אני צריכה עזרה!!

liavsayegh

New member
אני צריכה עזרה!!

היום בערב אני הולכת לסרט ואני מתלבטת בין "הכפר" לין "רציחות בארגז הכלים"... שניהם אימה וכולם דיברו כל כך הרבה עד הכפר אבל מצאתי כתבה בעיתון שאמרו שהוא אל מפחיד ולא ששוה ללכת.. ורציחות בארגז הכלים גם נשמע יפה.....סרט אימה צריך קצת דם ורצח ואת זה אמרו לי שאין בכפר... לאיזה סרט אני יילך?????????

elenwee

New member
רציחות בארגז הכלים שמעתי שזה גרוע..

נסי את הכפר (למרות שלפי דעתי הבמאי הוא חרא)

DoctorSatan

New member
רציחות בארגז הכלים

לפני כמה שבועות אני כתבתי על הסרט הזה ולדעתי זה סרט נחמד מאוד. אני לא יודע מה לגבי הכפר אבל רציחות בארגז הכלים ראיתי ואהבתי. יש בזה שילוב של thriller כמו צעקה (שיש רוצח במסיכה שרוצח אנשים) וגם מיסתורין ומתח. כדאי לראות
. (מה גם שזה סרט של טוב הופר- האיש שהביא לנו את המנסרים מטקסס אז תצפו לקטעי gore)

DAN1EL

New member
לא שמעתי על זה ../images/Emo12.gif

מישהו יכול לתת תקציר בלי ספויילרים?

DoctorSatan

New member
התקציר בקצרה../images/Emo8.gif../images/Emo58.gifאזהרה|ספוילר

זוג עובר לגור בבית דירות בלוס אנג'לס בו התגוררו פעם מפורסמים. הבעל עובד רוב היום ומותיר את האישה לבדה להתעניין בדיירים השכנים החדשים שלה ובבניין עצמו. היא מתחילה לגלות סימנים מוזרים על קירות הבניין וכשאיש לא יודע מה הם היא פותחת בחקירה לגילוי פשר הסימנים האלה. במקביל פועל בבניין גם רוצח סדרתי רעול פנים שהתחביב שלו זה להשתמש בכלי עבודה מארגז הכלים (שם הסרט). בין היתר נמצא אותו משתמש בפטיש, מסור, רובה מסמרים ושאר מכשירים כואבים... (במיוחד הקאטר). האם הרוצח הזה קשור לסימנים המוזרים שעל הקירות? האם הוא בכלל בן אדם?( ספוילר- הוא לא) ולמה לעזאזל רק עכשיו נזכרו להביא את הסרט לקולנוע בארץ כשהוא כבר מלפני שנה? תעלומה...

DoctorSatan

New member
סליחה על הספויילר למעלה,

הנה התקציר ללא ספויילר: זוג עובר לגור בבית דירות העובר שיפוצים ובמקביל מתחיללה סדרת רציחות מזעזעות בבניין. גיבורת הסרט מנסה לגלות את הקשר בין הרוצח המיסתורי לבין הסימנים המוזרים החקוקים על קירות הבניין

DAN1EL

New member
תודה. ../images/Emo13.gif

מתי זה יצא לקולנוע? מי משחק שם?

DoctorSatan

New member
אנג'לה בטיס וג'ולייט לנדאו

הראשונה שיחקה בקארי ו"מאי" והשנייה שיחקה את הערפדית המזוכיסטית דרוסילה ב"באפי ציידת הערפדים" שאר השחקנים לא מוכרים אבל אני חוזר: הבמאי זה טוב הופר. לא יודע מתי יצא אבל אני יודע שזה סרט משנת 2003 והוא כבר נמצא בדיוידי

liavsayegh

New member
מישהו יכול...

להגיד לי אם יש דם או רציחות בסרט הכפר.... רק אם זה לא מגלה יותר מידי

L P rulez

New member
אממממממ

לא נראה לי שיש שם דם רציחות וכל הדברים...זה הרי הבמאי של החוש השישי, והוא אמר שיעשה את הסרט על אותו עיקרון של החוש השישי:)

avshalomariel

New member
נופ נראה לי...

זה יותר מותחן פסיכולוגי מאשר סרט פיכסה נוסח "המנסרים מטקסס"... הלוואי לפחות...

avshalomariel

New member
נופ נראה לי...

זה יותר מותחן פסיכולוגי מאשר סרט פיכסה נוסח "המנסרים מטקסס"... הלוואי לפחות...

morgold

New member
מותק, סרט אימה לא בהכרח עם דם

ורציחות וגרזנים....סרט אימה יכול להיות בפן הפסיכולוגי כמו מגרש השדים, הצלצול וכן הלאה...ואלה סרטים מפחידים אז לא צריך להחשיב סרט עם דם כמפחיד כי זה לא ממש נכון...

morgold

New member
תיקון: סרט אימה לא בהכרח מפחיד כשיש

בו דם, רציחות וגרזנים..

avshalomariel

New member
לכי לכפר...

יש שם הרבה קאובויז מגניבים כאלה... סתם... אני הייתי הולך לכפר, כי רציחות בארגז הכלים זה סתם סרט שרואים בו מלא מלא דם... לא מפחיט...

למעלה