אני צריכה עזרה!!!

Wild Thing

New member
אני צריכה עזרה!!!

היי בנות! מה המצב?????? אני צריכה את עזרתכן אתן יכולות ללכת בבקשה לאתר: http://go.to/let_them_sing ולהצתרף לקמפיין????? זה על מנת לעזור לקיאן וניקי לקבל עוד סולואים!!! תודה רחלי ;-)

sweet_angel

New member
יאלה.........................

היללוש בואי נעביר עצומה למען רובי שיפסיקו לדבר על זה שהוא חבר של המכוערת ג`רי המגעילולה!!!!!!!!!! אם כבר היא מצרפת אנשים לקמפיין גם אני רוצה!!!!!!!!!!!

חולוני

New member
איזו אירוניה

חשבתי שכל אלו שיורדים פה ווסטלייף באמת שומעים מוזיקה איכותית ולא רואים MTV ואת החרא הממוסחר שיש שם. אבל מסתבר שאתם שומעים רובי ווליאמס, גם חרא ממוסחר ולא שווה התייחסות. ככה שלכם אין זכות לרדת על מעריצי ווסטלייף, כי בעצם אתם שומעים את אותו חרא ממוסחר. זה אותו דבר כמו שמעריצות של בקשיט בויס רוצות שווסטלייף ימותו בגלל שהן חושבות שבקשיט יותר טובים. אז``ש, כל להקות הבנים הן אותו חרא, וגם כל מה שיש ב MTV זה חרא. ככה שגם אלו שיורדים על ווסטלייף, ובעצם שומעים רובי וויליאמס, תתחילו גם אתם לשמוע מוזיקה איכותית, ותרחיבו את עולמכם המוזיקלי מעבר ל MTV. מומלץ. נ.ב - עכשיו הבנתי למה כל היום אתם עסוקים בלרדת על ווסטלייף במקום לבוא לפורום רוק ולדבר על מוזיקה אמיתית..

חולוני

New member
ד``א גם הרוק ב MTV זה חרא ממוסחר

מבייש לקרוא ללהקות כמו לימפ ביזקיט, בלינק 182, וקרייזי טאון רוק בכלל. פשוט מביישים את הרוק הרוק האיכותי. בקיצור, כל מה שיש ב MTV זה חרא. תתחילו לשמוע מוזיקה איכותית, ובוודאי שרובי וויליאמס זה לא מוזיקה אמיתית. אל תשכחו שגם הוא היה פעם בלהקת בנים אם לא ידעתם.

חולוני

New member
דווקא לא

דווקא לא אביב גפן והיהודים.. למעשה את לא מכירה 90 אחוז מהלהקות שאני שומע מכיוון שהן לא נמצאות ב MTV...וכשתגיעי לחמישית מהידע שלי במוזיקה תדברי. ואת עוד צוחקת על מעריצי ווסטלייף ועוד שומעת בעצמך פופ ממוסחר. זה לא יותר טוב מווסטלייף, את יודעת.. ( או שלא..)

אני שומעת רובי ויליאמס וזה

לא פופ ממוסחר אם תסלח לי אני אוהבת את יו טו רד הוט את פינק פלויד ... את יודע מה תן שיר של הלהקות הכל כך טובות שלך אני מתענינת

חולוני

New member
הנה אחד

אני אתן לך אפילו שתיים.. Tourniquet - Immunity Vector קטע אינסטרומנטלי ( אם את יודעת מה זה בכלל..) מצוין. וגם של אותה אותה להקה Vanishing Lessons וגם The Skeezix Dilemma part 1+2 מומלץ. ועוד קטע ענק של 23 דקות של להקת פרוגרסיב Dream Theater - A Change Of Seasons במילה אחת - מדהים. אזהרה - אלו קטעי מוזיקה מתקדמים, לפי כמה שבועות פורסם מחקר שאנשים ששומעים מוזיקת פופ הם אנשים טיפשים ( אני לא ממציא את זה..היה באמת מחקר כזה פורסם בכל העיתונים ובאינטרנט ! ) ולכן קטעים אלה בטח קשים בשביל האוזן המוזיקלי שלכם, ככה שאתם בטח לא תבינו כלום מהשיר ותגידו שזה משעמם וארוך מדי, אבל אם הייתה מבינים קצת במוזיקה ``וקצת`` יותק חכמים ומסוגלים לעמוד באתרים מוזיקליים הייתם אוהבים את זה, ועוד איך. אבל מה אני אומר את כל זה לאנשים ששומעים ווסטלייף ורובי ווליאמס. ועוד האנשים ששומעים רובי וויליאמס ומדונה וMTV חושבים שהם מבינים במוזיקה ואפילו יורדים על ``מעריצי ווסטלייף``. איזו אירוניה. אין לכם זכות לצחוק עליהם כי אתם שומעים גם את אותו זבל ממוסחר. תתבגרו.

libi k

New member
עגילוש......... רעיון בשבילך

שמתי לב שאת אוהבת את רובי את יכולה לפתוח פורום שלו!

נראה לך שמשעמם לי?

אני אוהבת את המוזיקה שלו אני לא כמו מעריצות ווסטליף מוכנות למות בשבילו ועל מה אפשר לדבר עלו כמה הוא חתיך? בכל זאת זה לא בשבילי

חולוני

New member
זאת בדיוק הנקודה שלי

שאת לא חשופה למוזיקה איכותית, וגם מה שהצעתי לך לשמוע, לא מעניין אותך. אבל ראי איזו אירוניה, שגם את לא שומעת איכות אבל בכל זאת יורדת על מעריצי וססטלייף כבשעצם את שומעת את אותו חרא של הפופ הממוסחר ו MTV. ככה שאין לך זכות לרדת עליהם כי רובי וויליאמס לא יותר טוב מהם. וגם לא מדונה. הגיע הזמן להתבגר.

תגיד מה אתה רוצה שקל או בלון?

אם הלהקות שלך כל כך טובות איך זה שאף אחד חוץ ממך לא מכיר אותם?

חולוני

New member
שמעת פעם על המושג אלטרנטיבה ?

שום את מראה בורות במוזיקה. הידע המוזיקלי שלך מבוסס אך ורק ( אני חוזר, אך ורק ) על המיינסטרים ( א את יודעת מה זה..), וזה ברור שבמיינסטרים יהיה פופ ממוסחר מכיוון שפופ זה מהמילה פופלארי. ואת יודעת למה זה פופלארי כי האנשים בתעשייה הזאת בונים לך אותו שיר, עם מילים קליטות, עם אותו מקצב, על מנת לעשות עלייך מניפולציות וכדי שלא תחשבי יותר מדי וישר תזמזמי את השירים שלהם. זאת בדיוק הכוונה שלהם, וברור במיינסטרים יהיה פופ במתכונת של עד 4 דקות שיר, כי יותר מזה המוח המפגק של הפופיסטים של מוסגל לקלוט והוא יתחיל להתשתעמם. במיינסטרים יש גם רוק ממוסחר, למשל כמו בלינק,לימפ ביזקיט, קרייזי טאון, אומנם יש להם גיטרות אבל הם לא רוק, הם פופ לכל דבר. הם מתפשרים על האיכות המוזיקלית על מנת לפנות לקהל גדול ולכן הם ממוסחרים ונמצאים במיינסטרים. וזה ברור שרוב הדברים שנמצאים במיינסטרים זה חרא. מה שנאר זאת האלטרנטיבה, באלטרנטיבה יש להקות, חלק מוכרות יותר, חלק פחות, אבל מה שמייחד אותם זה שהם עושות מוזיקה בלי להתפשר על האיכות. הן עושות כסף למען האומנות והיצירה בלבד בלי להתחשב בכמה הן ימכרו. אלו הם אמנים אמיתיים. לעומת זאת כל ``האמנים`` ( מרביתם לא אמנים בכלל, אלא סתם בובות כמו בפופ הממוסחר..) הןם לא עושים מוזיקה למען האומנות. הם עושים מוזיקה בשביל הכסף, כדי להיות יותר מוכרים, יותר יפים, ולמכור כמה שיותר. ולשם מה נועדו המצעדים ? כמובן כדי לראות מי ``מצליח`` למכור יותר. זאת בדיוק המטרה של הפופ. ואתם טיפשים מדי כדי ליפול במניפולציות האלו מכיוון שמוזיקה זה לא ממש התחום שלכם, והקהל היעד שהפופ ו MTV פונה אליו הוא מקסימום עד גיל 16 מתי שהמוח שלכם עוד לא מבין כלום במוזיקה. ואחרי שתבגרים ( בעיקר מנטלית.), אתם תראו, תבינו שמה ששמעתם זה חרא. ותצאו מהבועה כבר. נ.ב - לליבי ולעגיל בלשון - שובף אין לכם זכות לרדת על מעריצי ווסטלייף כי אתם שומעים את אותו חרא ממוסחר. מילא הייתם שומעים איכות, אבל אתם שומעים את אותה מוזיקה כמוהם ועוד יורדים עליהם, פשוט מעורר רחמים. גם אתם, וגם מעריצי ווסטלייף, צריכים להתבגר דחוף. ויפה דקה אחת קודם.

חולוני

New member
חחחח..פאתטית..תמשיכי לחיות בבועה.

עוד תתבגרי יום אחד ( או שלא..).

חולוני

New member
תודה..

ואני עוד זוכר שאת אמרת איך אני מעיז להכניס את קייס צ`ויס ופינק פלויד למשפט אחד, ושאין לי מושג במוזיקה. מה קרה, התתחרטת ?

למעלה