אני צריכה עזרה..

Brownie

New member
אני צריכה עזרה..

לא מצאתי באף מקום אז אולי הפורום הזה יכול לעזור..אני צרכה כל מידע באנגלית או עיברית על המיתולוגיה האירית בנוסף לכך למישהו יש מושג בקשר למוזיקה אירית .. תודה מראש בראוני

את יכולה לחפש במאמרים או בקישורים

של מאגיה כי בקישורים פה אין כלום. היה לא מזמן שרשור די גדול על מיתולוגיות בכלל. לא יודעת אם עשו מזה מאמר.

morning star

New member
אין בעיה

יש במאמרי הפורום מאמרים של ארי-אל על מיתולוגיה אירית וישנו קישור לאתרו (תחת "קישורים") העוסק בקלטים בכלל ובדרואידים בפרט. כמו כן ישנו ספר מצוייו בעברית "המיתולוגיה האירית" שניתן למוצאו בכל חנות ספרים, גם באינטרנט מאת לבנה ויהודה ליטני. הספר הוא מסדרת "מיתוסים" ובא גם יצאו ספרים על המיתולוגיה היפנית, הסינית, היוונית, המרכז-דרום אמריקאית ואולי כבר יצאו עוד. שלך הנווד

ווילו

New member
מוזיקה אירית

בכל יום שני ב-21:30 בפאב (מולי בלום´ס, מנדלי פינת הירקון בת"א) יש נגני מוזיקה אירית שעושים שמח. -הולך טוב עם קילקני ופאי רועים, -הלחם האירי עשוי עם סודה לשתיה במקום שמרים(לוותר!) התפריט האירי נהדר. דיסק מומלץ: יש מבחר אדיר ובכל זאת- THE CHIEFTAINS - TEARS OF STONE תהני...

hsotrt

New member
ההההבבבבבבמממממממ...

פאב אירי??????. אאאאאאררררר! מתי ימלאו לי 18??? אני רוצה שחתיכה אירית "ברוכה" תזלוף לי קצת אייל!!!!

למעלה