אני צריכה עזרה...

nizzan

New member
אני צריכה עזרה...

לא קשור לריטה... יש לי אודישנים לכוכב נולד יום שני ואין לי שמץ של מושג מה לשיר... יש לכם רעיונות (ובבקשה לא של ריטה..)?

ניצן

איפה האודישנים? את יכולה לספר קצת פרטים? גם חברה שלי נרשמה לזה.... ואני חושבת על שיר בשבילך אבל זה די בעיה כי לא שמעתי אותך אף פעם.... מה הסגנון שלך?

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif קודם כול ../images/Emo50.gif ../images/Emo24.gif

ולפי איך שתאירת לי את הקול שלך, מה דעתך על אחינועם ניני "החיים יפים", כמובן הגירסה העברית
ואם כבר אחינועם ניני, יש את השיר הנפלא "בואי כלה".

The Juck

New member
../images/Emo19.gif אני בעד...

כמו שאמרתי אני חושב שמתאים לך לשיר את ימי התום אל תלכי מכאן צעיר לנצח רגעים ובמיוחד במיוחד "ננוע" של אחינועם ניני!

nizzan

New member
אז קצת פרטים..

האודישנים יום שני בבוקר וזה רק לאיזור חיפה.. בדרום זה יהיה כנראה ב-13 (לפחות לפי השמועות שרצות). הסגנון שלי? אני שרה בערך הכל חוץ ממזרחית בייחוד מתאים לי הסגנון של ריטה ושל סלין דיון אבל לא מומלץ לשיר ריטה באודישנים ובעיקר לא כשכולם מנסים להרשים עם שירים שלה. חשבתי על בואי כלה אבל אמרו לי שזה לא הכי כדאי... והחיים יפים זה מדהים רק שזה לא כל כך מסתדר לי בעברית... יש לכם עוד רעיונות? ותודה לכולם...

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאני לא סובל את בואי כלה...

תחפשי שיר מוכר ולא מוכר.. אני עדין בעד ננוע של ניני! את תעשי אותו מדהים!

ניצן

אולי תשירי משהו של סלין דיון? (או שאת מעדיפה בעברית??) האמת שזה באמת קשה לי לעזור לך כי לא שמעתי אותך אף פעם אבל אמרת שסלין דיון זה הסגנון שלך ויש לה שירים מדהימים! (בעיני...) אל תשכחי שאת צריכה שיר שנשמע טוב גם בלי מוסיקה כי האודישן הראשון זה רק את והמיקרופון.... (מצטערת שאני לא יכולה כל כך לעזור לך....)
בכל אופן...

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif באודישנים הראשונים

זה בלי רמקול. עד האודישן הרביעי זה את עם עצמך, וגם מקצבים לך 30 שניות לשיר...

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif

מה דעתך על "תפתח חלון"
מקציבים לך 30 שניות, זה בדיוק הזמן של ההתחלה שבה את יכולה לנצל את הסגנון הקלאסי שלך עם שיר פופ...

nizzan

New member
דניאל ויקיר...

דניאל, קודם כל תודה רבה רבה על העזרה (מספיק שניסית..) אבל לצערי אסור לשיר באנגלית הפעם... הייתי בשמחה שרה כמה שירים שלה... יקיר, אני יודעת ששלושת השלבים הראשונים זה בלי ליווי ככה זה בדרך כלל.. ואני מעדיפה לא לשיר ריטה כי יותר מדי אנשים שרים שירים שלה וזה נהיה כבר קצת מאוס (לא הייתי רוצה לשבת במקום הבוחנים ורק לשמוע אנשים ששרים שוב ושוב שירים של זמר/ת אחד/ת..) תודה בכל מקרה....

The Juck

New member
../images/Emo19.gif נראה לי שניצן עצבנית..

ואני לא יגיד למה..חחחחחחחחחחחחח

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif וואי...ממש ../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

אמממ... אני לא יודעת מה להגיד לך, אני צריכה לשמוע את הקול שלך בשביל זה...
אבל אנשים פה נתנו לך עצות. בכל מקרה, עצה שלי-קחי שיר שאת שלמה איתו, שאת יודעת את כל המילים (שלא יהיו פאדיחות) ושאת אוהבת.

nizzan

New member
שלושה מועמדים ראשיים...

הכניסיני תחת כנפך (אני משערת שתדעו של מי
) ננוע (אחינועם ניני) כשאני איתך (ריקי גל) יאללה... סקר....

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif יא ניצןןןןןןןןן

ההצעה שלי הגיעה לגמר...*מתרגש*
אז כמובן שאני בוחר ב הכניסני תחת כנפך"(איך לא) ושוב
ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתת
יאללה, עכשיו אני לא מבקש ממכם, מצווה עליכם לעזור לניצן...

The Juck

New member
../images/Emo19.gif ננוע ננוע ננועעעעעעעעעעעעעעעעע

אם הייתם שומעים את ניצן שרה את ננוע...ולא נראה לי שעוד מישהו ישיר את ננוע... בטח טונות שרים את הניסיני...וכמו שאמרו במעריב:"הרבה שרים ריטה..."

The Juck

New member
../images/Emo19.gif ננוע ננוע ננועעעעעעעעעעעעעעעעע

אם הייתם שומעים את ניצן שרה את ננוע...ולא נראה לי שעוד מישהו ישיר את ננוע... בטח טונות שרים את הניסיני...וכמו שאמרו במעריב:"הרבה שרים ריטה..."

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אבל צחר

היא צריכה שיר שהיא בטוחה בו, אני מכיר הרבה שלומדים פיתוח קול והמורים שלהם עבדו איתם על שירים ואח"כ הם הצטערו. היא צריכה לגשת עם שיר שהיא מרגישה טוב איתו ובטוחה...

למעלה