אני צריכה עזרה!!

אני צריכה עזרה!!

יש לי טיול בשישישבת ואני צריכה רעיונות להפעלות קצרות וכייפיות. בעיקר כדי להעביר את הזמן כשעומדים בתור במסלול למי שיכול לעזור אני אשמח!

כמה דברים

1. אני לא מדריכה אני חמישיסטית 2. אנינעושה את זה עם עוד כמה אנשים לגדוד שלי בטיול פתיחת קורס 3. ואני צריכה הפעלות כי אנחנו אמורים לגרום לשאר הגדוד לא להשתעמם ושיהיה לו כייף ויש לנו מלא גימיקים אבל כמעט ואין לנו הפעלות

לא.. לא דפקו אותי

יצאה לנו ועדה ממש טובה! ובסוף בקושי היה לנו זמן להעביר את ההפעלות שכן היו לנו כי היו עוד כ"כ הרבה הפעלות של אנשים אחרים ושל המדריכים... ודרך אגב ראיתי אותך בטיול אבל לא באתי להגיד שלום... טוב בקיצור היה טיול שווווווווה ביותר!!! וכמובן ששבט אופק שלט!!! איזה כיף היה במפקד ההנהגתי.. נכון? טוב ספר חוויות ביייי

היה חביב, לא יותר...

איזה פאשלות היו במפקד ההנהגתי?:) ותגידי, איך את יודעת איך אני נראה?"

כי יש תמונה שלך באתר שלכם...

ואיזה פאשלות היו במפקד? זה שה 1/5 נפלה... וכל הקטע של הכתובות אש? או שהיה גם משהו במסכת? העיקר שלאפרת - המדריכה שלי שבהתחלה הקריאה איזה משהו, לא היו פאשלות... ולמה חביב??? היה אחלה טיול!!! אני מאוד נהנתי למרות שהיו טיולים הרבה יותר כיפיים... אבל תתחשב בעובדה שהטיול היה ליום וחצי שהיינו צריכים להספיק ה-מ-ו-ן!!!!

הזמרים שרו כמו עורב מת...

הטיול הזה כמעט הרג אותי... יותר מידי חול בנגב, צריך לבוא לשם מתישהו ם שואב אבק לנקות את הכל :) אגב, למה לא אמרת לי שלום? אני לא אוכל אף אחד (חוץ מפעם אחת, כשהייתי ממש רעב, אבל זה לא נחשב), אפשר להגיד "הי, אני אופק שולט מפורום תפוז" לא משנה חמישיות או לא להיות (לא להיות...)

חחח לא הבנת אותי נכון..

לא אמרתי לך שלום כי לא הספקתי בדיוק דיברתי עם חברה שלי ורציתי אחרי זה ללכת אליך אבל עד שסיימתי נעלמת כבר ... חוץ מזה הנוף במדבר הרבה יותר מרגיע ושליו... משאר הארץ-למשל איפה שהאתגר יהיה....איזה מסלולים קשים אלוהים! טוב לא נורא נשרוד הכל! דרך אגב מתי היום שבט שלכם ואיפה?

yd1528

New member
אומרים חמשוש ולא חמישיסט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה