אני צריכה עזרה... הכוונה יותר נכון|

דידי 1986

New member
אני צריכה עזרה... הכוונה יותר נכון|

אני בת 20 אוטוטו 21 וביקשתי מתנה ליום הולדתי
הקרב ובא קורס וציוד גלישה.. במשפחה שלי אין גולשים או אנשים שמבינים בזה ולכן רציתי לדעת איפה אפשר לקחת קורס, איך לקנות גלשן ואיפה, עליות בקיצור איך אני מתחילה.... מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה

Ben Dor

New member
היי מתוקה מזל"ט =]

שמעי בקשר לקורס זה תלוי איפה את גרה..לא חסרים קורסים יש בכל עיר עם ים... גלשן אני אישית ממליצה לך לקנות רק אחרי קורס!..כשאת כבר יודעת לגלוש טוב!...אחרי זה תקני גלשן אפשר בכמעט כל חנות גלישה *לא חנות בגדים!!!* או מאנשים שמוכרים ביד שניה אממ מחיר של גלשן חדש עולה בסביבות ה2000 שקל+- גלשן יש שניה עולה סביבות ה1000+- מקווה שעזרתי =]

דידי 1986

New member
:)

תודה מותק... חיכיתי שמישהו מבין יעזור לי.. אני דיי תלויה באויר.... תודה....

BlueHippo

New member
../images/Emo207.gifקטן..

שלום לכולם:) אם תוכלו לענות לי אז יש לי כמה שאלות בקשר ללמידה:
אפשר לקחת שיעורים פרטיים או שהקורסים הם רק בקבוצות??
כמה זמן זה קורס גלישה?
האם חייבים ללמוד במקום מסודר או שכל מי שיודע לגלוש יכול ללמד אותי??
כמה בערך עולה קורס?
ואחרון- יש לכם המלצות על מישו בת"א שיכול ללמד אותי?? תודה.

Ben Dor

New member
היי =]

אפשר לקחת שיעורים פרטיים או שהקורסים הם רק בקבוצות??-את בוחרת אם את רוצה בקבוצה או פרטי זאת החלטה שלך...ולפי זה גם המחיר... כמה זמן זה קורס גלישה?-קורס גלישה בקבוצה הוא שבוע בדרך כלל אם אנלא טועה... האם חייבים ללמוד במקום מסודר או שכל מי שיודע לגלוש יכול ללמד אותי??-שמעי זה כמו שתשאלי אם אפשר ללמוד בבצפר או מורים פרטיים...זה תלוי במי שילמד אותך...בנושא הזה צריך לקחת "סיכונים" כמה בערך עולה קורס? אמממ וואיי נראלי סביבות ה600 שקל ככה אם אנלא טועה ואחרון- יש לכם המלצות על מישו בת"א שיכול ללמד אותי?? יש את חברת טופסי יש להם אתר קבלי קישור שלו...מה שאני שמעתי שהם ממש טובים...חוץ מזה כמעט כל מועדון סופרט ימי עכשיו פותח קורסי גלישה מקווה שעזרתי לעוד שאלות בכיף =]

BlueHippo

New member
אוקיי.. תודהרבה.

ולפי מה שהבנתי מהטופ-סי אז הם עושים קורסים רק בקבוצות.

למעלה