אני צריכה עזרה.

אני צריכה עזרה.

אני לא מוצאת את עצמי, שבורה מבפנים, נסחבת מבחוץ. לא מרגישה באופן כללי שיש בי תועלת , או שיש לי סיכוי כלשהו. נתחיל מההתחלה. שמי רחל, בת 29 כמעט, אני בחורה מוכשרת ויצירתית, אומרים עלי שאני נאה, חברותית מאוד ודי נבונה. עברתי במשך חיי מסכת התעללות מינית וניצול מיני. התגרשתי לפני מספר שנים, גרושי בחר להיפרד, בניגוד לרוצני, לא יכולתי להחזיק אותו.. כשאוהבים מוכרחים לתת ללכת ם הצד השני בוחר.. לא?... איבדתי את העובר שנשאתי ברחמי, אותו העובר שדקות לאחר תום המשגל, הרגשתי מבפנים, אותו אור שחשתי שקורן מרחמי- אבד לי. מאז , אני שבורה. אני יוצאת עם גברים מעטים, מגלה שהם לא רוצים ממני כלום מלבד את גופי, אף אחד מהם לא רוצה לאהוב אותי, לא מוצא תועלת במה שיש לי לומר, עברתי לגור עם ההורים ואחיי מתייחסים אלי כאל משרתת, לא מצליחה לסיים את לימודי התואר שלי למרות הצטיינותי בהם, עברתי אונס לפני כשנה במהלך אחד הדייטים שלי, ומאז ..אני מרגישה כאילו השנמה שלי והגוף , קורסים יחד, חליתי מאוד באותה השנה, שנה שלמה בקושי יצאתי מהבית, בקושי יכולתי להזיז את הגפיים.. הייתי אצל הומאופט, הוא אמר שההילה שלי כבויה, אך יפה. לא הבנתי מה הוא רוצ ה ממני, אבל הוא אמר שיש לי אינטואיציות טובות וגבוהות. אני מניחה שהוא צודק, כי אני מרגישה שאני יכולה לדעת דברים, בעיקר תנודות של דברים שקורים או הזדהות עם רגשות ותחושות של אחרים. לא יודעת להסביר את זה , קצת מוזר. אני יודעת שיש מישהו שמלווה אותי, מישהו שנמצא איתי. לא יודעת מי זה, אבל אני צריכה עזרה, ורוצה שיעזור לי יותר. אני מרגישה שאני זמן קצר לפני הנפילה, ורוצה לעמוד על שתי רגליי ולהתחזק, אני לא רוצהליפול אלא למצוא את חיי ולהקים אותם. אם מישהו כאן יוכל לייעץ לי, או לתת לי כיוון או עזרה, אשמח להסתייע. רחל

תראי..

עברת הרבה דברים קשים בחיים,אבל למרות זאת אין צורך לגשת לנוכלים כגון הומאופתים ו"מתקשרים"..זה הכול שטויות. גם אין צורך לשוב שיש איזו פיה או מלאך ששומר עלייך,זו חשיבה ילדותית..מה שאני ממליץ לך לעשות זה לגשת לפסיכולוגית,גם כדי לטפל בעניין הקשה של האונס וההטרדה המינית,וגם כדי לעמוד שוב על הרגליים מבחינה רגשית.. את צעירה,כל החיים עוד לפנייך..אין סיבה להתייאש. מקווה שעזרתי,יוגב.

nillyy

New member
רחל יקרה,

השארת אותי פעורת פה, כל הכבוד לך על ששיתפת אותנו בסיפורך. אכן בחורה נאה צעירה ותוססת את, מאוד מוכשרת ויצירתית אני חושבת שאת "סוחבת" איתך משהו מגלגול קודם והייתי מציעה לך שחזור גלגולים, כשקראתי את שכתבת זה מה שקיבלתי שאת צריכה לעשות. באם תרצי לעשות זאת אני מכירה מתקשרת נפלאה שעושה זאת ואני יודעת בבטחה בהצלחה. אכן יש מי שמלווה אותך את לא טועה בתחושתך פני אליו והוא ישיב לך וידריך אותך. רחל, אני מאחלת לך אושר שלווה והצלחה אני מאמינה שיש לך הרבה אושר וגם אהבה ואת רק צריכה קצת עזרה והכוונה. נלי

אל תפנו אותה לדברים שטותיים

כגון "מתקשרים" וכ'ו. מה שהיא צריכה זה משהו אמיתי ויעיל,כמו טיפול פסיכולוגי,ולא שנוכלים סתם יקחו ממנה כסף בשביל כלום.

בוא נשמה טהורה ../images/Emo24.gif

הכינוי שבחת לעצמך כל כך קולע ומתאים לך
בוא נדליק לך את ה
רק אהבה

gilat2007

New member
אתה מגעיל ופתטי

מי בא וקבע שלחשוב שיש מלאכים ששומרים זאת מחשבה ילדותית? מה תאמר אם ראיתי מלאך? מה תאמר אם אני מלאך? ובכלל מי אתה בכלל שתבוא ותזלזל באמונתם של אנשים אחרים ועוד בפורום שלהם? פשוט מגעיל... לכל אחד יש את האמונה שלו וכל אחד באמונתו יחייה וזה פשוט מגעיל שאתה בא ויורד על האמונה הזאת וקורא לה בולשיט. מאיפה אתה יכול לדעת? מאיפה כל אחד על הפלנטה הזאת יכול לדעת?

מתוקה

תודה ששיתפת אותנו בכל הכאב שיש בחייך כעת. כמו שאמרו לך כאן גם אני חושבת שיש דפוסים מהעבר וגם מגילגולים קודמים שחוזרים בחייך - ומביאים את הקושי מול גברים ואת החוויות המיניות הרעות שחווית. אני באמת חושבת שעלייך לפנות לייעוץ וטיפול דרך שתבחרי. אני מאמינה בטיפול שעובד גם עם הצד הרוחני - בעיקר כי אכן יש בך יכולות רוחניות גבוהות. אבל תוכלי גם לבחור בטיפול אחר שעובד רק עם המודע כמו טיפול פסיכולוגי וכ"ו. חשוב שתעשי זאת בהקדם למען עצמך. שולחת לך הרבה אהבה וחיזוק.

wallanana5

New member
ואני רחל שולחת לך חיבוק גדול ../images/Emo24.gif

יהי רצון ותתחזקי,

../images/Emo45.gif מצטרפת לחיזוקים של הילה

נשמע כמו שיעור קשה מה שאת עוברת... שולחת לך
והמון אהבה

תודה רבה לכולכן.

אני בתקופת מחשבה. מודה שמעולם לא חשבתי על אופציה של "תקשורת עם מלאכים" ככלי לפתרון כל הבעיות שלי, ואני מודה- יש לי מהן המון. אני עדיין שוקלת מה עלי לעשות, ובמי להיעזר ואיך, וכמה ולמה... הסימפטיה שקיבלתי כאן מאוד מחממת את ליבי. תודה רבה לכולכן. רחל.

למעלה