אני צריכה עזרה דחוף

hanitcpir

New member
אני צריכה עזרה דחוף

אני מעוניינת לעבור ניתוח לשינוי מין אני מרגיש שאם אני לא יעבור את הניתוח אם אני לא יהיה גבר אז אין לי בשביל מה להיות. אני רוצה לבקש מכל מי שיקרא את ההודעה אם יש לכם מידע על הניתוח, עצות, אנשים שעברו את זה ויכולים לייעץ לי.. אני מבקשת שתעזרו לי.. תודה ומחכה לתגובות

transman

New member
הי איש, ברוך הבא!

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך בתור עזרה ראשונה (עצה שאף אחד כולל אותי אף פעם לא לוקח
), היא לשבת, להרגע, לשתות כוס מים ולתפוס מרחק ממה שמעיק עליך. בפורום הזה תמצא הרבה מידע. השתמש באופצית החיפוש, ומה שאינך יודע - שאל! יש כאן הרבה אנשים שעברו ועוברים דברים שיענינו אותך. גם באתר של גוגי יש פורום טרנס שתוכל לשאול בו. נשמח מאוד (בשני הפורומים) אם תספר קצת על עצמך. באגודה (אגודת ההומואים הלסביות הבי והטרנס) בת"א פועלות שתי קבוצות תמיכה, אחת לנוער ואחת לבוגרים שבהן נמצאים אנשים בכל מיני שלבים של התהליך, עם הרבה ניסיון מחד, והרבה תהיות והתלבטויות מאידך. כמדומני גם בי-ם יש קבוצה, אינני יודע עליה הרבה. אני ממליץ בחום. אני אענה לך בענין הניתוח רק בכללי, כדי שמושגיך על הענין יהיו מציאותיים ככל שניתן: המושג "ניתוח לשינוי מין" מאוד מטעה. מדובר בתהליך שבו אדם עובר לחיות במגדר מסוים, וזה אומר, לבד מהשינויים הגופניים (אם אדם בוחר בהם בכלל. אפשר להיות גבר גם בלי שינוי קטנטן אחד), גם התמודדות מחודשת עם הסביבה. יש לך כל מיני קבוצות התיחסות: משפחה/לימודים/עבודה/חברים. מה הציפיות שלך מהם? מה תרצה שיעשו? איך זה משתלב במערכת היחסים איתם עד כה? בענין השינויים הגופניים, מה מגדיר בעיניך גוף של גבר? מה כולל בעיניך ה"ניתוח"? בגדול האפשרויות שעומדות לרשותך הן: הורמונים - מעבים את הקול, מגבירים שיעור, מגדילים מסת שריר ועוד. מה שנקרא סימני מין משניים. חזה - יש ניתוח להשטחת החזה. רחם ושחלות - ניתן להוציאם בניתוח איבר מין - יש מספר ניתוחים שונים זה מזה שלכל אחד יש יתרונות וחסרונות. בשורה התחתונה אין היום הטכנולוגיה ליצור איבר מין בגודל ממוצע שיש לו תחושה מלאה וזקפה כתגובה לגירוי מיני, ושניתן להשתין דרכו. על אחד או יותר מאלה חייבים כיום לוותר, תלוי בטכניקת הניתוח. שק אשכים ואשכים (מסיליקון) - במרבית המקרים אפשרי ופשוט. נשמח אם תספר עוד על עצמך.

hanitcpir

New member
תודה על התגובה... והנה כמה שאלות

קודם כל אני בחורה ואני רוצה להיות גבר, אני רוצה לדעת האם אפשר להצטרף לקבוצות התמיכה האלו האם יש אנשים שעברו את זה ומוכנים לייעץ, אוקי אז אני בחורה לצערי הרב.. רקדנית ציירת.. וכבר שנה עושה משהוא די מגעיל.מתחזה לגבר.. אני מרגישה כמו גבר.. אני מדברת בזכר יש חברות שלי שקוראות לי כפיר.. שמדברות אלי בזכר.. ההורים שלי מסתייגין מכל דבר שקשור בחריגות.. אני מאוהבת בהומו ואני רוצה להיות איתו וחסר לי הניתוח כדי לפגוש אותו.. בניתי לי חיים שלמים בתור גבר וזה עצוב לי להיות חצויה בין שני העולמות.. אני כבר כמה פעמים ניסיתי להתאבד... אני מרגישה שאם אני לא יהיה בחור אז עדיף שאני לא יהיה בכלל.. אני רוצה יותר מידע פנימי.. כמו איפה מבצעים מה בערך המחיר של זה... מה הסיכונים אולי תיתן לי כמה מאמרים.. אני חייבת להיות במקום הזה, אני איבדתי את הרצון שיהיו לי פנים.. אני מתבאסת לקום בבוקר וללבוש חזיה אני לא מתאפרת.. כי אני מרגישה גבר.. לא שמה עקב לא חצאיות..אני נשברת מזה שמתייחסים אלי כמו אל בחורה אני מאוד רגישה וכל מילה מפילה אותי אני צריכה שהעיניינים יזוזו או שאני יגמור את החיים שלי, כי אם אני לא יהיה כפיר אני לא מוצאת סיבה להיות.. אשמח לקבל תגובה..

DrSnoop

New member
שלום כפיר

הכאב שלך מאוד נגע לי ללב. אני מקווה שתמצא את הכוח בתוכך ותהיה חזק. אתה עומד לפני תהליך ארוך ולא פשוט, אבל אם התחלת אותו כאן- הגעת למקום הנכון. אנשים פה הם מלאי כבוד ואהבה, ויכבדו אותך, לא משנה אילו בחירות תעשה. אני עצמי מקבלת המון כוח מהפורום הזה, אפילו שאני לא עוברת את הדברים שאתה עובר. פשוט, להרגיש שונה, ולפעמים מוזר, ואז להגיע למקום שבו מקבלים אותך- לא משנה מי אתה- זה משהו מאוד מחזק. וטוב שיש לך חברות שעוברות איתך חלק מהתהליך שאתה עובר. ושוב, אל תוותר על מי שאתה, ותהיה חזק! יש בעולם אנשים שיקבלו אותך ויאהבו אותך בדיוק כמו שאתה.

transman

New member
הי כפיר

כמה תגובות ותשובות: בהחלט ניתן להצטרף לקבוצת התמיכה, אך רק בתאום עם המנחה. פנה לאגודה, לקו הלבן, לנורה גרינברג או לאילנה ברגר ומשם ינחו אותך. הפרטים פורסמו לא אחת בפורום זה. שמתי לב שאתה משתמש בלשון נקבה, וזה סבבה. את ההודעה הזאת אכתוב לך בלשון זכר, כי אינני יודע בודאות במה אתה מעונין כרגע. בכל אופן ספר לנו איך תרצה שנתיחס אליך. בעיני, ללכת עם מה שאתה מרגיש, בין אם זה לרגעים ספורים ובין אם זה קבוע, זו לא התחזות. המגדר שלך הוא שלך ובשבילך, ואם טוב לך להיות גבר, אז זה מה שטוב. חשוב להזכיר שיש לא מעט אנשים שמבחינתם אם אינך זכר אז אינך גבר, וזכותם לחשוב כך, אבל אין זו זכותם לכפות את דעתם עליך. למה כונתך ב"חסר לי הניתוח כדי לפגוש אותו", בקשר להומו שהזכרת? ספר עליו עוד. האם הוא מכיר אותך כגבר? כאישה? באופן אישי, אני התחלתי את התהליך לפני למעלה משבע שנים, כשהתחלתי טיפול פסיכולוגי אצל ד"ר אילנה ברגר (היא עובדת סוציאלית ולא פסיכולוגית, אבל זה לא משנה). בשבילי זאת היתה הקלה ממש גדולה ויעיד על זה הבכי שבכיתי בפגישה הראשונה. יחד איתה הכרתי את עצמי יותר וגם קיבלתי בטחון לעשות דברים שלא עשיתי קודם, במיוחד בהתמודדות מול המשפחה והחברים. מה שאני רוצה לומר בזה, הוא שאני מאמין גדול בטיפול פסיכולוגי גם כמקום תומך להקלה על מצוקה, וגם כדי להכיר את עצמי מספיק כדי לשפר ולבנות את העתיד. עם הזמן, התחלתי לספר לחברות מאוד קרובות שלי, ואח"כ להורים. עם ההורים בתחילה זה היה טראומטי, אך ממרומי שנותי אני יכול להגיד שזכיתי בקבלה מלאה של המשפחה. זה לא קורה בן לילה. אחר כך הכנתי גם חלק מהעובדים שעבדו איתי אז, ועברתי לחיות באופן מלא כגבר, ברחוב, בעבודה, עם המשפחה והחברים.

אורי 0

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין לי מה להוסיף על מה שאמר טרנסמן (חוץ אולי מהטלפון של אילנה ברגר, לטיפול ולקבוצת תמיכה לבוגרים - 03-6850917, תשאירי הודעה והיא חוזרת אליך).

למעלה