אני צריכה עזרה דחוף

Beautiful Scar

New member
אני צריכה עזרה דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

OK קניתי MP3
ח
והקטע הוא שהכנסתי אותו למחשב יענו את הכבל ואת הדיסק הקטן והיה רשום לי המחשב זיהה חומרה חדשה ועד כאן הכל טוב ומעכשיו מה עושים???????? ניכנסתי למחשב שלי ויש לי את כונן A, C ו-D למה אני צריכה להיכנס??? תעזרו לי מהרררר כייייי אנייייייי בלחץץץץץ טוטליייייייייייייייייי

Beautiful Scar

New member
איך מעבירים שירים לנגן גם??

אני הולכת להיתאבד מהר יותר אני בלחץ טוטלי
זה קורה שאני נלחצת נו ח נו כבר מהר יותר נו נו נונ ונ נו

mf

New member
עכשיו

תסמני את השירים שאת רוצה להעתיק קליק ימני "copy" תכנסי שוב לכונן F ע"י דאבל קליק שוב קליק ימני על העכבר ולבחור "paste" עכשיו, השירים שסימנת יהיו במכשיר. מקווה שעזרתי

e t u s h1

New member
תבחרי את השיר שאת רוצה להעביר

תלחצי עליו לחצן ימני- שלח אל- כונן F

Beautiful Scar

New member
אע ו..

איך אני ידע שזה בMP3? איך אפשר לשמוע את השירים? כי הלחצנים כאן מסובכים

Beautiful Scar

New member
לא נרגעתי../images/Emo2.gif

איזו אחת מכיתה ט' [אני בח'] ששומעת גם לינקין [אני שומעת לינקין
וכל מיני להקות רוק ומטאלל אחרות ח
] קיצר ביקשה עזרה בשעורי בית בתנך וזה הרגיע אותי
לאדעת עכשיו אני אלך לאכול
וזהו
אבל איך אדע שהשירים בMP?

matke

New member
לינקין זה רע.

מצטער הייתי חייב להגיד את זה..:-\

יאיר B

New member
כמה דברים:

1. את מבינה שאת נמצאת בפורום ולא בצ'אט? אנשים לא יושבים על הזמן מול המחשב ומחכים להודעות. פורום עובד בצורה כזאת: את כותבת הודעה ומחכה שמישהו יענה לך. אם תקפיצי בלי סוף, סתם תיצרי אנטגוניזם נגדך (ולעצבן את מנהלי הפורומים זה אף פעם לא בריא). 2. אם אני אראה עוד פעם את השורש א.ב.ד בשירשור הזה - אני אעביר את הכרטיס שלך לסהר. 3. בנודע לשאלה שלך: א. במידה ויש לך חלונות XP: לחבר את הנגן לשער USB פנוי במחשב (עדיך מאחורה). המחשב יבצע זיהוי חומרה ויפתח כונן חדש ב"המשחב שלי". הכונן הזה הוא הנגן. ב. להיכנס לכונן זה ולגרור אליו שירים (אפשר גם עם העתק/הדבק) בפורמט MP3 או WMA (כלומר שירים שהומרו מדיסקים לפורמטים הללו). אפשר להוריד תוכנת המרה בקישורי הפןרןם - תוכנות. ג. לאחר סיום העברת כל השירים - יש לנתק את הנגן באופן בטוח. יש מאמר על זה במאמרים.

Beautiful Scar

New member
ואיך מנתקים באופן בטוח?

שמעבירים את השירים שמים אותם בתקייה וזהו?
ואיך יודעים שהשירים בMP? ואיך שומעים
זה קצת מסובך
והאמ מצטערת פשוט הייתי בלחץ החלצתי את אצמי כל כך ח כי לא הבנתי
זה קורה לעיתים רחוקות אל דאגה

יאיר B

New member
ניתוק באופן בטוח - מאמר מצולם

במאמרים (אני כתבתי ושמתי אותו שם). הוא מאוד פשוט. אחרי שהעברת את השירים לנגן את מנתקת אותו. לגבי הפעלה של הנגן כולו: יש מדריך בעברית באתר של טופ (תסתכלי בקישורים - כללי. שם יש הוראות הפעלה שניתן להוריד). בנוסף, יש מאמר במאמרים על בעיות שונות בנגנים ג'נריים (מאמרים - כללי). איך יודעים שהשירים ב-MP3? אפשר לראות לפי מאפייני הקובץ (קליק ימני על השיר - מאפיינים). חוץ מזה את המרת את השירים - את אמורה לדעת באיזה פורמט המרת אותם. בנוסף, רוב השירים שמסתובבים ברשת הם בפורמט MP3. למנהלים יש הוראות ברורות בנוגע להטיות מסויימות של השורש א.ב.ד. צריך להיזהר עם זה. אין מה להלחץ. זה בסף הכל נגן. שום דבר מיוחד.

למעלה