אני צריכה עזרה...

הדס100

New member
אני צריכה עזרה...

היי
עברתי לא מזמן לחדר חדש ורק עכשיו יש לי זמן להתחיל לעצב אותו... הבעיה היא שאין לי שום רעיון!!! מאיפה מתחילים??? קצת על החדר: מאוד מרווח, ויש בו גומחה אחת בעומק של מטר על מטר, שאין לי מושג מה לשים בה. חוץ מזה יש ארון קיר ומעליו עוד נישה שכזאת- בינו לבין התיקרה, שנמשכת לאורך כל הקיר. חוץ מזה החדר פונה לכיוון דרום מערב כך שהתאורה ממש טובה- לא חזקה מדיי ולא חלשה מדיי, וכל הרהיטים בצבע עץ דובדבן בהיר.. באיזה צבע מומלץ לצבוע??? צהוב בננה יתאים??? וכדאי לי לצבוע את הנישות בצבעים שונים??? תכלת? בורדו? אולי בעצם את החדר בבז' ואת הנישות בצהוב? כדאי לי לשים שטיח? וילונות? אין לי שום רעיונות.....

mokile

New member
ציורים מקסימים על בד קנווס

אני ממליצה על ציורים על בד קנווס בצבעי אקרילק בהתאמה אישית בהתאם לסגנון שלך אשמח לשלוח לך דוגמאות לציורים אתה מוזמן ליצור איתי קשר לאמייל: 052-8354009 [email protected]

הדס100

New member
תודה, אבל התכוונתי לעצה יותר כוללת

לגבי החדר... תמונות אני אתלה רק בסוף כשהכל יהיה מוכן

רינתפ

New member
היי הדס

וילונות ושטיח הם תמיד רעיון טוב (לדעתי כמובן) הם משרים רוך וחמימות. קשה לי להמליץ לך על גוונים אבל את יכולה לבחור גוון בהיר לצביעת החדר כולו וגוון כהה ושונה לצביעת הגומחה בקיר. את צבע הולונות את יכולה להתאים לצבע הגומחה (לא חייב להיות זהה אבל מאותה משפחה). בפורום זה יש מספר כתבות על בחירת צבעים תקראי אותם תראי מה מתאים לך יותר.חוץ מזה שבאתר של טמבור את יכולה לעשות הדמיות לצביעת קירות בחדרי הבית השונים - תנסי להתאים קודם שם. בגומחה בה את יכולה לשים מדפים עם כוננית, במשקוף הגומחה לשים מנורה (כמו מנורות ששמים כדאי להאיר תמונה)במידה ואת מתכוונת גם לשים שולחן כתיבה בחדר, במידת האפשר תמקמי אותו באזור הגומחה. בהצלחה

למעלה