אני צריכה עזרה...

mayay1

New member
אני צריכה עזרה...

אני בת 17... אני צריכה להוריד 30 ק'ג ואין לי מושג איך זה קורה. אני לא יודעת מה לעשות את עצמי כל יום אני אומרת טוב מהיום דיאטה מהיום דיאטה ואני אף פעם לא מצליחה! כל החברות שלי רזות אני לא מרגישה בנוח לידם. אני לא יודעת מה לעשות אפילו לספורט אין לי זמן כי אני בבצפר רחוק מהבית וכשאני חוזרת אני ממש עייפה. ניסיתי המון דיאטות והייתי גם אצל דיאטנית ואני פשוט לא מצליחה.. אולי מישהו יכול לעזור לי? ומה אני צריכה לעשות בשביל להוריד 30 ק''ג עד הקיץ... אם מישהו יודע אפילו בערך מה צריך לעשות בשביל להוריד משקל כזה.. אני אשמח מאוד לעזרה אני כבר לא יודעת מה לעשות כולם מיואשים ממני :( תודה מראש

עזרה

את צריכה ללכת שוב לדיאטנ/ית או למסגרת תמיכה אחרת אולי אפילו קבוצתית שכן לקבוצה יש לעיתים "כוח" שלא קיים בטיפול פרטני, שם לא תהי לבד בין רזות, ופשוט לעשות, ולא להתחבר לרעיון שאין מה לעשות שאין זמן שאין לך כוח וכו' כי בגישה כזו זה בטח לא יעבוד, בהצלחה

R1w2

New member
נסיון

שלום לך. מנסיון שלי אני יכולה לאומר שהכי כדאי במצב שלך הוא להצטרף לקבוצה של בנות עם דיטאנית פרטית אני נסיתי את השיטה הזו ורזיתי 1.5 ק"ג בשבוע .זה נותן לך רצון ותמיכה תאמיני לי. ובהצלחה לך

mayay1

New member
איפה אני יכולה למצוא קבוצות כאלה?

ויש עוד משהו לעשות חוץ מללכת לקבוצת תמיכה?

R1w2

New member
נסיון

שלום לך. מנסיון שלי אני יכולה לאומר שהכי כדאי במצב שלך הוא להצטרף לקבוצה של בנות עם דיטאנית פרטית אני נסיתי את השיטה הזו ורזיתי 1.5 ק"ג בשבוע .זה נותן לך רצון ותמיכה תאמיני לי. ובהצלחה לך

mayay1

New member
אבל..

הדברים האלה עולים הרבה כסף לא? הקבוצות תמיכה...

תבררי לגבי שומרי משקל

יש להם אתר ושמעתי שאנשים ממש נהיים רזים שם ויש שם מדריכה והדיאטה גם נורא קלה ומתאימה לאורך חיים לחוץ הנה האתר שלהם תחפשי שם קבוצה במקום מגורייך ותבררי את העלות- אני חושבת שזה ממש שווה שמעתי המון המון מחמאות על שומרי משקל והדיאטה שלהם ולא רק בארץ אלא גם בח"ול.

למעלה