אני צריכה עזרה..

newslang

New member
אני צריכה עזרה..

אני בת 18 ועומדת בנקודה לא כל כך ברורה כרגע בנוגע לגיוס שלי למרות שהוא אמור להיות בקרוב גם כשאתגייס אגור בבית כי י שלי סעיפים נפשיים שלא מאפשרים בסיס סגור. אני בלי עבודה כבר כמה חודשים ומן הסתם גם בלי כסף בכלל. אני גרה אצל ההורים ובחודשים האחרונים המצב עם אמא שלי ואחותי שתמיד היה נוראי הפך לבלתי נסבל וההתעללות שאני סובלת מצידם כבר שנים רק מחמירה. אני לא מוצאת עבודה כרגע אז לא יכולה לעזוב את הבית וגם אם אמצא זה ייקח כמה חודשים עד שיהיה לי כסף לשכר דירה,מה אעשה עד אז?ואני מרגישה שכל רגע פה רק דוחף אותי יותר ויותר לעבר לפגוע בעצמי.. כבר הייתי מטופלת בעבר בתרופות מטפלים ואשפוזים.יש לציין שאני לא יכולה לחזור לטיפול מחוסר בכסף. הבעיה העיקרית שלי כמו שאמרתי כרגע היא שאין לי איפה להיות יותר.לפני כמה ימים זה הדרדר כל כך עד שחזרתי לפגוע בעצמי משהו שלא עשיתי כבר שלוש שנים כמעט. אני מחפשת מקום שבו אוכל לגור או משהו או לקבל טיפול לתקופה כלשהי עד שאעמוד על הרגליים(בלי לחזור לאישפוז,ברירת המחדל..)וכל המעונות והדברים שחפשתי באינטרנט הם עד גיל 18 כך שאני לא יודעת מה לעשות.אני חייבת לצאת מהבית או שזה ייגמר ברע.

אולי כדאי שתחכי עד הגיוס?

מתי את אמורה להתגייס? את יכולה לפנות לקב"ן ולבקש להיות חיילת בודדת וככה תקבלי דירה. תצייני כמובן את סיבותייך המוצדקות וסביר להניח שיאשרו לך. בינתיים תנסי להתמודד כמה שאת יכולה עד הגיוס, אל תתייאשי. זה לא קל למצוא עבודה לאף אחד! תמשיכי לחפש אפילו איזשהי עבודה זמנית שלפחות תשכיח ממך את הצרות למשך כמה שעות ביום.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
גם פה...

הגבנו לך הפורום השכן..

פימבייה

New member
יש את בית החייל

גם לי יש בעיה דומה בבית שלוקחת לי את כל הכוחות. אני יודעת שזה קשה אבל את חייבת להיות חזקה ולזכור שזה זמני כי תמצאי בסוף עבודה והכל יסתדר, מקסימום תשתמשי במענק שחרור שלך. מה שאת יכולה לעשות בינתיים זה לנסות לבלות פחות בבית, לכי לחברות ותמשיכי לחפש עבודה באופן פעיל ולא להתיאש אם את לא מוצאת. כשתתגייסי תספרי למשקית ת``ש שלך את כל הקשיים ותראי אם יש לך אפשרות להחשב חיילת בודדה או לקבל מענקים כלשהם במקרה שלא תמיד יש לך את בית החייל שזה מחסה לחיילים בודדים או במצבים אחרים, תבדקי אם זה מתאים לך, בכל מקרה תהיה חזקה והכי חשוב אופטימית, הכל זמני ועוד תמצאי את האושר שלך! תמצאי גם זמן לדברים שאת אוהבת, אז שיהיה לך המון הצלחה בהכל ותמשיכי לעדכן אותנו!

למעלה