אני צריכה עזרה קטנה,בבקשה.

• פותח הנושא mr15
  • פורסם בתאריך

mr15

New member
אני צריכה עזרה קטנה,בבקשה.

אני חדשה פה,הפורום נראה נורא נחמד וגם האנשים. עכשיו הבעיה שלי הכיתה שלי היא ממש לא מגובשת,אז החלטתי לנסות לשנות את המצב הזה. אז החלטתי על כדור קסם,הכדור הזה עם השכבות והשאלות..שצריך להעביר את הכדור מאחד לשני בכך שהשאלה שנשאלת בתחומים של אופי,תכונות מיוחדות,יופי..וכו.. והילד צריך להעביר לתלמיד שהוא חושב שהוא עונה על הקריטריון בשאלה,וכך הלאה עד שמגיעים לסוף,והאחרון מקבל פרס. אז יש לי בנתיים 7 שאלות כאלה,אני צריכה עזרה ממכם בקשר לעוד 20 נוספים כאלה כדי שכל תלמיד ישתתף. אודה לכם מאוד מאוד,אם תעזרו לי..זה חשוב לי..זה למחר!! ולפני סיום אני רוצה להגיד משהו,היום יום האהבה..בעיני זה סתם שטות..לאהבה אין יום אחד..כל יום בשנה הוא יום אהבה מיוחד בפני עצמו,ויום האהבה הוא סתם כאב,ועצב של הבודדים מבנינו..כמוני. אז עם,אין חברה,אין אהבה..לא נורא..לא קרה כלום,יגיע הזמן של כל אחד מאתנו באמת. אני בשנה שעברה,נפרדתי מחבר שלי..כי הוא החליט שהוא לא אוהב אותי אותי יותר..בדיוק ביום האהבה,אז אני החלטתי..שאני לא מייחסת יותר חשיבות ליום האהבה..זהו יום רגיל לכל דבר.

../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifלא יכולה להביא לך עוד

20, אולי "הילדה שקוראת הכי הרבה ספרים בכיתה" וכאלו... אבל את בהחלט צודקת.... חוצמזה, מה שיש היום זה ש הנוצרים, לנו יש את ט"ו באב... אנשים סתם מחפשים סיבה לחגוג
זה כל כך דפוק בעיניי

בזמני זה היה "החבילה עוברת"

עוטפים איזה מסתיק בעיתון ומעבירים את החבילה במעגל עד שהמוזיקה מפסיקה. האחרון זוכה במסטיק. משחק גרוע, בשני הסגנונות. עדיף "משחק הכרית" או משהו בסגנון, זורקים כרית אחד על השני, כמו ב"אמת או חובה", חייבים לזרוק על מישהו שלא מכירים, שואלים שאלות על החיים, בכמה שיותר פירוט, להכיר אחד את השני (בתקווה שזוכרים משהו מהערב אחר כך...)

noname202

New member
זה עדיין "החבילה עוברת", היא עושה

גירסא אחרת, אבל בימי הולדת משחקים "החבילה עוברת", ולא רק בזמנך

noname202

New member
../images/Emo190.gifאל תעצבן, זה לא ייגמר טוב..

תזכור, אני יודעת איפה השבט שלך

mr15

New member
זה רעיון טוב.

רק חבל שאני היתי צריכה לעשות את זה בכיתה,בשיעור חינוך..היה די נחמד..המורה אפילו המשיכה את זה,תודה למי שעזר!! יום טוף

noname202

New member
אהה, כן? ../images/Emo122.gif

טוב נו, הנה עוד משהו שאחנחנו מאחוריכם...

ailag

New member
כתה מגובשת? זה פורום חנונים

הכיתה היתה מגובשת כי הם כולם נידו אותנו ביחד!

למעלה