אני צריכה עזרה!

• פותח הנושא adifi
  • פורסם בתאריך

adifi

New member
אני צריכה עזרה!../images/Emo92.gif

שלום לכולם!!! יש לי עוד יומיים מבחן בהיסטוריה. אני יודעת את החומר בכללי אבל אני לא יודעת איך לרשום את זה במבחן וכמו שאומרים למרוח את זה. בבקשה תביאו לי טיפים ועצות תודה רבה עדי!

FOR THE LD

New member
טיפים לבחינת הבגרות בהיסטוריה

אני מצרפת שרשור המכיל מספר טיפים איך להתכונן לבחינה ואיך להתמודד עם שאלות בבחינה. קראי אותו מתחילתו ועד סופו (כל התגובות). אולי תקבלה מענה לקשיים שבהם נתקלת בבחינה שכבר עשית. אם זה לא יספיק, חזרי עלינו וננסה לעזור לך בהתאם לקשייך. בהצלחה!

FOR THE LD

New member
טיפים לבחינת הבגרות בהיסטוריה

אני מצרפת שרשור המכיל מספר טיפים איך להתכונן לבחינה ואיך להתמודד עם שאלות בבחינה. קראי אותו מתחילתו ועד סופו (כל התגובות). אולי תקבלה מענה לקשיים שבהם נתקלת בבחינה שכבר עשית. אם זה לא יספיק, חזרי עלינו וננסה לעזור לך בהתאם לקשייך. בהצלחה!

adifi

New member
לא בדיוק עזר...../images/Emo4.gif

שלום לך! דבר ראשון תודה רבה על הטיפים אבל זה לא בדיוק עזר לי. יש לי בעיה שאני יודעת את החומר אבל אני לא יודעת לפרט ו"למרוח אותו"- כמו שאומרים וזה די מעצבן כי אני יודעת את התשובות אבל קשה לי להתבטא בכתב. מקווה שתעזרי תודה!

FOR THE LD

New member
התשובה היא סוג של "חיבור קטן"

שתי שאלות לי אלייך: א. החיבור בנוי מפסקאות. האם את מכירה את מבנה הפסקה? ב. התוכלי לתת דוגמא לשאלה מורכבת (צאי מנקודת הנחה שאני לא בקיאה בחומר הנלמד לבגרות)?

FOR THE LD

New member
מדיניות הניו-דיל של רוזוולט

האם אפשר להמחיש לך אופן כתיבת תשובה מלאה ומפורטת, באמצעות הנושא הזה?

FOR THE LD

New member
טיפים לניסוח תשובה מפורטת

מצורף קובץ. מקווה שאצליח לצרפו...

adifi

New member
יואוו תודה רבה לך!!!!

הרעיון של החלוקה לפיסקאות והכתיבה כמו סיכום ממש עזרה לי פתרתי כך כמה שאלות ואני מתחילה להשתפר. תודה רבה לך!!! עזרת לי מאד...

למעלה