל עם גברים ולהיות היוזמת מבין השניים. 8 מטות מציע לך לעשות זאת ללא מחשבה והרהור נוספים, אלא בצורה ספונטנית.. קלף הסיכום מזהיר אותך, שאם לא תפעלי בעצת הקלפים, צפוייה לך אכזבה בתחום הזוגי. מאחלת לך רק טוב.

המון תודה לכולם מכל ה ../images/Emo23.gif

הרבה ממה שנאמר נכון. אני שקועה בעבודה ונראה הכל אפור מסביב. אין לי האומץ להתחיל עם בחורים - משהו שאני צריכה לעשות לשנות כנראה... שוב המון תודה לכולם

batgalim

New member
הקלטית המורחבת ../images/Emo31.gif

מונה - 14 קלפים, והיא אינה מתאימה לפורום זה. אם את מתעקשת אפשר לפתוח פריסה קלטית רגילה - 10 קלפים, לגבי הפוטנציאל.

צ ל י ל 8

New member
ושוב עדי ../images/Emo70.gif

האם הואלת בטובך לקרוא את הודעת המנהלות. אם לא אנא קיראי אותו. אנו לא עושים כאן פריסות מעבר ל-10 קלפים ועם כל הכבוד לרצון שלך להשתתף בפורום, אל תעברי על החוקים שהגדרנו בו מראש. ועוד לידיעתך, הפורום נועד לפרש פריסות למי שגילו מעל 21. כך שאם את בת 20, אני לא רואה טעם בין בפרשנות ובין בייעוץ. מקווה שהבנת את המסר. תודה

עדי בת 20

New member
תגובה לצליל

. גילי הוא 25. אני לא בת 20- זה הכינוי של אחותי פה ואני לפעמים כותבת בשמה.וחוץ מזה- אל תהיי קטנונית.. אני לא יודעת מה גילך ומה הנסיון שלך, אבל הגיל הוא לא הקובע ובטח לא ההבדל בין גיל 20 לגיל 21..ישנה בחורה בת 20 שיכולה לדעת לפתוח בקלפים מעולה, אפילו יותר מאשה בת 40 שעוסקת בכך מספר שנים.. אל תתני ליהירות להובילך. וחוץ מזה שאני במקרה מכירה בחורה בת 20 שהיא גם מתקשרת ויש לה כוחות.. אז אולי נגיד לה שרק שתהיה בת 21 היא תוכל לתקשר? מקווה שהבנת את המסר..

צ ל י ל 8

New member
אני חושבת שהיהירות וחוסר הידע

נובע ממך דווקא, חמודה. תקראי שוב את כל הערותייך ותגובותייך

צוף3

New member
יעל היקרה.

כשאדם נכנס לפורום הוא מחוייב לפעול בהתאם לכללים הקיימים בו. הוא לא נכנס ומשנה סדרי עולם. מעולם לא ראינו אותך כאן בעבר, ונהדר באמת שהצטרפת, אך אם ההשתתפות בפורום מוגבלת לגילאי 21 ברור שכניסה בשם משתמש בן 20 יגרור תגובות. אל תהיי נאיבית. מעבר לכך, כשנכנסים לפורום בפעם הראשונה לומדים להכיר את ההווי ואת הנפשות הפועלות ולפעול עם ייתר המפרשים בשיתוף פעולה, ולא כנגד תגובותיהם. קחי זאת לתשומת ליבך, אם הזכרת כבר את המשפט: "אל תתני ליהירות להובילך".

למעלה