אני צריכה עזרה קטנה

ק י ו ו י

New member
אני צריכה עזרה קטנה

אני צריכה בדחיפות את מילות השיר "את עם החוטיני" מי שיעזור לי וכמה שיותר מהר אז כפרה עליו מגיע לו מליון תודות!!!! גם אם לא עזרתם לי תודה בכל מקרה... ~שני~

אור בת 18

New member
וואייייי איזה שיר מכוער!!!

יוווווווו אני זוכרת איך הייתי מתלהבת ממנו. טוב אני ינסה אני לא ממש זוכרת ת´מילים... מושיק עפיה/חוטיני על החוף את שוב עוברת איזה שיגעון הבובה עם החוטיני לא עושה חשבון את הגוף שלך אוהבת ככה לחשוף ואותי את משגעת מה יהיה הסוף מתי תביניייייייי את עם החוטיני מה זה עושה לי כשאת עוברת על החוףףףףףףףף שכחתי ת´קטע הזה אז בלה בלה בלה ואני יושב בשמש ונשרף מחום מסתכל על החוטיני ורואה חלוםםםם מתי תביני...

ק י ו ו י

New member
יוווווו אין לך מושג כמה אני מודה לך

אור כפרה עליך!!!!! עזרת לי לאללה למרות שזה לא בדיוק כל השיר זה מספיק לי ומליון תודות.. וזה לא שיר מכוער!!! ~שני~

קיווי בבקשה הנה כל המילים ../images/Emo79.gif

"... על החוף את שוב הולכת איזה שיגעון הבובה עם החוטיני לא עושה חשבון את הגוף שלך אוהבת ככה לחשוף ואותי את משגעת, מה יהיה הסוף? מתי תביני? את עם החוטיני מה זה עושה לי כשאת עוברת כך על החוף. x2 כל המבטים אלייך לך זה לא אכפת על החוף את מטיילת ממשיכה לאט ואני יושב ב
ונשרף מחום מסתכל על החוטיני ורואה חלום. מתי תביני? את עם החוטיני, מה זה עושה לי כשאת עוברת כך על החוף. x2 ... מתי תביני? את עם החוטיני, מה זה עושה לי כשאת עוברת על החוף. x3 ואני יושב ב
ונשרף מחום, מסתכל על החוטיני ורואה חלום. "

למעלה