אני צריכה עזרה דחוף!

Littel Cat

New member
אני צריכה עזרה דחוף!../images/Emo18.gif

קיבלתי לפני יומיים עבודה בחזרה בהיסטוריה! *לא אמרתי לאמא שלי אבל היא התחילה לשאול שאלות על זה אז אמרתי לה שקיבלתי אותה חזרה! *עכשיו אמרתי לה שקיבלתי ציון 72 ובעצם קיבלתי 69! *היא שאלה למה קיבלתי ציון כזה ואמרתי לה שהמורה ביקשה ממני לגשת עליה מחר בהפסקה והיא תזביר לי כבר אז.... *מה לעשות עכשיו אני לא רוצה לומר לה את האמת כי היא "תאבד את האמון בי" אבל אני לא רוצה להמשיך בשקר!! מה לעשות??

flowers girl

New member
אוי אוי אוי..

נכנסת לבלגן רציני..
אוקי, אני מבינה שאין לך ממש לאן ללכת.. אבל אמא שלך תגלה בכל מקרה. אני מציעה לך, אם את ממש ממש לא רוצה לספר לאמא שלך על הציון שלך, שתבקשי, תתחנני, תרדי על הברכככייים למורה שלך שתתן לך לעשות עוד עבודה, או מבחן על הנושא.. תקרעי את התחת בללמוד, ותשאפי למאה.. או לפחות ל80 או 90.. אם יהיה לך טוב, תספרי לאמא שלך על הציון החדש, והיא תשכח לגמרי מהציון הקודם..
את תצאי שם טוב מכל הכיוונים וגם תלמדי קצת
מקווה שעזרתי. את מוזמנת להמשיך להגיב ולכתוב בפורום

BiGuy3000

New member
המממ...

אני הייתי, במקומך, אומר שהתבלבלתי עם משהו אחר שקיבלתי, ושבעצם קיבלתי 69. אז תגידי לה שפשוט העבודה הייתה לך קשה, ולא הצלחת בה טוב. הורים בד"כ מבינים דברים כאלה, אבל בכדי להימנע מ"אני אלמד איתך, ונסביר את הכל למורה", את יכולה פשוט להגיד לה שאת תתאמצי, תשתדלי ותלמדי את הנושא, עד שהכל יהיה ברור.

יערה13

New member
הייתי עוזרת אבל...

לא קרה לי כזה דבר... כאילו, אני ילדה חכמה (חחחחחחח כן בטח...), בעבודות אני משקיעה (בטאאאאאאאאאחחחחחחחחחחחחחחח ב11 בלילה ביום שלפני...) ובמבחנים אין עליי (חחחחחחחחחחח עם כל ה38 וה35 השנה...) בכל מקרה, אין לי בעיה לספר את זה לאמא שלי, כי אני יודעת שזה לא יישנה לה כלום... אני גאה בעצמי!!!!! קיבלתי 73 במבחן באלגברה!!!!! סיבה למסיבה!!!!!!! אעלק, כשאמרתי לאמא שלי, אז היא אמרה- 'רק?!? ציפיתי ליותר...' טוב שתקפוץ לי, זה ציון מעולה...

Littel Cat

New member
רוצים לדעת מה עשיתי?../images/Emo18.gif

הסוף~~ הלכתי לישון באותו יום בשמונה! ואז קמתי בתשע וחצי והלכתי לאמא שלי אמרתי לה ששכחתי לומר לה משהו! היא אמרה לי ששכחתי לומר לה לילה טוב ונתנה לי נשיקה כשיצאתי מהחדר שלה אמרתי לה ש......"לילה טוב וגם קיבלתי 69 בעבודה בהיסטוריה!" בהתחלה היא היתה בשוק אבל אז אמרה לי "למה שיקרת לי??" ואז עניתי לה ש"אני שיקרתי לך בגלל שפחדתי מהתגובה שלך!" והתחלתי לבכות.....היא אמרה לי לילה טוב והלכתי לישון! בבוקר היא באה להעיר אותי היא שאלה אותי אם יש עוד משהו שאני רוצה לספר לה אמרתי לא שלא ואז החיים חזרו למסלולם!!!! ~~~אבל תודה על העזרה~~~

למעלה