אני צריכה עזרה דחוף!

rinaoren

New member
אני צריכה עזרה דחוף!

שמי רינה אורן ואני נותחתי על ידי ד"ר סובחי לפני חודש ימים הכל עבר בשלום רק שהיום גיליתי באחד החתכים הקטנים ממש למעלה בבטן העליונה שזה נפוח באזור החתך למעלה . מה עושים הרי טיבעי להתייעץ עם הרופא אבל הוא בכרתים עד יום שני זה יכול להיות זיהום של הפצע ואם לא אז מה אני דיי פוחדת ! אודה לכם אם תענו לי בהקדם! תודה מראש רינה!

רוייקו

New member
רגישות באיזור הפורט לאחר הניתוח

נפוץ אצל מרבית המנותחים, גם חודש לאחר הניתוח. האמת, אני לא רופא ואסור לי לייעץ, אבל אני יכול לאמר לך שאיזור הפורט (היכן שממוקם המאגר מתחת לעור, באיזור הבטן האמצעית שמאלית). האיזור אדמדם, ומגורה ונפוח. תנועות הקשורות בבטן גורמות לכאבים ומיחושים של דקירות. אני מציע לך קודם למדוד חום על מנת לשלול דלקת באיזור זה. יום שני זה לא הרבה, לדעתי כדי להתקשר לסובחי על מנת לשאול אותו. אמא שלי סבלה חודש וחצי מאותם תופעות באיזור הפורט וכך רבים פה. איך את מרגישה חוץ מיזה ? רוייקו

rinaoren

New member
שלום רוייקו!

יש לי מוגלה כזה כמו בחצ´קון בחתך העליון ואין לזה שום קשר לאזור הפורט . אין לי חום ואני מרגישה מצוין , תודה על התשובה! בי רינה!

רוייקו

New member
הפרשה (מוגלה) באחד החתכים של

הניתוח מעידים לפחות על דלקת או זיהום מקומי בפצע הניתוחי. כדאי לראות רופא משפחה או להגיע למרפאת מומחים בה נותחת. היכן נותחת ?

עדי.פ

New member
פני מייד לרופא משפחה

הוא יוכל לדעת אם יש זיהום לא צריך לחכות למנתח . אם יש זיהום בתפר או בצלקת רופא משפחה יוכל לעזור לך. אם רושמים לך תרופות תוודאי 10 פעמים שאין להן השפעה על הקיבה ותבקשי אותן בסירופ (כמו לילדים)

רוני#

New member
היי רינה - מזל שיש אינטרנט .....

אני חושב שאת חייבת להראות את זה לכירורג לא חייב סובחי - אבל גם לא רופא משפחה .... פשוט לבקש הפנייה לרופא כירורג . אגב - באיזו קופה את ? ביי - רוני

מירי,

New member
רינה - אם כירורג בקופה...

אז יש בנהריה את ד"ר חמוד - הוא היחיד שמתמצא ב LAP-BAND....

רוייקו

New member
היא יכולה לפנות לכל כרורג וגם לרופא

משפחה, משום שמדובר, בדרך כלל, בזיהום נפוץ שכל רופא יכול לטפל בזה. כמובן שעדיף לפנות לכירורג, אבל פה לא מדובר במשהו פנימי הקשור בטבעת אלא בהפרשה מהפצע הניתוחי.

למעלה