אני צריכה עזרה

אני צריכה עזרה ../images/Emo41.gif

אני צריכה רעיון למסיבה לשכבת המעפילים (נראה לי, אני מתכוונת לי"א) אבל לא שנות השישים או לא יודעת משהו חדש משהו טוב משהו מוזר

One In A Milion

New member
ענת...

זה רק אצלנו..סוג החדר הזה...אל תחשפי את סודות הקן
אח שלי כל הזמן שם לי את האוגרים על המקלדת!! נמאס לי!!!!

נעמה..

א. מצטערת ב. תני לו סטירה ותכניסי אותם בחזרה לאקווריום (האנשים שיקראו את זה יחשבו איזה מזוכיסטית את) ג. למה כתבת את זה פה... ועכשיו נחזור לאנשים החכמים וההגיוניים ואוהבי החיות שיש בתנועה בקשר לבקשתי הצנועה שרשומה למעלה

פוגו

New member
אולי

היי ענת, מה המצב? הכל? (זאת עדי, מרגבה) חשבתי לי וחשבתי לך והגעתי לרעיון מוזר שדורש פיתוח: ערב בלונדיניות... הםםםםםםם, אני לא סגורה על העניין אבל משהו בסגנון שאלות ומשחקים מטומטמים, טוב זה לא נשמע משהו אבל תחשבי על זה... או אולי- ערב בוקר, נשמע מגניב... ערב הורים...כמו אמא של שי השחור... עד כאן להיום. לילה צח

מה קורה אחות שלי?

עדי ממי, ערב בלונדניות- יתכן יתכן ערב הורים??? תפסיקי להקשיב לגיל הוא אידיוט זה היה חרא של משחק וחרא של מטודה!!! חשבתי אולי הגלל שזה ב-15 לפברואר שזה יום אחרי הוולנטיין דיי נוכל לעשות משהו עם זה טוב אם לא תעני פה נתראה ביום חמישי במועצת שביעיות

ענת, רעיון לי אלייך.

זה עבד טוב בגרעין שלי: ערב אבוד לי: המשחק הראשון הוא "כפיות": קחי חפיסת קלפים, וכפיות, כמספר המשתתפים פחות אחד. שבו במעגל, וצרו מעגל של כפיות בתוך המעגל. תתחילו לשחק: המטרה היא ליצור רביעייה בקלפים. כל אחד מקבל 4 קלפים. הראשון בסבב יושב ליד הקופה, ומרים קלף. אם הוא צריך את הקלף כדי ליצור רביעייה, הוא זורק קלף אחר. אם לא- אתה פשוט מעביר את הקלף הלאה. כנ"ל לגבי השני: אם הוא צריך את הקלף שנתנו לו, הוא לוקח וזורק קלף אחר למשתתף השלישי, וכן הלאה. ברגע שמישהו יוצר רביעיה, הוא לוקח כפית ממרכז המעגל. מיד אחריו, כל אחד לוקח כפית. זה שנשאר בלי כפית, מפסיד, וצריך לשתות כוס שלמה של מים בלי הפסקה. הראשון שיוצא להשתין, מפסיד במשחק. חלק שני בערב: יושבים במעגל, או מתחלקים לקבוצות קטנות, אם הקבוצה גדולה. כל אחד בתורו מספר על עצמו סיפור, שאף אחד אחר לא שמע עדיין. רצוי שהסיפור יהיה חושפני ככל האפשר, ואינטימי. אם מישהו מבין יושבי המעגל כבר מכיר את הסיפור- אז המספר פסול, וכל הקבוצה נותנת לו משימה מביכה. אופציה נוספת: NEVER: אתם לא יודעים כמה שזה יכול להיות משחק מגניב באוירה הנכונה. לא צריך להיות חבורה של ילדים נבוכים בכתה ח´ בשביל להתרברב בנשיקה הראשונה שלך. אפשר גם לשפץ: לוח ניקוד, למשל, חובה לספר כל סיפור עסיסי, מותר לדפוק אחד את השני בדברים שכבר יודעים, וכ"ו. הכל תלוי באוירה. תהני!

זה נשמע...

זה נשמע ממה כיף, אבל אם כבר זה לקבוצה לא לשכבת של כל המחוז, אולי אני אעשה את זה לקבוצה שלי כי זה באמת נשמע מגניב אבל אני צריכה רעיונות לערב שיהיו בו הרבה אנשים שביעיסטים מכל המחוז

למעלה