אני צריכה עזרה

אני צריכה עזרה../images/Emo53.gif

מה אפשר להביא מתנה לילד בגיל 6? רעיון למשהו שאוכל להכין לבד (מה הם אוהבים בגיל הזה?) או לערכת יצירה שארכיב מכמה חומרים ע"מ שיעבוד לבד.. תודה!

לוחמים

כל מה שקשור לחזקים יוכל לשמח אותו את יכולה להכין לו ציור לחדר/שעון עם ציור מתאים (יש מפיות חמודות של דרגון בולזי) אפשר להוסיף חרבות ועוד כל מיני שטויות שמוכרים עכשיו בחנויות צעצועים לקראת פורים.

mnoya

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo221.gifאצלנו הולך חזק- גולות

אולי אפשר להכין קופסה לגולות? או מתקן משחק לגולות? מצרפת קישור לאתר המדהימני ביותר לגולות ולכל מה שאפשר להעלות בדימיון שקשור בגולות... לחיצה על כל פריט תוביל להמון אחרים.. תזהרו מהתמכרות

ווואוו.. איזה גולות../images/Emo12.gif

עשו לי חשק לנסות לעשות מפימו כאלה.. איזה צבעוניות! משו! תודה

מי זה בולזי הזה?../images/Emo6.gif

אני אעשה חיפוש כדי לברר.. על שעון לא חשבתי.. אחלה רעיון. תודה!

mnoya

New member
../images/Emo43.gifזאת הכוונה

יש מפיות כאלה...רקע כחול (קניתי ליומולדת של גלעד שהיה בן 6 בסוכות)

Jazz Singer

New member
הבנתי שזאת הייתה הכוונה

אבל אני לא בטוחה שגלי הבינה ממש בכל מקרה זה רעיון מעולה!

מהסקרנות הלכתי לחפש מה זה ../images/Emo152.gif

ואין לי ספק שהם משתמשים בים של ג'ל להעמיד ת'שיער לדמויות האלה
תודה!

../images/Emo6.gif אני הכנתי לבן שלי ליומולדת ציור

ענקי על קנווס של צב נינג'ה+ספיידרמן+באטמן הורדתי תמונות מהאינטרנט, הגדלתי במכונת צילום והעתקתי ואח"כ צבעתי והוספתי רקע. יצא מקסים (הכנתי לו לפני שנה ועדיין הוא והחברים שלו לא מפסיקים להתלהב) אני יעלה תמונה לפורום בהזדמנות הקרובה.

ים כחול

New member
רעיונות ../images/Emo13.gif

מבירור קצר מה הבן של בת דודתי אוהב ארגנתי לו קופסת עץ עם הדמויות שאוהב + קלפים + ממתקים וחוברת צביעה עם הדמויות. והוא היה בענניםםםםםםםם
תבררי איזו דמות אהובה עליו ותציפי אותו בכל מיני דברים קטנים באותה דמות . יש מיזוודות קטנות חמודות מעץ עם ידית את יכולה לצבוע את הקופסא ולהדביק את הדמות האהובה עליו בתוך המיזוודה שימי לו הפתעות
סומכת עלייך שיצא מושלם כמו החמסות המדהימות שלך שהכנת לילדים לתרומה
מתגעגעת

למעלה