אני צריכה עזרה עם iRiver חדש...

משי ד

New member
אני צריכה עזרה עם iRiver חדש...

קנינו iRiver של 5GB... חיברנו אותו למחשב, התקנו את התוכנה- iriver plus והתחלנו להעביר שירים! השירים שעברו עובדים, אבל אחרי דקה או שתיים המחשב קורס! ניסינו גם לסגור את התוכנה ולהעביר דרך התיקייה עצמה ושוב המחשב קרס... אשמח מאוד לקבל עזרה
(אל תשימו לב לחתימה, היא של אמא
)
- יסמין

יאיר B

New member
מחשב קורס?

כאילו מסך כחול? יש הודעת שגיאה (מה היא)? אם אתם מחברים אותו למחשב ולא מעבירים שירים - מה קורה אז? עדיף לחבר את הנגן לחיבור USB מאחורי המחשב ולא מקדימה.

משי ד

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אממ... לא הוא פשוט נתקע... =\... ואני אנסה לחבר אותו מאחורה ולא להעביר שירים ולראות מה קורה... אם זה לא יתקע אני אנסה גם להעביר שירים
תודה רבה!

משי ד

New member
../images/Emo24.gifוווואי תודה ../images/Emo140.gif

זה עובד!! תודה רבה רבה לך
!!!!

טולאי

New member
הייתה לי את אותה הבעיה

ופתרתי אותה בצורה דומה. בכ"מ מזל טוב!

יאיר B

New member
אין לי מושג מה ההבדל, אבל יש הבדל

וזה גם מהניסיון שלי עם חיבור מכשירים שונים מקדימה ומאחורה. החיבור הקדמי עושה לפעמים בעיות. אולי זה קשור לאיזה HUB שיש בחיבור הקדמי ובאחורי הוא מחובר ישירות ללוח (ואז יש בעיות של מתח בחיבור הקדמי). בוודאות אני לא יודע לענות. אם זה ממש מעניין אותך - אתה יכול לשאול בפורום 91 - תוכנה וחומרה. המלצה: אם אתה חיב לחבר דברים לחיבור הקדמי והם עושים בעיות - תנסה לחבר אותם דרך USB HUB עם ספק. זה אמור לפתור את בעיות החשמל בחיבור.

weird dust

New member
המתח זה העיניין

מי שפתח והרכיב פעם מחשב יכול לשים לב שביו אס בי הקידמי קשור למארז ולא לבורד (לוח-אם). כשהיו אס בי נימצע על הבורד הוא מקבל מתח קבוע כשהוא נמצא על המארז אין מתח יש רק חיבור ככה שאי אפשר למשל להטעין הרבה דברים וכ'ו. לפחות זהב מה שאני שמתי לב. העיניין תקף גם לגבי האבים של יו אס בי שללא מתח חיצוני לא מצליחים להפעיל נגנים.

stardust19

New member
כמו שסער אמר זה באמת בעיה של מתח

לכן אני עשיתי משהו שהוריד לי את האחריות ישר על הלוח-אם...פשוט עקפתי את החיבורי מתח וחיברתי אום עם ה USB של הלוח-אם...זה עבד אצלי טוב ואיכ אחרי כמה זמן הורדתי את זה ועכשיו זה כאילו עובד על טורבו- אני מתכוון ל HUB שמקדימה

למעלה