אני צריכה עזרה

פולדרה

New member
אני צריכה עזרה

אני מכינה פעולת ג´יפה לילדים בכיתה ו´... אתם בבקשה יכולים להעלות משחקים מקוריים ביותר לפעולה? תודה...

אמממממ

לערבב כמה מעדנים וכל מיני לבנה וחומוס ומי ששותה את זה מקבל פרס..... מעין תחרותתתת אמממממממ מה עוד? להאכיל אחד את השני בדני- בעיניים עצומותת..... אמממ זהו חח תודה מראש

Alexis14

New member
לנו עשו פעם משהו כזה...

לא זוכרת מה הנושא של הפעולה היה בסוף אבל אני זוכרת שהמדריכה הביאה דברים ´דוחים´ (היא ניסתה, אבל זה לא היה כזה דוחה...)- סחוג, רוטב חמוץ-מתוך של מקדונלדס, תפו"א לא מבושל, ועוד כל מיני, ומי שמעיז- אוכל ומקבל מדליה או משהו... ואפשר גם אקוואקווא שלאחד יש דבש, אחד חומוס, אחד ריבה, ואז נגיד החומוס והריבה מתערבבים, הריבה והדבש מתערבבים ואז זה שהיה לו ריבה יוצר- אז חומוס וריבה מתערבב עם דבש וריבה.. וכך הלאה... וקרבות שונים: בלוני מים עם קולה או משהו... ביצים... גואש!

אני אתן לי ערב גי´פה!!!

מחלקים את הקבוצה לשתי קבוצות ונותנים לכל אחת 100 נק´ כל פעם שמישהו אומר סליחה, תודה, בבקשה וכו´- מורידים נק´ * לשתות תערובת מגעילה שהמדריכים יכינו *לעשות את הפרצוף הכי מגעיל- תחרות *מעיבירים בין הקבוצה מברשת שיניים וכל חניך צריך לצחצח 30 שניות *מרוץ שליחים עם ביצה בפה..(קחי מס´3 - כמה שיותר קטנה) *לשחק מסירות עם מסטיק לעוס * תחרות קילוף תפוז מעוך (או כל דבר אחר) *לשחק 21 עם שקית של ג´יפה לבחירתך * לאכול בננה מעוכה (להאכיל) * וזהו- מקווה שעזרתי

חייבת להגיב על הביצה מס´ 3 -

טוב, אני יודעת שאני דפוקה ושזה לא מעניין אבל - ביצה שלוש זה הכי קטן??? מה את שרוטה??? בואי אלינו ללול בבי"ס, ותיראי שבבמוכנה שממיינת יש אפילו ביצים מיספר 8! זה ממש ממש ממש קטן... כמו ביצה של סלו...
וזה גם בלי צהוב - רק לבן. ולא מוכרים אותן בחנויות... מוכרים אותן לקונדיטוריות או למפעלים של אבקות ביצים. טוב, מה לעשות אחרי חודש וחצי עבודה בלול (4 שעות בשבוע) אני מרגישה מבינה גדולה בביצים
! (וסתם שתדעו, עד סוף י"א אני צריכה להגיש עבודה של 4 יחידות-בגרות על משהו שקשור לתרנגולות...
) נועה.

נועה יקירתי!!!!

לפני שכתבתי את ההודעת על הערב ג´יפה, קראתי את הודעתך המרנינה על העבודה שלך בלול...:) אין לך מושג כמה שזה חידש לי...לא היה לי מושג שיש ביצים מס´ 8. ובקשר לזה שאת עושה בגרות בזה...טוב- אני מעדיפה שלא להגיב........ בכל אופו, ידעתי שיש ביצים מס´ 8, אבל אמרת בעצמך שאין ביצים מס´ 8 בחנויות, אז הלכתי לכיוון של המביצה הכי קטנה שישבחנויות... נ.ב- כן נועה..את שרוטה!!!! ~שירי חושבת לעצמה כמה נחמד זה לשבת בלול יום שלם~ פק פק פק פק פקקקק!!!! ~וופס~

../images/Emo13.gif!

אני שמחה שקראת ונהנת
את הדברים המגעילים באמת (ויש הרבה כאלו) העדפתי לא ליכתוב
וזה לא כ"כ נורא לעשות בגרות בחקלאות, זה נחשב לאחת הבגרויות הכי קלות שיש! ואנחנו חייבים גם לעשות 5 יח"ל ביולוגיה... ובחנויות יש ביצים עד מיספר 5. וזה לא כ"כ נורא לשבת יום שלם (אגב זה רק 4 שעות, מ8:30 עד 12:00+-) בלול... אם לא היה מסריח שם בטירוף, זה היה יכול להיות אפילו נחמד...
ועוד אפשר להחליף ענף, עד חנוכה, אז מה את אומרת, מה הכי כדאי - לול, רפת או דיר? נועה.

לול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא ידעתי שיש ביצים מס´ 5 בחנויות....:)))) אצלנו יש רק עד 3- וגם הן קטנות. נועה- תשארי בלול! לא משנה כמה שזה מסריח- זה לא משתווה בכלל לרפת או לדיר... עצה אישית- ברפת לא כל כך כיף לדרוך... הייתי מדרגת את זה ככה.. מקום ראשון- הלו!!!!! לול!!!! אני חולה ברגע זה על תרנגולות מקום שני- דיר- חזירים חמודים אבל קצת מלוכלך... מקום שלישי- רפת...גוד! בקיצר...גם אני רוצה לעשות בגרות בביולוגיה 5 יח"ל אבל המורה שלי השנה קצת קרצייתית! יש לה עיניים בגרביים! ברצינות!!! ולנושא אחר! היה לי יום גיבוש עם השכבה (רק איזה שליש הגיעו נראה לי) בחורשה שמתחת לבית הספר שלנו, והיה נחמד! התלכלכתי הרבה אבל בסוף קיבלנו רק מקום 2 וגם זה בגלל שניצחנו בתחרות משיכת חבל. הכי טוב זה שפיספסתי היום גם שעת אפס מתמטיקה ושעה שביעית ספורט..:)))) נ.ב- יש לי פעולה ביום שני של קומזיץ (העברנו את זה ליום שני במקום יום שלישי כי יש משהו חשוב ביום שלישי..) והמצאנו מלא רעיונות...אז WISH ME GOOD LUCK!!!!
(אין תרנגולת)

אממממ אפשררר

לעשות כזאת מטרה ... ובמקום חיצים ביצים קווקווא עם דבש אמממממ פיינטבול- צבעיי גואש ומעל החאקי שקיות זבל.... מה עוד? לא יודעת

אם כבר דבש..

אז קווא קווא עם כמה דברים.למשל דבש וחומוס וכל מיני ואז יוצא כזה ג´יפה גדולה ומגעילה :))

למעלה