אני צריכה עזרה

talush2005

New member
אני צריכה עזרה../images/Emo101.gif

שלום! אני מחפשת מידע באינטרנט או שם של ספרים שנכתבו על הספר "איש ואישה ואיש" של סביון ליברכט! קראתי אותו ואני רציכה לעשות עליו עבודה למרות שאני בכלל לא בטוחה שהוא הכי מדבר לבני נוער. מישהו קרא אותו?? יכול להביא לי חומר עליו? תודה!

sagiberg

New member
הספרים של ליברכט מעולים../images/Emo45.gif

אני ממליצה לך לחפש תחת שמה בגוגל- בטוח שתמצאי חומר (אני מצאתי ככה חומר מעולה על הסיפור ילדת תותים)

talush2005

New member
כבר חיפשתי...

כבר חיפשתי ומצאתי רק מאמר אחד שהוא לא הכי עוזר. מישהו מכיר ספר שנכתב על הספר הזה?? או מאמר אחר? שיודיע לי תודה!

טלוש, אני לא בטוחה שהספר הזה

בכלל מדבר לבני-נוער. זה ספר שהוא רומן לאנשים מבוגרים. לא הבנתי איך בכלל הגעת למסקנה שזה ספר לבני-נוער. אני לא הייתי ממליצה עליו לבני-נוער. בכל מקרה, לא נכתב על הספר הזה, שום ספר אלא מאמרי ביקורת ואני משוכנעת שתמצאי בגוגל מספיק מאמרים מאלפים על הספר ועל סביון ליברכט בפרט. בהצלחה.

talush2005

New member
לשחר

בסדר לא אמרתי שהוא מדבר לבני נוער אבל אני כמעט בת 17 ועשיתי עליו עבודה ואני צריכה עזרה זה לא שאני ילדה קטנה אז זה קצת למבוגרים אני כבר כמעט מבוגרת לא?? בכל מקרה אני אמשיך לחפש חומר! תודה!

טלוש יקרה וחמודה../images/Emo140.gif

לפי התגובה שלך נראה לי שנפגעת. לא התכוונתי. באמת. פשוט חשבתי שאת עושה עבודה על הספר וכי הספר הוא לבני נוער. לא הבנתי שזאת לא הייתה ההגדרה שלך לספר, אלא הגדרה של סקטור הגיל שאליו את משתייכת. זה ספר בוגר ונפלא, רק שהוא לא ספר על חוויות גיל נעורים וכו'. קשה לי לראות נערים או נערות בני 17 שממש מזדהים עם הדמויות, אבל מבחינת יכולת ההבנה את הטקסט וכו', בוודאי שמי שבוגר ושפתו עשירה, יכול ליהנות מספר נפלא כזה. ובכלל, אני משוחדת כי אני אוהבת את כל מה שסביון ליברכט כותבת. היא ממש אייקון ספרותי עבורי. ושוב, בהצלחה עם חיפושי החומר ובעבודה שאת עושה.

למעלה