אני צריכה עזרה

dj ami

New member
אני צריכה עזרה

שם המשתמש אינו קשור אליי.. לפני כמה זמן אובחנה מחלת הזאבת אצל סבתא שלי. יש לנו הרבה שאלות בעניין כי זה נפל עלינו ויש חשש עכשיו גם שזה עובר בתורשה ולדודה שלי יש את הסימנים של המחלה . אמנם המחלה אצלה עדיין לא אובחנה. הייתי רוצה לדעת האם המחלה יכולה לבוא מבעל חיים שנמצא בבית? ואם כן איזה בעלי חיים תודה על העזרה

ל3

New member
שלום די גי

קודם כל ברוך\ה הבאה. נשמע קצת מוזר שגילו את זה אצל סבתא שלך כי זו מחלה שבדרך כלל תוקפת את אוכלוסיית גלאי העשרים. לופוס אינה מחלה תורשתית אך יש הטוענים שהיא באה על רקע גנטי. מה שאני בהחלט יכולה להגיד לך שהיא לא עוברת דרך בעלי חיים!!! זו אינה מחלה מדבקת ולכן היא לא יכולה לעבור מאדם\ בעל חיים אחד לאחר. אני ממליצה לך להיכנס לקישורים כאן באתר ובמקומות אחרים כדי לקבל קצת הסברים מדוייקים יותר. מקווה שעזרתי. נשמח להמשיך לראות אותך פה גם בעתיד

gaia20

New member
שירי כבר אמרה הכל....

ממליצה עם שירי על הקישורים שיעזרו לך להבין מה מקור המחלה, השפעותיה והטיפול בה. באמת מוזר שהלופוס החליט להשתלט על אישה מבוגרת, זה באמת לא נפוץ... בכל מקרה, ברוך הבא ואם תרצה נשמח לשמוע עידכונים על המשפחה.

1ט ל י

New member
יכול להיות...

שיש לה את המחלה כבר הרבה זמן, והיא פשוט החמירה בזמן האחרון ולכן גילו אותה כבר עכשיו.

עדידוש10

New member
../images/Emo20.gif לבקשתך לעזרה אני פה

ככל שאני יודעת ואני כבר במחלה מזה כ- 20 שנה, אין כל קשר בין בעלי חיים לענין של הסבתא שלך. מה שבטוח יש לנו כנסים במשך השנה ואם תהיה (או תהיי) שם תשאלי את המומחים. לבינתיים תחזק(י) את הסבתא - יש חיים גם עם המחלה הזו. אני יודעת תאמיני לי !!!!

למעלה