אני צריכה עזרה דחוף !!

עדי 12323

New member
אני צריכה עזרה דחוף !!

יש לי חתולה בת שנתים וחצי , מקסימה שבמהלך היום לא עושה בעיות . תמיד במהלך שעות הלילה ( עשר בלילה עד חמש בבוקר בערך ) היא מתחילה קצת להישתולל לשחק ליקפוץ בין החלונות ולהיות הרבה יותר פעילה אבל זה ברור ונורמלי כי חתול זה חיית לילה וזה הכיף שלה . אך לאחרונה התחילה לא רק ליקפוץ בין החלונות אלה גם היא מנסה לפתוח את רשת ההזזה שיש בחלון עם הציפורנים . כשהיא מצליחה היא משאירה את החלון והרשת ככה והולכת לעסוק במשו אחר . זה קצת מדאיג אותי כי אני גם מפחדת שהיא חס וחלילה תיפול וגם אני מפחדת שזה נובע מרצון שלה ליברוח מהבית . אני צריכה תשובה מה ניראה לכם דחוף !!

דרורפפ

New member
אני חושב שהמסקנה שלך היא הרלבנטית

אני חושב שמה שאת מרגישה- זה הדבר הרלבנטי למצב. אני לא יודע אם באמת רע לה והיא מעוניינת 'לברוח'... אולי היא בסך הכל רוצה לטייל.

בכל אופן, אם יש לה יכולת לפתוח את החלון, ויש חשש שהיא תצא לטייל ללא אישור... אז צריך למנוע ממנה את הגישה הזו?

בשלב ראשון

אני יודע שזה לא הולך להיות כיף גדול עבורכן בחום הנוכחי - אבל האם יש לך אפשרות לסגור את הזגוגית של החלון בשעות האלה, ככה שהיא לא תוכל להזיז את הרשת?

שלב שני זה להזמין איש מקצוע ולשאול אותו אם אפשר לסדר לרשת איזושהי צורה של נעילה.

sashalola

Well-known member
פיתרון זול יעיל ופשוט! (גם אם זמני)

התקינו בריח קטן בין המשקוף למסגרת של הרשת
והחתול לא יוכל לפתוח.

מרפסת קטנה

מהחלון. עברתי מדירה בה היה לחתולות שלי מרפסת ענקית בה יכלו לטייל ולהנות לבית נטול מרפסות. השקעתי במרפסת קטנה היוצאת מהחלונות המתאימה להן בדיוק כדי לצאת מהחלון ולשבת ולראות את העולם. הרווחתי כמובן גם טווח בטחון נגד נפילת ילדים ח"ו. את הרשת אני משאירה פתוח ברוחב של כ-8 ס"מ מספיק כדי שהן תצאנה משם ובכל זאת להשאיר את אפקט היעילות נגד חרקים.
&nbsp
ואל דאגה, הסיכוי שהיא תיפול נמוך ביותר....

dimitrygo

Active member
מנהל
חתולים נופלים ממרפסות ומחלונות די בקלות. זה קורה תוך כדי

משחק או נסיון צייד. אסור לסמוך רק על האינסטינקטים שלהם ולזלזל בסכנת נפילה.

dimitrygo

Active member
מנהל
היא לא רוצה לברוח, היא פשוט סקרנית כמו כל חתול רגיל

צריך למגן רשתות או ע"י בריח כמו שתמונה שצורפו לך או אולי פשוט לתקוע קיסם בין מסגרת הרשת לחלון בצורה כשאת שתמנע מרשת לזוז.

למעלה