אני צריכה עזרה!!!!

shirz159

New member
אני צריכה עזרה!!!!

יש לי בקבוצה ילד שהוא עושה בלאגן... לקחתי אותו כמה וכמה פעמים לדבר איתו ושום דבר לא עוזר. ניסיתי לגרום לו להיות העוזר שלי , אבל הוא לא ממש התייחס לזה. אני כבר רוצה לפרושש מרוב שקשה לייייי איתו וגם המדריכה שאיתי לא עושה כלום אם אני לא עושה. מה אני יכולה לעשות איתו?

einav132

New member
לא להתייאש!!! - כמה עצות....

כמה רעינות: 1. אפשר לדבר עם ההורים שלו. 2. חניך מצטיין - תנסי על פי פידבק חיובי לגרום לך להיות ילד טוב. אני זוכרת שהדרכתי ילד בקיטנה בקיץ - שהוציע אותי מדעתי, ניסיתי הכל ושום דבר לא הצליח חוץ מזה.. תסבירי להם את הכללים שתקבעי לחניך מצטיין, ושמי שיצטיין יקבל פרס .... ואז תאמרי נגיד אפילו ליד כולם.. XXXX אני יודעת שאתה השבוע הולך לקבל חניך מצטיין, נכון?! בכל אופן תנסי - לי זה עבד בצורה מושלמת! 3. תשבי איתו בסוף הפעולה ותחתימי אותו על הסכם ביניכם, שהוא מבטיח בפעולה הבאה להתנהג יפה. 4. לגבי העוזר, תנסי לגרום לזה להישמע יותר "מגניב" - תתני את זה גם לילדים אחרים. תתני לו ממש להיות אחראי על משהו שאת היית אמורה לעשות, משהו קטן. - תשבחי את העוזר ליד כולם. הערה: לגבי המדריכה שאיתך, תשבו ותשוחחו על זה, אחרת המצב יחמיר. אולי אפילו תכינו ביניכם חלוקת הדרכה ברורה מי עושה מה וכל אחת תתכונן לזה - ואז לא יהיה מצב של מי עושה יותר. וזה אפילו יכול לעזור לכן אם הילד הבעייתי - כי זאת שלא תדריך תשב עם הקבוצה, תשתתף בפעולה כמו חניכה והיא תדאג לשמור על שקט וסדר. זהו, שיהיה לך בהצלחה ואני מקווה שזה יעזור.. והכי חשוב זה לא להתייאש!!! עינב

../images/Emo45.gifובנוסף...

תבקשי לעשות שיחה עם הרכז/ת שממונים עליכם ויחד עם המדריכה השניה תנסו לפתור את הבעיה. לפעמים שיחה לבד בינכן זה לא תמיד עוזר. אם את רואה שהשיחה האישית בינכן לא מובילה לשום מקום תשתפי עוד גורמים שיכולים לעזור לך. לגבי החניך, אני מאמינה בביקורי בית. ללכת לשבת איתו ועם ההורים שלו ולדבר. להסביר לו שלבד הוא ילד מקסים ושהוא יכול להגיע ליותר ולנסות יחד איתו לשתף את ההורים ולנסות להגיע יחדיו להסכמה הדדית. לפעמים ביקור בית עושה משהו לחניך.
בהצלחה

למעלה