אני צריכה עזרה-מחפשת כתבים מכל העיתונים בארץ

אני צריכה עזרה-מחפשת כתבים מכל העיתונים בארץ

לענייני עבודה ורווחה-למי שמכירה טלפון שם -בבקשה זה דחוף זה בהקשר למכללה . חייב לשות סדר אחד ולתמיד-שלא ינצלו אותנו וינסו לעקוץ אותנו-ככה זה במדינה שלנו דורחים על החלשים. המון המון חד הוריות ישמחו על הצדק שהעשה.

נסי לפנות למייל האדום ב-YNET

תכתבי את כל הפרטים ואת המייל שלך והטלפון. קיבלת כבר תשובה ממשרד התמ"ת? אם לא, אולי עדיף לחכות שיהיו לך כל הנתונים.

m i c h a l i

New member
נסי גם לגבי גזית

ברדיו 103 בשעות הבוקר המאוחרות (נדמה לי בין 11 ל 12 ) או לנתן זהבי (באותה תחנה)

עידכון:::../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

לצערי משרד התמת מאשר למכללות לקנות -וגם כן מחייב.... זה האבסורד פה- מצד אחד מנסים לקדם אותנו לעזור לנו מצד שני דופקים אותנו ניסיתי להלחם -לפחות ניסיתי זה קשה לבד -צריך ממש קבוצה של חד הוריות ואלמנות -ולהפגין רק ככה משיגים דברים.....במדינה שלנו... לצערי מי שתפנה לקורס שתיקח בחשבון שהוא לא בחינם-ותמנע מעוקץ -לאור יום ושלא בצדק זה כמו לשדוד זקן שהוא חלש אותו דבר דופקים שודדים אותנו את החלשים(אוכלוסיה בעלת צרכים מיוחדים) ככה זה במדינה שלנו-את החלשים קל לדרוס.... מה דעתכם?

../images/Emo4.gif

מעניין אם כשנרשמים לקורס באופן פרטי גם צריך לקנות את הערכה ב-1500 ש"ח. כמה עולה הקורס דרך משרד התמ"ת?

דרך משרד התמת זה חינם למי שמקבל ביטוח לאומי

ומי שמקבל אבטלה-מנכים לו את האבטלה ב-30%. ככה שיוצא שמשלמים. יש קורסים שבאופן פרטי במרכז-לא משלמים על הקורס אלה רק על הערכה-יש המון סוגי ערכות מכל החברות -יש גם ערכות ב15 אלף שקל...ותמיד קונים וקונים זה בור בלי תחתית-הבעיה שהקורס אותו מממן משרד התמד לא שווה ערך כמו פרטי-הכוונה בפרטי לומדים יותר במובן המורכב-אצלי זה תמציתי יותר..... והאם התעודה ממשרד התמת שווה ערך -כמו פרטי מהמוכרים.... ככה שיש המון שאלות עם פחות תשובות... הקיצר רכשתי את הערכה - אני כבר לא מאשימה את המכללה -אלה את משרד התמת - מישהיא פה שאלה איך איראו חיינו בשנת 2008 השנה החדשה ------אני אומרת ככה אם באמת באמת ינסו לעזור לנו החד הוריות ובכלל אנשים שקשה להם-אבל באמת שיסתכלו בהרחבה ובפרטנות ----מה שהיה לי השבוע לא היה קורה.....ולצערי אין הגיון ומי שמחפש את הצדק לא ימצא-----במדינה שלנו----היא רקובה ולא יודעת להתנהל----וכמובן מי שיושב על הכיסא ומקבל משכורת ימשיך לקבל----אף אחד לא יודע באמת מה מרגישות נשים חד הוריות עד שלא ניכנס לנעליים שלנו.........לצערי...

למעלה