אני צריכה עזרה

נועם ר

New member
אני צריכה עזרה

הצלתי 2 קיפודים שאמא שלהם נדרסה! הם כל-כך קטנים והם נורא חלשים. אני זקוקה לעצות בכל הקשור בטפול בהם. בהזדמנות זו, אני מכריזה עליהם החיה הכי מתוקה שיש!!! נועם

תולי 1

New member
קיפודים הם יונקים. וגם אוכלים בשר../images/Emo101.gif

כשהם גדולים. אני מציעה לך לגשת אתם לווטרינר מחר בבוקר ותקבלי הדרכה. הקיפודים בחצר שלי אוכלים את האוכל של החתולים. אז אם יש לך אוכל יבש, תנסי לתת להם. והכי חשוב, גשי לאיזה וטרינר עם לב טוב.

morality

New member
כדאי גם להתייעץ

בפורומים של אתרי בעלי-חיים, כמו פט-נט ואחרים. כל הכבוד לך! החזיקו מעמד!

drn

New member
קודם כל, שמרי על חום גוף יציב.

אם הם עדיין יונקים (קיפודים הם יונקים) הבעייה גדולה יותר. האם הם שורקים? קיפודים צעירים במצוקה שורקים בד"כ. אם כן- לפחות הם בהכרה, אך הם במצוקה וכדאי להרגיע אותם במגע הדדי זה בזה. הקיפוד הוא טורף, אך קיפודים צעירים ניזונים מפירות- נסי ענבים מעוכים. אם את זקוקה לעזרה פיזית, שילחי לי הודעה או- עדיף- אימייל.

drn

New member
גם גבינת קוטג´ זה סבבה, וביצה קשה

לא עשויה לגמרי. ודאי מדי פעם שהם נושמים. אם הם מפסיקים לנשום, חלילה, עשי כמתואר בפינת העזרה הראשונה שבלינק הזה.

נועם ר

New member
יש חדשות טובות

קודם כל- המון תודה לכולם.חוץ מזה, הייתי איתם היום באבו-כביר. הבעיה היתה שהם לא שמרו על חום גוף. עכשיו הם ישנים על כרית חשמלית ומבסוטים עד הגג. אמרו לי גם להאכיל אותם 5 ארוחות ביום בחלב. זה כל-כך משמח לראות אותם מגיבים פתאום!! הם מתכרבלים אחד בשני והם תמיד עולים על היד שלי ומתחפרים. יש להם לשון ורדרדה והם מלקלקים חלב! בקיצור- הם יודעים לשמח אותי מאד. שוב, תודה רבה לכולכם- אתם מקסימים! נועם

drn

New member
למשמע בשורות כאלה אחרוג משתיקתי

מ ע ו ל ה !

נועם ר

New member
לא הכל כל-כך טוב

הלילה מתה לי קיפודה אחת. אני כל-כך עצובה. אני מתנחמת בזה שלפחות אחד אני אציל. הוא נראה לי בסדר ובניתי לו בית. הוא צריך חום אז הוא מתכרבל הרבה בכף-היד שלי. הוא ישן על כרית חשמלית. הוא מקסים! חבל שהוא איבד אחות בגיל כזה. עצוב...

כל הכבוד!

דבר אחד- הם בטח יונקים אם הם כל כך קטנים. אולי תנסי להתקשר למיכל 048222873/051411084 ? בהצלחה נטע התרנגולת

נועם ר

New member
סליחה

שלא עניתי הרבה זמן. לא השארתי אותם כי לא הצעו לי בגן. אחד אומנם מת וזה עצוב אבל השני חי, שמח וטוב לו ואנחנו אוהבים אחד את השני. אני לא רוצה להפרד ממנו! כשהוא יפסיק לנוק אני אחשוב שוב מה הכי טוב לו...

למעלה