אני צריכה עזרה!!!!

lihi2k

New member
אני צריכה עזרה!!!!

יש לי להכין להיום בערב פעולה.. אני בחרתי לעשות פעולה על מורל....עכשיו אני צריכה משחקים שקשורים למורל (תחרויות) ואין לי מושד איזה משחקים. בבקשה תביאו לי רעיונות למשחקים.. תודה, ליהי שבט איתן, ראשל"צ.

hug11

New member
אני אשמח להביא לך משחקים...

1. כיסאות מוזיקלים 2. יש לנו תיש. 3. קוואקווא דא לאומה. (טוסיקים) 4. אני מנגן 5. אצא לי השוקה6. מקהלת קולות/שמות 7. יד ימין בפנים. 8. אגודלים קדימה שלוף 9. מי גנב ת´עוגיות? 10. האבנים 11. כפתור הווליום. 12. שיר את האיבר. 13. מחיאת כף. 14. אי גזומבה 15. רוצים אותך בטלפון. 16. הייתה לנו כבשה. 17.עוגה עוגה 18.רבי אמציה 19. לדודה טובה 20ץ "איי סאד אה בום צ´יקה בום" 22. אני עומדת במעגל. 23. פאקו פאקו פאקו 24. "שואו מי ז´ה ספיריט" 25. סנוב סונג מקווה שאלה יעזרו לך... אבל תזכרי (למרות שאניט לא מהתנועה שלך אלא מהנוער העובד והלומד בכלל) שלא מכינים פעולה שתי דקות לפני... ואם אין אז עושים פעולה אקסרא (ליתר ביטחון) או משהו. אלעד בן זקן מקן רחובות - הנוער העובד והלומד. ! עוד סיבה טובה להיות חלק מקן רחובות והנוער העובד והלומד!!!

lihi2k

New member
תודה אבל...

אני מעבירה את המשחקים האלו לשכבה שלי (ט´) והמשחקים שכתבת לא ממש מתאימים...גם חרשו על המשחקים האלה... אני צריכה להעביר משחקי תחרות (למשל תחרות מים שחייב לעשות מורל ואז זוכים בנקודות..), אם יש לך כאלה משחקים אז אני אודה לך מאוד. אני יודעת שלא מכינים פעולה בשתי דקות אבל המדריך שלי התקשר אליי בבוקר ואמר לי שאני צריכה להעביר פעולה היום (זה הולך בתורות..והוא לא הצליח לתפוס אותי בטלפון אז הוא הודיע לי רק היום), ככה שאם הפעולה לא תילך כלכך טוב אז לא יכעסו עליי וגם יש לי גיבוי מהמדריך. תודה בכל מקרה על העזרה שלך..

עטנ

New member
יש משחק אחד שאולי יתאים...

הוא מתאים גם למספר גדול של אנשים.. הוא הולך ככה(אני מקווה שתבני, כי אני לא טובה בלהסביר אותו): כל אחד מסתובב בין חברי הקבוצה ומשחקים אחד נגד השני אבן נייר ומספרים..נניח ילד א´ ניצח את ילד ב´, אז ילד ב´ עושה מורל לילד א´(כאילו מורל על הילד, לא סתם מורל). אז א´ ממשיך להסתובב בין חברי הקבוצה(בזמן שילד ב´ עושה לו מורל) וצריך למצוא עוד מישהו לשחק נגדו, אז הוא משחק נגד ילד ג´ ואם ילד ג´ ניצח אז עכשיו גם ילד א´ וגם ילד ב´ (אותו ילד שעשה עד עכשיו מורל לילד א´) עושים מורל לילד ג´ וכן הלאה.. ובסוף כולם עושים מורל לילד אחד וזה יוצא ממש מגניב... מקווה שהצלחת להבין

agish

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gifתודה

יופי של משחק

MajorGad

New member
קח צעד קדימה והגד את שמך

משחק גדול עומדים במעגל (רצוי מספר גדול של אנשים) ושרים קח צעד קדימה והגד את שמך מישהו צריך לקחת צעד קדימה ולומר אני מישהו ואני משהו, (לדוגמא קוראים לי גד ואני משבט מצדה) ואז הוא חוזר למעגל ושרים דה דה דה, גד משבט מצדה שרים שוב קח צעד קדימה והגד את שמך ואז עוברים לזה שאחריו...

יאק, חרשו על השיר הזה כל הקו"ח

השיר הזה יצא לי כבר מכל החורים וגם השיר... שמות בחרוזים שמות בחרוזים בואו נשחק שמות בחרוזים דניאללללל דניאלללל דניאל דומה למחבל (זה הדבר היחיד שמצאתי) בקיצור מעצבן!

למעלה