אני צריכה עזרה.....

אני צריכה עזרה.....

אני צריכה עזרה בלהתחיל את המכתב שאנחנו רוצות להפיץ לבתי אופנה וכדומה. ניסתי מס' פעמים ופשוט לא מצליחה להתחיל את המכתב.... יש רעיונות?....

paloma blanca

New member
אבל אבל ... זה לא נכון....

אז נכון קסטרו עושה בגדים לאנורקטיות או כמוש אני קוראת לזה "שילב" אבל.... יש הרבה בתי אופנה שיש לנו מבחר של בגדים נהדרים למלאות ושמנות! יש את קרייזי ליין, WOMEN,אריסטו,גולברי,עונות,מתאים לי, H&O ועוד כאלו שלא נחשבים למותגים. צר לי להיות מחרבת מסיבות
אבל הטענה לא צודקת.

מגי 336

New member
כן...

אבל הגזרות של הבגדים שם מיועדות ל"נשים שמנות"... קשה מאד למצוא חולצה "רגילה" במקום הטוניקות או הגזרות הרחבות של המכנסיים.. ומה תעשה אישה מלאה עם "ראש אופנתי" צעיר יותר?

Fairy24

New member
כן... וגם למה להפוך נערות לאנורקסיות?

גם לנערות עם גוף שהוא לא קולב בגדים, בעייתי למצוא משהו מחמיא או במידה.

מבחר השמות שמנית

הוא בערך , כל מה שיש לתחום ההלבשה להציע לנשים שהם קצת יותר מלאות. לעומת זאת, מידות - S- M - את יכולה למצוא בכל מקום בכל חנות. , אמנם בהחלט חלה "התעוררות" בנידון, וחלק מהמעצבים אפילו , התחילו לראות את הפוטנצאייל הטמון ביצירת בגדים גם לנשים מלאות, אבל מכאן ועד לשגרה, שבה אפשר להכנס בנונשלאנטיות לכל חנות הלבשה שאנו בוחרות, ולצאת משם עם הפריט המבוקש. עדיין רחוקה הדרך, ואני בכלל לא אנסה להזכיר את אותם מעצבים שבשבילם, בגדים לנשים שמנות זה חולצות בגזרת "אוהלים" ומכנסיים עם גומי.

Fairy24

New member
מציעה לך

לכתוב את מה שכתבתי בתגובה שלי שם, אבל, לעדן המוןןןן, ככה שהמילים יראו עדיין קצת קשות, אבל לפחות שיהיו במקום. ולהדגיש את האינטרס שלהם, אז מה אם יש פחות בד וחומרים, הרבה יותר נשים קונות ויש יותר סיכוי שזה יתפרסם הרבה. זה שבמדינות מערביות מתקדמות כבר מייצרים בגדים שמחמיאים לגוף האישה ורק בארץ עוד לא התקדמנו... יש הזדמנות והצעות לקדם ומהר, כי כבר יהיו הרבה קונות ואולי גם ישראל תרד מהמקום השני בעולם בהפרעות אכילה... בקיצור, מה שרשמתי שם, רק עם תוספות מסוגים שונים ועידון.

אממממ..

אולי ככה?!?! א..ג..נ...... אנו קבוצה , של נשים שהחליטה לקום ולעשות מעשה. האופנה במצבה היום סוגדת לנשים על גבול האנרוקסיות עם מידות כמעט בלתי אפשריות. ולנו הנשים הבשלות, נשים מלאות, נשים שמנות, לא נותר לבהות בחלונות הראווה ולתהות. מה חשב לו אותו מעצב /ת ומי קבע , שרק נשים דקיקות הולכות לפי צו האופנה.. גם אנחנו רוצות. גם לנו מגיע , היכולת הזאת ,לבחור לנו את הלבוש המתאים לנו מתוך מגוון רחב של חנויות , להכנס לכל חנות הלבשה.. בוטיק יוקרתי או חנות רשת, ולדעת שנוסף למידות הזעירות המוצגים בחלונות הראווה. יש גם לנו את האפשרות לבחור את החנות ולמצוא את הבגד שחשקה בו נפשינו, במידה שלנו. תהא אשר תהא.. בברכה .. נשים שרוצות ומקוות לשיתוף פעולה פורה,. מובטח לנו ששני הצדדים יצאו נשכרים, אתם, מן הסתם תמכרו יותר.. ואנחנו נהיה מרוצות יותר.. שב"ש שמחה ואהבה...

תודה../images/Emo9.gif

המכתב , הוא מכתב בסיסי.לחלוטין, וכל אחד יכול לשנות להסיף ולגרוע .כראות עייניו, עד שמגיעים תצוצה הסופית שתבטא בדיוק את רצונינו לשינוי בתחום האופנה.

רעיונות ../images/Emo30.gif

לכבוד............ שלום שמי "קיסמי אהבה" אני מיצגת מספר גדול של קבוצות נשים שהיו מאוד מעונינות להתלבש ולתהדר מבגוד מבית האופנה שלכם לפרט מספר קבוצות כגון :פרוום מעגל נשים באינטרנט שומרי משקל כמה שיותר יותר טוב................ ידוע לי שיש אלפי נשים במדינה שהיו שמחות להתלבש במותג שלכם ולא יכולת מקוה שתישקלו בחיוב את הנושא

פנינה101

New member
ובכן:

שלום לכם האופנאים!!! אני בת הגיל הטוב, בעלת הניסיון, עדיין נחמדה עדיין במיטבי, עדיין רוצה להמשיך להיראות במיטבי. אבל... מה לעשות, והמידות שלי הן מעל מידה 40? אבקש את עזרתכם בהפצת בגדים קצת יותר גדולים מאשר לנערות בנות העשרה. ואם כבר, אז שלא יהיו צמודים צמודים, כי אני למשל, לא אוהבת להבליט דברים שכדאי להסתיר. אז אשמח לשיתוף פעולה מצידכם ובפעם הבאה שאלך לקנות לי בגדים אמצא בגדים מתאימים, יפים, נשיים, ומושכים את העין בצבעיהם, בסגנונם, ויחד עם זה שומרים עלי ועל צניעותי. לא, אינני מדברת על בגדים דתיים. אבל הצניעות הטבעית, של אשה בשלה, שלא אוהבת לחשוף פיסות עור שלא לצורך
עד כאן טליוש...האם זה עוזר?

מגי 336

New member
פנינוש ../images/Emo13.gif

דווקא בגדים מהסוג הזה אפשר למצוא בחנויות כמו - קרייזי ליין, מתאים לי, ג'אמפ ועוד... מדובר על בגדים המעוצבים ל"צעירות" ו"רזות" -והבקשה שלנו היא שיהיו גם במידות מעל 40-42 ...

פנינה101

New member
מגוש, אבל כתבתי שאני מעל מידה 40

אולי לא היה ברור מספיק מה שכתבתי? זה החלק הראשון של הפניה שלי. ובכן:ו פנינה101 ו 13:15 | 23/02/08 שלום לכם האופנאים!!! אני בת הגיל הטוב, בעלת הניסיון, עדיין נחמדה עדיין במיטבי, עדיין רוצה להמשיך להיראות במיטבי. אבל... מה לעשות, והמידות שלי הן מעל מידה 40?

מגי 336

New member
התכוונתי לזה:

"ואם כבר, אז שלא יהיו צמודים צמודים, כי אני למשל, לא אוהבת להבליט דברים שכדאי להסתיר. אז אשמח לשיתוף פעולה מצידכם ובפעם הבאה שאלך לקנות לי בגדים אמצא בגדים מתאימים, יפים, נשיים, ומושכים את העין בצבעיהם, בסגנונם, ויחד עם זה שומרים עלי ועל צניעותי. לא, אינני מדברת על בגדים דתיים. אבל הצניעות הטבעית, של אשה בשלה, שלא אוהבת לחשוף פיסות עור שלא לצורך"
בגדים שאינם צמודים ולא חושפים שום דבר אפשר בכיף למצוא בחנויות שהזכרתי למעלה

למעלה