ענת, רעיון לי אלייך.
זה עבד טוב בגרעין שלי: ערב אבוד לי: המשחק הראשון הוא "כפיות": קחי חפיסת קלפים, וכפיות, כמספר המשתתפים פחות אחד. שבו במעגל, וצרו מעגל של כפיות בתוך המעגל. תתחילו לשחק: המטרה היא ליצור רביעייה בקלפים. כל אחד מקבל 4 קלפים. הראשון בסבב יושב ליד הקופה, ומרים קלף. אם הוא צריך את הקלף כדי ליצור רביעייה, הוא זורק קלף אחר. אם לא- אתה פשוט מעביר את הקלף הלאה. כנ"ל לגבי השני: אם הוא צריך את הקלף שנתנו לו, הוא לוקח וזורק קלף אחר למשתתף השלישי, וכן הלאה. ברגע שמישהו יוצר רביעיה, הוא לוקח כפית ממרכז המעגל. מיד אחריו, כל אחד לוקח כפית. זה שנשאר בלי כפית, מפסיד, וצריך לשתות כוס שלמה של מים בלי הפסקה. הראשון שיוצא להשתין, מפסיד במשחק. חלק שני בערב: יושבים במעגל, או מתחלקים לקבוצות קטנות, אם הקבוצה גדולה. כל אחד בתורו מספר על עצמו סיפור, שאף אחד אחר לא שמע עדיין. רצוי שהסיפור יהיה חושפני ככל האפשר, ואינטימי. אם מישהו מבין יושבי המעגל כבר מכיר את הסיפור- אז המספר פסול, וכל הקבוצה נותנת לו משימה מביכה. אופציה נוספת: NEVER: אתם לא יודעים כמה שזה יכול להיות משחק מגניב באוירה הנכונה. לא צריך להיות חבורה של ילדים נבוכים בכתה ח´ בשביל להתרברב בנשיקה הראשונה שלך. אפשר גם לשפץ: לוח ניקוד, למשל, חובה לספר כל סיפור עסיסי, מותר לדפוק אחד את השני בדברים שכבר יודעים, וכ"ו. הכל תלוי באוירה. תהני!