אני צריכה עזרה..

digabu

New member
אני צריכה עזרה..

אני מצטערת ואני יודעת שזה לא המקום, אבל זה נובע גם קצת ממצוקה.. אני צריכה עבודה, אני מעוניינת לטפל בעוד ילד אצלי בבית או אפילו בבית של הילד השני אם הוא מהסביבה הקרובה - אני בלי רכב (כי אין שום מצב שאני יכולה לעזוב את הקטנצ'יק עכשיו, שום עבודה לא תהיה לי שווה כספית) יש לי ניסיון בטיפול בילדים וגם המלצות. אנחנו גרים בנתניה. שוב סליחה, אבל אם אתן מכירות או יודעות על מישהו שצריך מטפלת בבקשה תפנו אלי.. תודה - אני אבין אם ההודעה תמחק.

POOH*

New member
מתעלקת על ההודעה...

קודם כל סליחה... אני גם מחפשת ילד/ה לטפל בו/ה. אנחנו גרים באזור פרדס חנה/כרכור בקיבוץ. גיא בת 5 חודשים ואשמח לקחת ילד מגיל 3 חודשים והלאה.... גיא כנראה תישאר איתי בבית או תיכנס לחצי יום לגן. יש לי הרבה נסיון ואף המלצות אם מישהי תרצה... ואני מחפשת מספטמבר. למרות שאם מישהי צריכה מקודם - אפשר לדבר על זה... תודה.. POOH

יש לי שאלה

אני גרה באיזור אחר לגמרי ככה שזה לא רלוונטי בשבילי אבל אני בדיוק מתלבטת אם להשאיר את תינוקי עם מטפלת שיש לה תינוק משלה . אני לא יכולה להשתחרר מההרגשה שהיא תעדיף תמיד את הבן שלה ותינוקי ירגיש מוזנח . תינוקי בן ארבעה חודשים והתינוק שלה בן חצי שנה .אשמח אם תאמרי לי מה דעתכן בנושא

להב אצל מטפלת+הבת שלה שגדולה

ממנו בשלושה שבועות,(אבל הרבה יותר בהתפתחות בגלל הפגות) ההרגשה שלי שהיא דווקא מעדיפה את הבן שלי,תמיד כשאני באה,גם בזמנים לא צפויים,הוא מטופל,לפעמים הבת שלה בוכה ולהב על הידיים-"כי אמא שלו לא נמצאת,ואמא שלה תכף תתפנה אליה..." אני חושבת שאין לך מה לדאוג,לדעתי עדיף לשים את הילד אצל מישהי שהיא אמא בעצמה.

odeia

New member
ואולי זו הצגה? גם המטפלת הראשונה

של אור, "הנחמדה" הזו, עשתה לי הצגות שאת הילדה שלי היא יותר אוהבת ומטפלת בה יותר טוב...............

תראי,אני לא שם כל היום,אבל

היא ממש קרובה למקום העבודה,כשלהב היה ממש פיצפון היא הזעיקה אותי מהעבודה כשהוא היה רעב כדי להניק, היום אני קופצת להניק כשאני מתפנה,בין עשר לאחת עשרה וחצי,בכל שעה שאני מגיעה,הדלת לא נעולה ואני יכולה להכנס. אם אני שומעת בכי מבחוץ,ברוב הפעמים שזה קורה,לא להב הוא זה שבוכה... אני גם מכירה אותה כמה שנים לפני שילדתי. מקווה שמה שנראה זה מה שבאמת. מקרים כמו שלצערי נתקלת בו,נדירים...(אני רוצה להאמין)

POOH*

New member
לדעתי...

מאד תלולי במטפלת. לא נראה לי שיש חוקים בעניין. אני מאמינה [או רוצה להאמין] שאני אוכל לאזן בין גיא לילד/ה שאטפל בה/ו. ואפילו נראה לי שיהיה לי קצת יותר קל לתת לגיא לבכות רגע מאשר לילד של מישהי אחרת. כי גיא רואה את אמא שלה ומקבלת תגובה לבכי [לדעתי] בעצם זה שאני שם גם אם אני לא מחזיקה אותה על הידיים. בעוד הילד השני שאמא שלו לא שם יצטרך אולי יותר מגע כתגובה. אבל זו אני... מה גם שילד בן חצי שנה הוא כבר הרבה יותר עצמאי ומסוגל להעסיק את עצמו מילד בן 4 חודשים. אבל נראה לי שאת צריכה להרגיש מאד בטוחה עם המטפלת שאת משאירה אצלה את הילדה שלך גם אם היא לא מטפלת גם בילד שלה ואם יש לך ספקות אולי כדאי לשקול שוב... ואולי כדאי פשוט לדבר איתה על הנושא... לי למשל יש דברים אחרים שנראים בעייתיים בהקשר הזה - לדוג': מה קורה אם הילד של המטפלת חולה? מה קורה אם הילד שלך חולה? בהצלחה POOH

digabu

New member
אז ככה..

לדעתי זה בדיוק מה שכל אמא תשער שיקרה, אז אני החלטתי מראש שאני עושה את ההיפך מהסיבה, שאם יהיו טענות נגדי הן יכולות להגיע רק מצד של אמא אחת (כמובן לא אני), אז אם יש מצב ששניהם נגיד בוכים אני אעדיף דווקא ללכת לילד השני, כי עם שלי אני בסביבה ואני יודעת מה קורה. אבל את האמת לומר לך, בתור אמא, אני לא יודעת כמה אפשר לסמוך על מטפלות בכלל.. שמעתי לאחרונה דברים כאלה נוראיים על הזנחות שאני חושבת כמה מזל יש לי שאני לא מתכוונת להשאיר את גיל אצל מישהי זרה. היום למצוא מטפלת שאפשר לסמוך עליה לדעתי זה לא קל וצריך לבדוק טוב טוב עם מי משאירים את הילד. תבדקי המלצות, תנסי לראות גישות חינוכיות (אם יש בכלל) ותלכי עם ההרגשה הפנימית האינטואיציה שלך לגבי אותו אדם ספציפי.

עמית@

New member
מסכימה מאוד.

תמר היתה במשפחתון שאחד הילדים שם היה הילד של המטפלת, והיא בהחלט נהגה כפי שתיארת, ומכיווןש היא ידעה בדיוק מה קורה עם הילד שלה היא יכלה להעריך היטב את המצב, ותמיד תמיד להעניק את כל תשומת הלב לילד שנזקק לה, והיא היתה נהדרת.

למעלה