אני צריכה עזרה במציאות קינוח לפסח

אני צריכה עזרה במציאות קינוח לפסח

המרכיבים הם ביצים, אבקת שקדים או שקדים, תמרים או תאנים.
אני אשמח לרעיונות...
 
למיקי שמו יש מתכון מאוד פשוט לעוגיות לפסח

לא זוכרת בדיוק את המרכיבים, לדעתי המרכיבים מאוד מינימאליים ויתאימו לדרישות.
ערב נעים
 

salo22

New member


לאיזה מתכונים ורעיונות כבר אפשר לכוון עם רשימה כל כך מצומצמת ? בעיקרון מחלק מהמרכיבים אפשר לעשות מקרונים או בצק מרנגי דמוי, אבל לא יזיק גם סוכר כמובן.
 
חזרתי עם תובנות נוספות

אני יכולה להשתמש בסוכר, אבל לא כדי להכין מרנג (יותר מדי שימוש בסוכר).
במתכון שצירפו לי כאן לגבי חיתוכיות פירות יבשים, רשום שם קמח שקדים, האם זה שקדים טחונים?
האם בעוגת פירות יבשים אפשר להחליף את הקמח בשקדים טחונים?
 
באותו ענין:

3 ביצים גדולות (L)
3/4 כוס (150 גרם) סוכר
קליפה מגוררת מתפוז אחד
1/3 כוס (80 מ"ל) מיץ תפוזים טבעי
1/3 כוס (80 מ"ל) שמן קנולה
3 כוסות (300 גרם) שקדים טחונים

המתכון הזה הוא של שי לי ליפא, זה מתכון לעוגת שקדים עם תפוזים.
אם אחליף את הנוזלים התפוז למיץ תפוח, ברור לי שזה ישנה את הטעם, אבל האם זה ישנה מרקם? האם העוגה תצא נוראית?
 
למעלה